voor beginners Een knoop naaien op een gebreide trui

voor beginners Een knoop naaien op een gebreide trui

Een knoop naaien op een gebreide truiDe gebreide babytrui heeft een speciaal soort knoopsluiting met een gehaakte bloem. Dit is niet mijn eigen ontwerp. Ik heb het anders gedaan dan het patroon aangegeven.
hallo dit is Paula van de Knitting pipeline-podcast Ik ga je laten zien hoe ik een knoop aan een gebreid kledingstuk naai Ik zou deze kleine knoop erachter gebruiken, maar ik heb dat geprobeerd en de gaten zijn te klein en ik kan er niet bij komen ik heb genoeg tijd gehad, dus wat ik deed was dat ik een klein stukje vilten wol nam en dat ga ik hier leggen zodat het niet door de stof aan de andere kant trekt en ik ga mijn knoop plaatsen en dan ga ik deze vierkante tandenstoker hier tussen schuiven dit is als een afstandhouder en het zal me helpen een schacht voor het knoopsgat te maken, dus dan ga ik van de achterkant naar binnen en door een van de gaten komen en ik blijf de tandenstoker daar Ik heb dit geleerd van Elisabeth Sudderman Ik herinner me niet dat ze een tandenstoker gebruikte, maar zoiets en ga dan een andere en ik probeer dat kleine vilten stukje erin te houden, anders wil het er doorheen komen oke nou ik heb het een beetje vast wat ik hier doe dan is meestal een vierkante knoop op de achterkant leggen I had expres geen knoop in de draad ik denk dat dat een mooie manier is om hem te verankeren zodat hij er niet door komt en dan kan je gewoon de draadjes afknippen ik moet dat neerleggen oke als ik klaar ben doe ik sla dat over want het is voor het geval je het eruit moet halen, je wilt hier geen bruggen verbranden oke dus ik heb mijn als je eenmaal door beide gaten hebt gedaan, zal je tandenstoker de neiging hebben daar te blijven en er niet uit te vallen dus gemakkelijk oke nu ben ik daar en hier dus je krijgt het idee en als je de knoop hebt verankerd, trek je de tandenstoker eruit en pak je je naalden zodat je draad hier naar buiten komt en wikkel dan je naald om de schacht en knoop hem vast omdat er nu wat extra in zit en op die manier hoop ik dat er genoeg hoogte op die knoop komt dat hij zo over deze gehaakte bloem gaat ik heb dit niet uitgevonden dit hoort bij het patroon maar het verklaart niet echt hoe dit te doen, dus ik dacht dat je misschien knowhow zou willen en dat klopt met of dat geldt voor kont ons dat je eerst zo lang wilt of je daar een beetje hoogte wilt hebben anders als het zelf helemaal plat op de stof is dan knoopt het niet dit hoort bij aflevering 66 van de Knitting pipeline podcast

admin

Bir cevap yazın