voor beginners Een babyvestje breien deel 2

voor beginners Een babyvestje breien deel 2

Een babyvestje breien deel 2Deze video laat zien hoe je een heel eenvoudig babyvestje kunt maken. Het patroon wordt getoond in de eerste video. Ik hoop dat je ervan geniet. Bedankt.
nu om de verdeling te maken heb ik al het eerste huis tweede huis gemaakt en dus ga ik trouwen met 5 gominho ik zal het doen en om de verdeling te vergemakkelijken zal ik alles in één breisteken doen dus ik reken op 28 steken vooruit 2 3 4 11 15 16 moet 18 19 20 21 23 24 25 26 20 Kijk wat 28 hier de naald naar voren laat om het eerste deel van de voorkant aan te vallen om niet aan de steken te ontsnappen nu zal ik die uit de mouw nemen. hulppin genomen 28 ook twee in japan de zonde van 2 in 2 2489 is alles zijn als het allemaal is 17 18 19 20 en 21 11 en 21 13 in het hebben van 4 25 26 27 en 28 goed dan sluit ik de pin draaide hem dus er is geen gevaar dat hij een klein beetje vraagt ​​laat het hier gereserveerd zijn dat ik het later zal doen dan neem ik het daar ik ga verder met die 28 die ik in de naald heb achtergelaten om te graven dus naar huis zal ik 10 stippen hieronder moeten maken om het te zeggen zal ik een eenvoudige plaatsing van 10 stippen maken. Ik zeg mijn vinger zo en leg hem hier en laat hem los 245 68 9 10 don druk niet op mu ito niet moeilijk te zijn om met hem te werken dan neem ik s10 en de string is daar ik ga door met de 50 aan de kust hoe wordt het uit elkaar gehouden stuur hierheen ik zal monteren om het kleine hoesje hier te maken ik zal ga verder 28 van de voorkant 10 van de pit en nu 50 van de kust gaat verder met het maken van 52 3413 ik legde het 50 punten van de achterkant ik al gescheiden van de volgende mango’s 28 aquino-pinnen Ik draaide een pin-kampioenpunten dan neem ik aan dat de anc wacht en ik zal de tien punten van de kawa onder de mouw in 1 2 4 5 6 7 8 9 en 10 plaatsen en dan verder gaan ik kom hier terug en plaats deze 28 van voren naar het laatste deel hier dan doe ik alles in wijs het breiwerk aan om alle benodigde punten terug te krijgen en ga verder met de body van de koffer hier, waarbij je de mouwen laat wachten om het later te doen, want ik maak een heel basic vest en ik ga het doen – precies tussen iedereen die verkleedkleding wil kunnen maken, popcornjurk, popcornjurk, d ress jurk met respect voor 5 randvlekjes aan elke kant tot het einde om hier door dit transport te komen dus kijk het was vooraan 28 de 10 van de put die 28 van de hoes hier bewaard of 50 van de kust reserve hier de 10 van de put en de andere 28 nu zal ik aan al deze punten werken voor het Kazachse lichaam en de mouwen blijven voor later het is in feite als het rietje en ik ga met het lichaam naar beneden hier de zak van het jasje blijf ik elke 5 gominhos respecteren hier dat ik er een krijg brei twee samen een lus en maak zoveel huizen als je wilt als je dat wilt doen dat is het einde van het jasje dat kan als je geen drie kleine huisjes wilt maken dat is genoeg dus nu altijd de verkeerd binnenstebuiten in tri-punt hoe nu verder te gaan met het lichaam van de Kazachs te laten werken al deze punten inclusief die 10 van de put die ik er allemaal in heb gezet, alleen deze slangen hier apart achterlatend zij 10 dat is pas in het begin van mij, maar dan is hij de mode op het werk is gemakkelijk te doen

admin

Bir cevap yazın