voor beginners Daisy Granny Square haak tutorial

voor beginners Daisy Granny Square haak tutorial

Daisy Granny Square haak tutorialLeer hoe je dit madeliefje gehaakte oma vierkant blok kunt maken! Het is super schattig, en veerkrachtig! Op mijn blog heb ik een patroon voor een lap size versie hiervan om het te maken …
hey guys het is melanie van melaniekayhamcom welkom terug op mijn kanaal de video van vandaag we gaan een madeliefje haak oma square nu ik een zonnebloem granny square heb gedaan ik denk dat het afgelopen herfst was en jullie vonden het zo leuk dat ik dacht dat het zou zijn leuk om de lente te vieren en een madeliefjesversie van het oma-vierkant te maken dus hier is het voorbeeld waar ik aan werk, dus zoals altijd zullen de volledige schriftelijke instructies hieronder worden gelinkt ik zal ook doorgaan en de wiskunde uitvoeren om een ​​versie van schootformaat te maken dus als je dit in een rondemaat wilt doen, zal ik de wiskunde een beetje uitwerken, zodat je een algemeen idee krijgt van hoeveel garen je nodig hebt, afhankelijk van welk garen je kiest en al die goede dingen, dus ik heb alles die details op de blog ook eh dit is een geweldig soort geavanceerd beginnersproject zorg ervoor dat je een of twee projecten in de ronde hebt gedaan en dan denk ik dat je het helemaal kunt doen dit is zo schattig oh mijn god het is klein en dan hier is een versie die ik deed met een extra ronde van die achtergrond, dus je kunt het doen welke versie je ook wilt, ik zou graag zien wat jullie maken welke kleur achtergrond ga je kiezen, dus je hebt wat geel en wit nodig voor dat madeliefje en dan welke achtergrond je maar wilt, dus laten we meteen naar binnen springen ik ben ik ga je laten zien hoe je het goed kunt maken hier is mijn kleurenpalet ons kleine madeliefje blok je hebt een gele en een witte nodig voor je madeliefje maar dan kan je achtergrondkleur zijn wat je maar wilt ik koos roze wintertaling zou mooi bruin zijn ik bedoel tonnen opties die je zelf kunt kiezen dat is hier mijn garen suggereert aj of een zes millimeter haak dus dat is wat ik ga gebruiken deze klaver haken zijn mijn favoriete um dus ja laten we beginnen pak je gele garen ik wil je misschien laten weten misschien acht of tien van mijn centra tegelijk, dan neem ik die allemaal en doe ik het wit in één keer en dan doe ik al het roze in één keer, dus het is een soort lopende band-mode op die manier gaat het een iets sneller en je pakt niet constant verschillende kleuren garen, je kunt gewoon ga zo door ik ga beginnen met een magische lus houd het vrije uiteinde vast maak een cirkel doe je garen erin en pak dat werkende garen en dan een snelle draad om en trek hem door om hem vast te maken, dus nu hebben we onze magische lus we moeten acht vasten in onze lus doen, dus steek je haaknaald om de draad doorhalen over twee lussen een vasten dus we hebben er acht nodig oke we hebben er acht nu kunnen we aan ons vrije uiteinde trekken en dat strakker maken en dan kunnen we kan met een halve vaste aan die eerste steek hechten oke dat is allemaal gedaan voor ons centrum dus nu kunnen we dat garen afknippen en afhechten oke dus pak nu je witte en ik begin gewoon weg van die staarten in deze steek bevestig onze nieuwe kleur oke steek je haaknaald terug in die plek garen omslaan trek een lus omhoog en dan drie lossen een twee drie ik wil ervoor zorgen dat je dat wit kunt zien dus we hebben onze drie lossen gedaan nu gaan we een cluster maken steken zo zien ze eruit op het blok op onze oma vierkante ketting drie jaar omslaan terug in dezelfde steek steken omslaan draad doorhalen over twee lussen omslaan terug in de steek omslaan doorhalen draad over twee lussen alleen omslaan terug in de steek doorhalen draad doorhalen alleen over twee lussen en dus elk cluster is een cluster van vier dubbele haakjes, maar onze drie lossen geteld als onze eerste, dus dan gaan we garen door al die lussen halen oke twee kettingen omslaan in de volgende steek soms is het een beetje moeilijk om te zien dat het een beetje begraven is door dat bloemblad doorhalen doorhalen garen over twee lussen garen over insteken terug in garen steken doorhalen garen over twee lussen garen over twee lussen we hebben in totaal vijf lussen nodig moeten aan je haaknaald zitten, dus we willen vier van die um als half zoals gedeeltelijk dubbel gemaakt haken oke goed één twee drie vier er zijn vijf lussen op onze haaknaald omslaan haal helemaal door ketting twee dus ga je gang en ga zo verder in elke steek helemaal rond dus we hebben acht vasten gedaan, wat betekent dat we gaan ik heb acht bloemblaadjes oke ik zie je aan het eind net klaar met mijn laatste bloemblad ketting twee en dan gaan we de steek in de top van die ketting 3 halen die we aanvankelijk deden garen doorhalen doorhalen doorhalen halve vaste oke nu we kan dit garen knippen en als je midden een beetje opengaat zodra we onze staarten weven, zullen we dat opbinden en dan weven zodat het zo blijft, dus maak je daar niet al te veel zorgen over oke laten we nu onze achtergrond pakken ik heb mijn roze oke vind een van die ketting twee ruimtes daar gaan we hem vastmaken steek onze haak in een lus trek een lus voor jezelf geef jezelf een klein steekje nu gaan we vijf kettingen dus dat’ Het is twee drie vier vijf en dan moeten we drie stokjes in dezelfde steek doen, dus één twee drie en dan zie je wel hoe we dit afmaken als we terug zijn oké en dan gaan we drie stokjes haken in de volgende ketting twee ruimte oke en nu is hier onze hoek, dus alleen ter referentie hebben we onze hoek drie dubbele croc het en dan de hoek dus we hebben weer drie stokjes nodig oke twee lossen voor die hoekplek en dan nog drie stokjes in dezelfde twee lossen ruimte je kunt zien hoe die hoek wordt gevormd en dan herhalen we drie stokjes en dan een hoek drie stokjes en dan een hoek drie stokjes en dan zal ik je laten zien hoe je die eerste hoek afwerkt waar we aan begonnen zijn zo ziet het eruit dus we hebben hier onze drie stokjes haken nu deze eerste ketting vijf die we deden telt als een dubbele haken en dan die twee lossen voor die hoek, dus we hoeven alleen maar twee dubbele haakjes te maken om die hoek af te maken als we klaar zijn, verbinden we het op de derde ketting, op die manier houden we die twee lossen en hechten dan goed af nu hebben we wat staarten om in te weven dus ik zwaai helemaal mijn staarten helemaal aan het einde gewoon om je heel snel te laten zien ik zal er een doen als een demo ik gebruik graag metalen garennaalden hiervoor de plastic naalden

zijn soms een beetje te lang, vooral als je wat kleinere draden zoals deze hebt en als je kleinere draden hebt waar het net niet lang genoeg is om een ​​garennaald te gebruiken, pak dan een van je kleinere haken op deze manier en je kunt het weven op die manier zorg je ervoor dat het veilig is als je een garennaald hebt, oké, dus zorg voor deze magische ring dat deze mooi is aangetrokken en gesloten en dan weven we het een paar keer net genoeg om ervoor te zorgen dat het veilig is en als het eenmaal veilig is, kun je het goed afknippen zodra al je staarten erin zijn geweven, zo ziet het eruit ik zal mijn video in het beschrijvingsvak linken voor mijn drie verschillende manieren om oma-vierkanten samen te voegen dat kan ik ook doen heb dit voorbeeld gemaakt om je te laten zien hoe het eruit ziet om nog een ronde van die achtergrond te hebben dit is ook geweldig als je een join wilt doen terwijl je gaat, wat de derde methode is in de video die ik zal linken, dan kun je dit doen buitenronde terwijl je je bij je squ voegt het is helemaal aan jou hier is mijn kleine monster dat ik heb gemaakt en dit is verbonden door een garennaald te gebruiken en het aan elkaar te naaien dus dat is de achterkant dit is zo schattig oh mijn god, het is zo schattig geworden jongens wat dachten jullie ervan best schattig, dus zoals ik al zei tijdens de tutorial, zal het beschrijvingsvak mijn video bevatten die drie manieren is om je oma-vierkanten samen te voegen, dus ik vind het leuk om ze aan de lopende band te doen en ze gewoon allemaal te maken en ze vervolgens samen te naaien met het garen en de garennaald, dat is precies hoe ik het graag doe, maar het haken zoals je gaat naar waar je het vastmaakt terwijl je gaat met die achtergrond is ook echt een geweldige methode, dus ik begeleid je door al die in die video die is gekoppeld in het beschrijvingsvak als je een van deze maakt, zorg er dan voor dat je me tagt op sociale media ik zou graag zien wat jullie maken, vooral op instagram dat is een soort van een heel gemakkelijke manier om me te taggen ik heb al mijn sociale links in het beschrijvingsvak en zorg ervoor dat u dit deelt s met je vrienden is dit een geweldig reisproject als je een rver bent of je gaat kamperen of je begint deze zomer naar plaatsen te gaan dit is ook een geweldig reisproject omdat je geen enorme deken of iets om mee te nemen ik hoop dat jullie ervan genoten hebben ik zie jullie in de volgende video doei

admin

Bir cevap yazın