voor beginners DIY breien | Brei je eerste dikke trui: een stapsgewijze handleiding voor complete beginners

voor beginners  DIY breien |  Brei je eerste dikke trui: een stapsgewijze handleiding voor complete beginners

DIY breien | Brei je eerste dikke trui: een stapsgewijze handleiding voor complete beginnersHallo jongens, ik heb mijn eerste trui gebreid en werd helemaal verliefd op breien. Ik besloot om een ​​stapsgewijze handleiding te maken om iedereen te helpen die een dikke …
hallo jongens welkom op mijn kanaal voor dit project heb je breinaalden nodig naainaalden geeuw meetlint en het patroon dus voor patroon heb ik een trui gebruikt een simpele trui die ik al bezit is hoe mijn trui eruit ziet ik heb mijn patroon van deze trui gemaakt ik trok de trui op een stuk papier en rafelde de stukken dus ik nam de hals eraf en die hals wordt een slanke rechthoekige vorm dat is de hals daar dan ontrafel ik de mouwen en je hebt twee van die rechthoekige stukken nodig, laten we de mouw dat is hoe dit blad eruit zou zien als je het uitrafelt en dan de voor- en achterkant heb je twee van die rechthoekige stukken nodig de volgende stap hier is om metingen te doen ik heb geen maten genomen en mijn trui kwam er een beetje anders uit, maar je moet nemen uw meetlint en meet alle onderdelen die de rechthoekige stukken maken en bespot ze op uw tekeningen nadat u de meting hebt uitgevoerd, moet u uw metingen omzetten in nATO-metingen en je hebt hier dit stuk nodig dat je gaat matchen met dezelfde breinaalden en het garen dat je gebruikt voor je trui en hier ben ik gewoon mijn schaal aan het checken en voor mij was één centimeter gelijk aan twee steken en dat ben ik aan het meten het en dan is één centimeter gelijk aan hele rijen om te beginnen met breien ga je kijken hier is hoe je het maakt je lus moet twee kanten van hangende geeuwen hebben, dus ik ga je laten zien hoe dat eruit zou moeten zien de korte was gewoon een manier om te demonstreren hoe je moet kijken en hier is het zo zet je je steken op let gewoon goed op dat is hoe je je steken maakt en tel ze alstublieft volgens je maten begin je eerste rij te breien en zo doe je dat breien tot het einde en dan de andere kant omdraaien na zijn omdraai zullen we pop en dit is hoe je poeder tot het einde knalt en dan hetzelfde herhaalt door je trui een kant is het niet één kant is bladerdeeg tot het gewenste aantal rijen denk dat je t nodig hebt o weet hoe je jong toevoegt, dus als je er al op rent, zo voeg je een nieuw jaar toe aan je breiwerk zo maak je je stuk af nadat je al je stukken hebt voltooid, neem je naai-naald en naai je stukken allemaal samen voor een complete trui zo ziet de mijne eruit nadat ik alle stukjes aan elkaar heb verbonden onthoud dat ik mijn maten niet heb genomen, dus als je metingen hebt gedaan, heb je waarschijnlijk zoiets vergelijkbaars of dichtbij hier is hoe de mijne eruit ziet Ik vind het er echt schattig en uniek uitzien bedankt jongens voor het kijken en probeer alsjeblieft een nieuwe je eerste trui bedankt doei

admin

Bir cevap yazın