voor beginners DesignaKnit 8 breisoftware Standaard kledinghandleiding – Onze eerste trui maken

voor beginners DesignaKnit 8 breisoftware Standaard kledinghandleiding – Onze eerste trui maken

DesignaKnit 8 breisoftware Standaard kledinghandleiding – Onze eerste trui makenKlik hier: http://knittitude.com/dak/ als je DesignaKnit 8 breisoftware wilt ontvangen. Voor meer informatie klik hier: …
welkom bij de design it 8-video-leerserie in deze tutorial werken we binnen de standaard kledingstijlsectie van het programma dat hier in de blauwe menubalk wordt getoond en ook in roze is gemarkeerd als een van de vijf hoofdsecties van het designing it-programma vandaag gaan we kijken naar het maken van onze allereerste trui als je nieuw bent in het ontwerpen ervan of als je de vormende secties van het programma al een tijdje niet gebruikt. Dit is een geweldige manier om te beginnen met het Designer Net-programma. Laten we beginnen nu we ga zeggen bestand nieuw dit brengt ons geselecteerde kledingstuk type vensterontwerp het gaat door een reeks vensters stappen het verzamelen van informatie die nodig is om je trui automatisch te maken ik ga zeggen volwassen man dit wordt een trui voor mijn man Ik ga de rechte mouwen van de trui kiezen, dit is een stijl met verlaagde schoudermouw, rond de halslijn aan de voorkant en een beetje rond over de halslijn aan de achterkant, zodat hij mooi op de kraag van mijn man zit. Het volgende venster is de Sel ect breimethode venster Ik ga ervoor kiezen om met de breimachine te breien of nieuw om een ​​8 met de hand te ontwerpen luister naar deze trui met de hand ok om verder te gaan nu heb ik een staal gemaakt van mijn breiwerk en ik heb mijn meter bepaald en ik heb 32 steken en 40 rijen per 10 centimeter ik zal ook 32 steken en 40 rijen per 10 centimeter in de ribbel steken of lassen voor de naaldmaat ik ga zeggen 8 en dan zou ik hier aantekeningen maken in welk garen Ik moest mee breien en het patroonnummer en voor wie het oké is om door te gaan het EES-venster komt naar voren als de volgende casual is de EES die het meest wordt gebruikt de klassieker zit dicht bij het lichaam oversized soorten spreekt voor zich dat dit iets is dat ik zou gebruiken voor een zware trui die je misschien van plan bent te dragen het is een jas over gewone kleding 0yz is met het gemak ingebouwd in de metingen en we zullen hier in een aparte tutorial over praten laten we nu casual selecteren en oké om hierin verder te gaan venster is er een standaard set maten ingebouwd in het ontwerp inhet en we kunnen ook aangepaste formaten bewerken en ze voor elk gezinslid plaatsen. laten we de standaardmaat selecteren voor nu is dit een set standaardformaten het is gefilterd uit de vrouwen en de kinderen en we hebben alleen de volwassene en de man overgelaten Ik ga naar kies deze 102 centimeter die ook een borstomvang van 40 inch is oké om door te gaan kijk onze trui begint al te gluren van achter dit raam we weten dat we bijna klaar zijn met onze trui dit is de lichaamsafmetingen dit is het laatste raam en het vraagt ons om eventuele fine-tuning aanpassingen te maken deze nek de kledingstuk lengte is 63 centimeter ik ga er 5 centimeter bij optellen om het 68 centimeter te maken dit voegt 2 inches toe aan de lengte de armlengte is 66 centimeter Ik ga maken deze achtenzestig punt vijf en dat gaat een centimeter aan de mouwlengte toevoegen je kunt zien dat we in casual gemak zijn dit zijn de gemaken die worden gegeven voor het casual gemak en oké om door te gaan en nu hebben we een trui die is automatisch gemaakt voor ons ik ben ik ga bestand zeggen en opslaan als en ik ga dit Mike noemen oke het zegt wil je dit vervangen Ik ga ja zeggen omdat ik dit al eerder heb gemaakt en het volgende dat ik uiteindelijk moet doen is het bestand opslaan in print en neem elk van deze stukken en print instructies uit die we voor ons willen hebben de kledingtekst is leuk voor handbreiers omdat het in tijdschriftstijl wordt afgedrukt breiinstructies regel voor regel oke om verder te gaan, dus we hebben onze eerste trui gemaakt en we zijn klaar om te beginnen met breien en bedankt voor je komst naar het programma

admin

Bir cevap yazın