voor beginners Cutie Bug Kindervest Trui Gratis haakpatroon – Rechtshandig

voor beginners Cutie Bug Kindervest Trui Gratis haakpatroon – Rechtshandig

Cutie Bug Kindervest Trui Gratis haakpatroon – RechtshandigCutie Bug Child’s Cardigan Sweater Gratis haakpatroon: https://www.premieryarns.com/products/premier-cutie-bug-cardi-free-download Bekijk de linkshandige …
dus hier is een close-up van de cutie bug-cardi en de maten die het patroon bevat onze zes maanden 12 maanden 18 maanden 24 maanden vier jaar en zes jaar dus deze trui die je hier ziet is de maat vier jaar en de garens die in deze onze perzik zijn gebruikt, dat is de hoofdkleur lichtblauw babygeel lavendel en wit de haaknaald is maat H en dan heb je ook drie knopen nodig voor het juk dus dit is een heel groot project dus wat ik’ Ik ga je laten zien dat je enkele van de belangrijkste kenmerken van de trui zijn, dus de reden waarom ik het je ondersteboven laat zien, is dat het begon vanaf het juk, dus je doet je startketting hier en dan markeer je bepaalde kettingen en dan doe je meerderingen om dit juk uit te spreiden, je doet meerderingen aan elke kant van de Mark’s kettingen en dan zijn dit dubbele haaksteken vooraan hier en achteraan dubbele haaksteken, dus dat zal ik je laten zien en dan wanneer je komt uit dit vuur op je juk dat je gaat haken alleen maar om zo vaak en dan ga je deze steken van het pas hier overslaan deze worden allemaal overgeslagen voor de mouw en dan pak je dit deel van het pas op voor de rug en als je dan hier komt ga je haken daarlangs sla je nog een set lossen of steken over voor de volgende mouw en dan haak je op de laatste set steken voor de andere voor de andere kant, dan haak je naar beneden en roos om het lijfje af te maken dan zul je kom terug op de steken overslaan en haak de mouwen dus nu ga ik knippen ga naar een close-up van de en laat je enkele steken zien die worden gebruikt in dit schattige kleine carditje in het eerste deel van de instructies die je krijgt om een ​​basisketting te maken en dat zal anders zijn, afhankelijk van de maat die je kiest om te maken en terwijl je de basisketting maakt, leest het bijvoorbeeld naar ketting 7 en dan staat er dat je een steekmarkering moet plaatsen de 7e keten dus laten we doen alsof dit een 7e keten is en dan tel Als je meer kettingen wilt en dan een markeerdraad plaatst, dat is pm en wat dat betekent, is dat je gewoon een markeerdraad plaatst in de laatste steek die je hebt gehaakt, dus op de volgende rij op de eerste rij zou je een steek aan weerszijden van de markeerder komen, dus je zou tot een steek voor de markeerdraad komen en je zou daar een meerdering maken, dus het is gewoon twee steken in dezelfde ketting en dan zou je een steek in de markeerketting haken en dan meerdert aan de andere kant van de markeerder, dus in het patroon is dat wat dat betekent en dan ga je verder naar de volgende marker en doe je hetzelfde, dus laat me je nu laten zien hoe je van kleur verandert aan het einde van je rij, want elke rij in het juk verandert in een nieuwe kleur oké nu zijn er een aantal manieren waarop je dit kunt doen: je kunt je laatste steek haken tot je twee lussen op je naald hebt en dan kun je een schuifknoop maken met je nieuwe kleur en dan de laatste steek afmaken met de nieuwe kleur, zodat je je Slipknot erop en dan zou je de nieuwe kleur tekenen door om de laatste steek zomaar af te ronden en dan zou je om de beurt een ketting maken, dus als je het wilt, kun je het op een andere manier doen en dat is om naar het einde van je rij te komen en de laatste af te werken dubbel haken en ga je gang en maak een ketting span de achterkant van de ketting aan en knip die dan af en trek deze helemaal door en dat zal hem vergrendelen en dan draaien en beginnen met een slipmoer op je haaknaald zoals deze en sluit aan met een slip steek aan de eerste steek zodat je zo gaat garen trek dat erdoor en trek dat dan zo door de lus op je haaknaald en je zou die startketting een beetje kunnen spannen en dan zeggen de aanwijzingen om aan het begin twee ketting te maken, oké dus zo zou je nu van kleur veranderen om een ​​voorste paal te doen dubbel haken je omslag je steek de naald van deze kant naar deze kant van voren naar achteren en dan terug naar voren omslaan trek de lus eruit omslaan trek door twee omslagen en trek er weer twee door joh je gaat over je heen en je werkt niet in de steek erachter alsof je niet in de bovenkant van het dubbele haakwerk hier werkt je werkt alleen aan de zijkant, dus ik ga weg van deze kant naar die kant garen overtrekken die lus omhoog halen garen over twee halen garen over twee halen en dat is een voorste paal dubbel haken dus nu ga ik hier naar binnen en ik ga garen over trekken een lus omhoog omslag omhalen om 2 om om om om omslag 2 oké nu terug na stokjes is goed laat me hier nog een paar stokjes aan de voorkant doen en ik ga helemaal naar beneden tot het einde hier omdat ik het je wil laten zien hoe die Ridge daar wordt gemaakt, dus helemaal op het einde ga ik gewoon een steek aan de voorkant rond die achterste draaiende ketting daar maken, dus nu ga ik eindigen Ik ga mijn koraal er weer op aansluiten, dus ik ga om een ​​slipmoer te hebben ik ga mijn laatste stokje afmaken met de nieuwe kleur ik ga dat zo doortrekken ik ga je gang en knip deze kleur hier en later kan ik naar binnen en aan mijn uiteinden naaien daar ben ik een ketting twee op zijn beurt en zie de ribbel die is gemaakt het komt overeen met de ribbels die je op de trui ziet oke dus nu op deze rij heb ik nodig om een ​​zogenaamd achterste paalstokje te maken, dus in plaats van zo door de voorkant naar binnen te gaan, moet ik er langs de achterkant heen gaan, dus ik begin vanaf deze kant, maar aan de achterkant en ga naar de voorkant en dan Ik ga zo van voren naar achteren komen en ik werk rond de achterkant van die steek en dan ga ik een dubbele haaksteek voltooien, garen over trekken door twee garen over trekken door twee, dus nu ik ga dat nog een keer doen ik ga hier terug reiken en ik ga mijn haak van deze kant naar die kant steken draad overhalen draad omhoog trekken draad door twee draden trekken en door twee halen dan hetzelfde helemaal over, dus ik ga garen Ik ga het werk omdraaien zodat ik de achterkant kan zien en ik steek mijn naald in vanaf dit s ide aan die kant trek een lus omhoog omslagdraad door twee omslagen en trek door twee zodat je kunt zien hoe dat heen en weer van voorste paal dubbel haakwerk naar achterpaal dubbel haakwerk de ribbels allemaal aan één kant creëert, dus garen over draai je werk naar je toe steek je haaknaald om de paalkant van die steek zoals die omslag breng die lus omhoog omslag door twee omslag trek door twee en je gaat gewoon helemaal over dezelfde weg gewoon zo dus dat is hoe je haakt het achterste stokje en zo zien al je handige kleine rijen er zo uit Ik vind het geweldig Ik vind het geweldig en ik ben ook dol op het gebruik van de kleuren, dus wat ik je nu wil laten zien, is een dubbele gehaakte afnamesteek, dus laat ik draai hier nu als er staat dat je moet minderen. Er zijn een aantal verschillende manieren waarop mensen minderingen doen en de manier waarop ik ze graag doe, is om te zeggen dat ik bij het minderen van het dubbele haakwerk ga garen steek hier mijn haaknaald in trek door twee omslagen ga in de ne xt steek trek een lus omhoog trek door twee en trek dan door alle drie Ik vind het gewoon leuk dat het een beetje voller is, dus ik doe mijn minderingen zo zodat je gaat garen steek je naald erin trek een lus op garen over ga in de volgende steek garen over een lus laten vallen garen over en doortrekken laat me zien dat je gaat omslaan ga hier doorheen ga hier doorheen ga door om door te gaan laat een lus vallen garen over trek door twee omslagen en trek door alle drie dus dat is hoe je de vasten mindert, dus de rest is mooi je recht vooruit er zijn randrondes en er is een klein knoopsgatronde en dat is gewoon kettingen en enkele steken overslaan en dan terugkomen en vasten werken

steken over de ketting en dan naai je je knopen aan en je naait je uiteinden erin en dan heb je een schattig klein truitje dus ik hou van de maat hiervan Ik hou van dit garen en ik hou van het gebruik van al deze kleuren dus de schakels op alles staan ​​hieronder vermeld en zorg ervoor dat je je abonneert op ons kanaal en heel erg bedankt voor het kijken je tekent een lus trek door twee trek door een draad of als je het per ongeluk laat vallen die lussen vallen niet van je haak dus nu Ik ga verder met sla die over en pak deze over overslaan

admin

Bir cevap yazın