voor beginners Delaney Cardigan GRATIS video-tutorial voor haakpatronen

voor beginners Delaney Cardigan GRATIS video-tutorial voor haakpatronen

Delaney Cardigan GRATIS video-tutorial voor haakpatronenDit gemakkelijk te haken vest gemaakt met Bernat Velvet-garen kan in 9 verschillende maten worden gemaakt, van XS tot 5XL voor dames. Het haakpatroon is GRATIS op www.
hallo jongens dit is Kimberly van Lakeside Loops en vandaag laat ik jullie zien hoe je het Delaney fluwelen vest maakt ik gebruik hiervoor Bernat velvet en je kunt me volledige instructies vinden op mijn blog de lussen aan het meer kalm daar zul je de yardage de steek tel alles wat je moet weten en de volledige instructies voor de maat is extra klein tot 5 X uit, dus deze video-tutorial zal slechts een soort voorbeeld zijn van de moeilijkere delen van het patroon Ik zal je laten zien hoe om alles aan elkaar te naaien alle delen waarover je misschien vragen hebt, maar voor de volledige instructies moet je naar de blog gaan, zodat het patroon in vier delen is opgedeeld het vest heeft twee voorpanden dan een achterpand twee mouwen en dan laat ik het zien jij hoe je alles aan elkaar kunt naaien Ik ga je een voorbeeld laten zien van hoe je de voorpanelen kunt maken en dat zal je helpen om de rest van de secties te maken en dan zal ik je laten zien hoe je alles aan elkaar kunt naaien, dus voor het voorpaneel dat u op de patte ziet rn er staat ketting 79 ik ga eenendertig veranderen omdat ik een kleinere versie van het voorpaneel ga maken om tijd te besparen in deze video-tutorial, dus jullie gaan je gang en ketting 79 ik ga 31 in orde maken dus ik heb mijn ketting van 31 of in jouw geval 79 en nu ga ik steek in de tweede ketting van mijn haak glijden dus niet deze maar deze dus dat is een losse steek en nu ga ik glijden naai in de volgende vijf kettingen, dus ik zou zes losse steken allemaal bij elkaar moeten hebben, dus nu je die losse steken hebt voltooid, wordt dit de manchet van je voorpaneel, dus dit wordt de onderkant van de trui. zien er bijna uit als een kleine geribbelde manchet of bies op je vest nu gaan we naar onze herhaalde sectie gaan we een ketting overslaan een steek overslaan en een half stokje in de volgende steek en we gaan dat doen zes keer dus in een ketting ik ga deze volgende steek overslaan ik ga half dubbel haken in de volgende steek nu ga ik ketting één sla een steek over en een half stokje in de volgende steek en we gaan dit weer zes keer doen, dus totdat je zes halve stokjes hebt gedaan, oké dus nu ik dat zes keer heb herhaald heb ik zes gaatjes en zesde halve stokjes we gaan verder met de volgende stap, namelijk 12 halve stokjes of halve stokjes maken in de volgende 12 steken die ik zou moeten zeggen of kettingen en je gaat dit herhalen tot je bij het einde van je rij zou je moeten eindigen op deze twaalf halve stokjes die het laatste deel van je rij zouden moeten zijn, dus ik heb mijn deel van twaalf halve stokjes afgemaakt en ik wilde je iets vertellen als je iemand bent die teruggaat en telt zoals de meesten van ons doen, je hebt dertien halve stokjes achter elkaar nodig, want als je klaar bent met je kettinggedeelte, sla dan een half stokje over, je bent op een half stokje geëindigd, dus als je telt, ben je twaalf halve stokjes, je krijgt er eigenlijk 13 op een rij komt er één uit dit gedeelte van ketting één sla een half stokje over dus ik heb 13 halve stokjes hier omdat ik dit halve stokje uit deze sectie opneem, maar het zou heel gemakkelijk kunnen zijn om dit als onderdeel van deze groepering en tel 12 en denk dat je klaar bent, maar je zou er 13 moeten hebben als je dit halve stokje telt dat na je laatste gaatje komt. Ik hoop dat dat logisch is en dat het je helpt vier rijen – we gaan ketting twee en we gaan draaien zodat de ene kant van ons stuk een soort gewone kous wordt en dan dit uiteinde waar we de losse steken doen en nu gaan we aan deze kant een enkele haak maken in de achterste lus aan deze kant wordt kleiner, dus hij loopt aan het ene uiteinde een beetje taps toe en dat zorgt voor een geweldige vorm als we onze trui dragen, dus dit eindigt als halve stokjes en dan wordt dit uiteinde de manchet en dit is de losse steek aan de ene kant en dan de enkele haak et in de achterste lus aan de andere kant en het creëert een manchet en het loopt een beetje taps toe het is meer dan het halve stokje gehaakt en dus dit zal de onderkant van ons vest zijn deze geribbelde look en dan zal dit bovenaan zijn door onze schouders dat zal allemaal logischer zijn als je ook naar het geschreven patroon op de blog kijkt, want er zijn ook foto’s die je een beter beeld geven van de afgewerkte panelen en hoe het afgewerkte vest eruit ziet dus rij twee waar ik aan vastgeketend ben Ik ga draaien en ik ben op een half stokje in de volgende 12 steken dus ik heb een half stokje gehaakt in de eerste 12 steken dus ik doe mijn ketting niet mee die ik heb 12 steken en nu ga ik beginnen met herhalen dat is een ketting één sla een half stokje over dus één ketting Ik sla deze steek over en ik ga een half stokje in het gat haken, dus je gaat gewoon steken je haak recht in het gat, grijp het garen, trek het terug en dan garen en doortrekken h alle drie dus ik ging daar meteen in in plaats van in de ketting te gaan, dus één ketting overslaan, dit is deze steek en een half stokje in het gat en we gaan dit zes keer doen, dus ik heb er spijt van gehad dus ik ben klaar met deze herhaling Ik heb zes gaten en zes halve stokjes je gaat de delen van 12 halve stokjes herhalen en dan de ketting een half stokje overslaan en de hele zes keer tot je aan het einde komt of tegen het einde van je rij zou je zes steken over moeten hebben, dus als je niet zeker weet waar je naar de volgende steek moet duiken, kun je aan het einde beginnen en achteruit tellen, dus één twee drie vier vijf zes zodat mijn volgende steek naar ga hier naar rechts en we gaan een enkele haak maken in de achterste lus van deze steek dus sorry achterste lus enkele haak ik heb daar bijna een losse steek gemaakt dus in de achterste lus een enkele haak en dit komt omdat deze steken zijn kleiner dan het halve stokje dat het gaateen beetje krimpen aan dit uiteinde van ons stuk en het zal heel mooi vloeien als we het goed dragen, dus nu voor rij drie gaan we er een ketenen, gaan we omdraaien en gaan we naaien de achterste lus van de volgende zes steken dus nogmaals, dit geeft ons een mooie geribbelde, taps toelopende manchet nog twee in orde nu gaan we er een ketenen sla een half stokje in het gat dus we slaan deze ene ketting anderhalf over dubbel haakwerk in het gat als je dat zoemende geluid op de achtergrond hoort Ik weet niet zeker of het door de camera wordt opgemerkt of niet zoals de meesten van jullie mijn kinderen zijn nu thuis en dat is een auto met afstandsbediening. doet het best goed, hoewel ik heel stil ben, mama maakt een snelle video, dus vanaf hier denk ik dat je het hebt, het zijn gewoon dezelfde herhalingen keer op keer het ene uiteinde wordt een geribbeld deel dat is de losse steek en vasten in achterste lussen en het andere uiteinde wordt gewoon halve stokjes en dit herhalen je hebt een mooi voorpaneelgedeelte je moet er twee van maken dan is er het achterpaneelgedeelte dat weer op dezelfde manier is geconstrueerd en dan ga ik je de hoes laten zien het is een beetje anders, oké, dus ik heb heb hier een afgewerkt mouwgedeelte om je hopelijk een beter beeld te geven van wat ik bedoel met een taps toelopend einde, dus dit einde komt meer naar binnen dit is het einde dat taps toeloopt dit is de manchet en dit is het einde dat slechts half dubbel is

haken dus het is vrij recht met de mouw het enige verschil is dat de manchet maar vijf steken is in plaats van zes en aan beide kanten onze losse steken in de achterste lus dus er zijn geen enkele haakjes goed dus nu gaan we het naadgedeelte doen en Ik moest deze een beetje dichtknijpen, zodat ik kon proberen ze in het frame te krijgen, maar de manchetuiteinden zijn hier en dit zijn de vlakkere halve dubbele haakuiteinden dit is het deel waar we naartoe gaan waar we de frontpanelen aan het achterpaneel dus dit is het achterpaneel frontpaneel een frontpaneel twee dus dit is precies halverwege dit uiteinde van het achterpaneel en we gaan ze rij voor rij op elkaar afstemmen en ze aan elkaar schuiven je gaat ongeveer twee keer slippen / nee sorry één losse steek per rij om dit voorpaneel aan het achterpaneel te naaien en dan verder te gaan en het tweede voorpaneel naar het achterpaneel te zien in orde, zoals je kunt zien, ik ben begonnen om het achterpaneel en het voorpaneel aan elkaar te schuiven of een van de voorpanelen zo zal het eruit zien aan de kant waar ik aan werk en dan aan de andere kant dit zie je zo bijna naadloos dat je een stopnaald kunt gebruiken en deze aan elkaar kunt naaien in plaats van slip-stitching ik vind slip-stitching soms gemakkelijker omdat ik de haaknaald en het garen al heb ik hoef niet echt iets extra’s te krijgen dus ik zoek gewoon lussen om mijn haak in te steken en dan grijp ik mijn garen en trek ik het erdoor beide panelen en dan door de lus die aan mijn haak zat en ik zorg ervoor dat terwijl ik ga, mijn rijen in een rij staan, zodat je de lijn hier een beetje kunt zien en het gaat verder naar hier is er een soort lijn daar die doorgaat naar hier enzovoort enzovoort als ik naar beneden ga, wil ik ervoor zorgen dat deze op één lijn blijven, zodat ik niet te weinig ruimte heb om mijn tweede paneel te bevestigen dit moet precies halverwege eindigen, zodat deze bevestiging precies moet eindigen halverwege mijn rugpaneel zou ik slip-stitching moeten hebben, maar ik heb th bereikt halverwege mijn achterpaneel goed, dus ik heb het tot het midden van mijn achterpaneel gemaakt, dus ik werk aan de maat voor volwassenen maat medium, wat betekent dat mijn achterpaneel 52 rijen was, dus dit is rij 26, wat toevallig het aantal rijen is Ik heb van mijn voorpaneel nu ik ga beginnen met het bevestigen van mijn tweede voorpaneel aan mijn achterpaneel op dezelfde manier, dus ik ga gewoon door met slip-stitching en het bevestigen van mijn tweede voorpaneel aan mijn achterpaneel helemaal oké dus nu ik gleed mijn twee voorpanden aan mijn achterpand naai ik ga mijn vest zo omdraaien en ik ga onderaan beginnen oke dus beginnend aan de onderkant van mijn vest bij de manchet ik ben ik ga aan de zijkant slipstikken zodat ik mijn voorpaneel en mijn achterpaneel aan de zijkanten samenvoeg en op de blog heb ik precies hoeveel steken je moet samenvoegen voor het medium voor volwassenen het is 57 steken, dus ik Ik ga hier beginnen Ik ga een slipsteek helemaal omhoog maken 57 steken goed, dus ik heb mijn jongste hier w ik en ik heb genaaid of een losse steek 57 steken langs de zijkant van mijn vest en wat er nu overblijft, je hebt hier een gaatje en daar gaan we onze mouw vastmaken dus aan de bovenkant van beide zijkanten van je vest je hebt een gaatje ik kan je handen niet zien je gaat ze hier vandaag neerleggen oké dus net als bij ons vest gaan we de zijkant van onze mouw aan elkaar naaien dus je neemt gewoon je mouw vouw hem dubbel Ik begon bij de manchet en ik steek hier langs de zijkant een slipsteek om er een afgewerkte mouw van te maken oké dus ik heb mijn vest hier mijn slipsteeknaad zit nog aan de buitenkant dus dat heb ik niet heb het met de goede kant naar buiten gekeerd en hetzelfde met mijn mouw mijn slipsteeknaad is hier en ik ga ervoor zorgen dat mijn naad naar beneden wijst naar mijn manchet, zodat als ik mijn mouw draag, het een soort naad is een beetje onder mijn arm en we gaan de bovenkant van onze mouw vastmaken zodat het uiteinde dat niet vastzit aan dit gat dat we in de zijkant van ons vest, dus dit deel wordt een beetje lastig omdat je steken aan rijen bevestigt, dus je wilt dit misschien aan elkaar naaien, misschien wil je wat steekmarkeerders gebruiken om het in kaart te brengen voordat je het doet begin het samen te naaien om er zeker van te zijn dat je geen onderdelen krijgt die meer vastzitten dan andere en dat het gelijkmatig rond het gat is geplaatst, dus bedankt voor het bekijken van deze videotutorial. We hopen dat je net zoveel van het patroon hebt genoten als we genoten ervan om het te maken, ik zeg het omdat mijn kleintjes me vandaag weer helpen, doei, wees voorzichtig

admin

Bir cevap yazın