voor beginners De nekband direct op een vest breien

voor beginners De nekband direct op een vest breien

De nekband direct op een vest breienDeze film maakt deel uit van de Kiss a Kardi with Kate-serie. De vaardigheden zijn specifiek van toepassing op een vestpatroon voor Kiss-weefgetouwen dat deel uitmaakt van het jubileum van 2015 …
hallo dit is Catherine ee het antwoord dame ik ben een grote fan van kusweefgetouwen ik geniet enorm van de mijne en ik werk samen met Kelly bij kusweefgetouwen om een ​​afspeellijst voor je te maken met alle basistechnieken die je misschien ooit zou willen weten over alle de weefgetouwen zo welkom en genieten, het is tijd om de nekband om te doen en ik zou hem gewoon apart kunnen breien en dan langs deze rand kunnen naaien, maar ik ga iets anders proberen ik gebruik een Tunesische haaknaald het verschil tussen hem en onregelmatig is de grotere lengte en de stopper aan het uiteinde die ervoor zorgt dat mijn steken er niet af vallen je kunt het redden met een gewone haak vanaf de goede kant te werken ik ga voor elke steek een lus door de stof halen en voor het grootste deel is het gemakkelijk te zeggen waar de steken zijn, want er is één steek per afgebonden gebied je kunt de kleine gaatjes zien waar ik aan werk Ik weet zeker dat het straks moeilijker wordt en ik zal je laten zien hoe om dat nog steeds vrij eenvoudig te doen, werkten we hier dec reases gebaseerd op het aantal steken dat ik op het werk had Ik heb besloten om te streven naar 28 steken die ik oppak aan deze Tunesische haak en daar zal ik naar kijken als ik daar aankom en kijken of ik dat idee leuk vind als je met een patroon werkt dat je een specifiek aantal steken geeft om in de nek te werken man ga je gang en gebruik dat maar ik zal je laten zien wanneer je achteraan komt hoe je het verdeelt nog steeds lussen omhoog trekken die erachter werken de afkant en als we hier komen, zijn er echt geen afgekante steken meer, dus ik werk aan de binnenkant van de laatste kolom met steken en ik pak ongeveer elke andere rij op waar rijen alles zijn wat ik moet doen tel laten we mijn steken tellen en ik heb me voorgesteld dat ik 28 steken nodig zou hebben en nu zijn er 26 op hier en hier komt de naad dus dat ziet eruit als een redelijk goede schatting 27 28 rond de achterkant van de nek die we willen oppakken weer een lus per afgekante steek, dus als u met een bepaald aantal steken werkte, gebruiken we gewoon een ni ce ronde nummer 80 die in je nekband zouden moeten worden opgepakt en je hebt er 40 over de nek, ga je gang en pak al die 40 op zoals ik doe achter de afkant en verdeel de andere 40 tussen de zijkanten van de voorkant als het een oneven getal is, wil je de dingen misschien een beetje anders aanpakken, ik ga met opzet een oneven getal gebruiken, maar ik ga eerst een even getal oppikken nee dat klinkt aan dus laat me uitleggen dat ik al heb bedacht dat een even getal zal zijn wat werkt ik wil dat de linker en rechter voorkant even groot zijn, daarom kon ik niet zeggen 27 aan de ene kant en 28 aan de andere kant en laat ze vrij symmetrisch zijn en de achterkant is toevallig een even getal Ik ken al mijn patroon en ik heb dubbel gecontroleerd, dus ik moet er een pakken door elk van deze afkantvensters, dus dit is wat ik ga doen deze hechtingen die ik nu ophaal gaan aan het weefgetouw hangen Ik werk in principe een afname op hetzelfde moment als hang ze op ik ga de twee middelste steken terug plaatsen volgende steken waarschijnlijk precies daar op één pin waardoor ik een oneven aantal steken kan krijgen wat ik wil doen omdat dat mooier ribbels maakt die ik kan hebben een gebreide steek aan elk uiteinde van mijn ribbels zie dat deze steek zich hier weer opstapelt, maar ze komen er niet af heb er nu 23 20 4 5 6 7 8 die past bij de andere kant nu gaan we ze ophangen aan degene die deze neemt van de Tunesische haak een voor een af ​​gaan en ze aan het weefgetouw hangen Ik ben klaar voor mijn dubbele steek de nek middenachter bevat 32 steken dat maakt 16 en 17 de middelste steken en ik heb er één twee drie vier vijf zes zeven acht negen 10 11 12 13 14 15 dus dat betekent dat 16 op de volgende pin gaat en 17 op dezelfde pin en nu blijf ik gewoon hangen, dus ik heb die kleine afname bereikt waardoor ik pakte een even aantal steken op, maar begin mijn band, mijn nekband, ribbels op een oneven aantal steken de s ize verandering is minuscuul in de meeste gevallen is het niet iets dat je zou opmerken, dus je kunt het patroon probleemloos in die mate veranderen als je net als ik een oneven getal nodig hebt waar je een even getal had, je wilt deze lussen niet verdraaien zoals je hangt ze op, maar het is oké als er een verdraaid raakt, want je kunt het controleren voordat je echt begint met breien, maar stel dat ik deze volgende fout heb en ik zet hem er met opzet in draai ik kan kijken vind dat en draai hem om voordat ik mijn eerste rij omwikkel, dus raak niet helemaal overstuur over de kwestie eh een opmerking over waarom we dit doen, het lijkt misschien alsof je deze rand recht aan het weefgetouw kunt hangen en dan door kunt breien van het weefgetouw als de onregelmatig kan men dit doen, maar ik vind het meestal te strak om heel gemakkelijk op te hangen, dus dit is veel gemakkelijker nu we tijd besparen door de band apart te breien door er ribbels op te zetten, maar veel rijen afkanten en dan aan de hals te naaien gebogen nee Ik denk het niet, ik denk het eigenlijk het duurt langer De reden waarom ik het leuk vind is dat ik de afwerking mooi vind zoals het de student verbindt met de nekband, dus je zou een klein staal in beide richtingen kunnen proberen als je er niet de voorkeur aan geeft er is geen reden om er tijd aan te besteden het is gewoon een soort handig ding om te weten als alternatief moet ik erop wijzen dat, hoewel het niet mijn favoriete methode is, veel mensen de band daadwerkelijk beginnen met levende steken niet hebben afgeknoopt de steken voor de nek op een nekhouder zetten Ik bedoel Connect-houder luister voor mij zet ik de steken voor de hals op een steekhouder als ze zonder werk gaan voor het vormen of zet ze op een draad afvalgaren van de stekenhouder of het afvalgaren de breiers die het graag op die manier doen, zullen pak dan de nekbandsteken op een van beide naalden als ze met een naald breien of het weefgetouw als ze met een weefgetouw breien en brei de banden op twee levende steken het is eigenlijk traditioneler dan de manieren die ik liever heb, ik hecht graag eerst af omdat ik denk dat het de ne helpt ckline behoudt zijn vorm in de loop van de tijd alle stresszones van een trui kunnen uitrekken en helpen om zijn vorm te verliezen en ik heb veel succes met het behouden van truivormen met mijn methoden, maar veel hangt af van je persoonlijke breistijl de vezels die je gebruikt hoe het kledingstuk wordt er voor gezorgd, dus jouw ervaring kan in dit opzicht zeker verschillen van de mijne.Voordat ik je aan je lot overlaat, moet je erop wijzen dat het belangrijk is om rond de haringen te werken terwijl je deze lussen ophangt zoals het is wanneer je echt breit als ik heb je dat gezien, zie je dat de pin in de steek wordt opgenomen, het zal dezelfde soort snauwen, hang-ups en andere rotzooi veroorzaken als als dit een gebreide steek was, in feite is het een steek die door de rand is gebreid en het is de eerste steek van onze halslijn nu zul je zien dat dit iets anders is dan een rechte steek een halslijn averecht, want tenzij ik enkele van deze steken als parels omkeer, was mijn allereerste rij helemaal gebreid, het is geen ongeluk de betere manier om het te doen als je deze methode überhaupt gaat gebruiken en ik denk dat het zorgt voor een gladdere voeg de look is prima voor mij met de eerste pick-up rij, aangezien alle breisels en de anderen een averechte brei en hier we komen naar de finish nog maar een paar te gaan en het wordt gemakkelijker omdat je niet zoveel breien aan de haak hebt om te manipuleren oeps ingehaald wil het niet doen drie twee en een en mijn werkgaren is helemaal terug hier waar ik begon en ik kan gewoon beginnen met breien en strikken voordat ik het doe

dubbelcheck, tel mijn pinnen en hoeveel steken erop zitten en zorg ervoor dat ik het nummer heb dat ik van plan was en hier is de voltooide band je zult misschien zien waarom ik de bevestiging mooi vind het ziet er zo glad uit aan de goede kant vanaf de verkeerde kant er is een naad maar dat is oké voor mij

admin

Bir cevap yazın