voor beginners Een nieuw werk in uitvoering, Sheila’s breitips

voor beginners Een nieuw werk in uitvoering, Sheila’s breitips

Een nieuw werk in uitvoering, Sheila’s breitipsEen nieuw project is gestart 40 “Rosebud Lace Button up Cardigan Like en schrijf je in Contact 1946queeny@gmail.com.
dit is het 40 inch rosebud vest dat ik aan het doen ben en ik ben begonnen met een kabel opzet en ik ga opzetten ik heb hier 93 steken opgezet, maar ik wil het tot 103 dus ik ga het doen show voor iedereen die het niet weet ik weet zeker dat iedereen weet dat ik dit al een paar keer heb genaaid, maar ik doe de kabelgoot wat betekent dat ik in de achterkant van de hele steek brei dus dat is een twee drie de derde zus en elke steek is zo door de achterkant drie het is vier vijf zes zeven acht negen tien dus ik heb nu 103 steken en ik ga 18 rijen gedraaide ribben breien, ik zal je laten zien hoe je een gedraaide ribbe moet maken, wat ik ‘ Ik weet zeker dat de meesten van jullie nu weten hoe je het moet doen, maar op dit op de 17e op de laatste rij en het is 17 rijen en op de 18e rij ga ik 10 steken gelijkmatig meerderen over de hele rij en dat zal de steken tot 113 omdat ik 111 111 steken nodig heb om de m te krijgen de achterkant 20 inch meet omdat eh, zoals ik al zei, dit is 40 inch, dus ik heb honderd11 steken nodig s omdat het vijf en een half vijf en een halve steek is van de m tot de inch dus tien keer vijf en een half is vijfenvijftig en twintig keer vijf en een half het is 110 dus het is 110 dus ik heb het gewoon nodig voor de um de ribben dus nadat de ribben klaar zijn voor de rest van de um het lijf maar ik wil ook twee extra steken toevoegen want bij het naaien verlies je aan beide kanten een klein beetje dus ik voeg een extra steek toe voor elke kant daarvoor, dus er zullen 112 steken zijn, maar dit patroon dat ik doe, de rozenhouten kant, je hebt een oneven aantal steken nodig, dus ik ga er 113 steken van maken, daarom heb ik er 103 en dan ik ‘ Ik ga 10 steken toevoegen aan het hele lot op de laatste rij van de um de rib, dus nu zal ik het laten zien voor degenen die niet weten hoe ze de gedraaide rib moeten maken en het enige is dat je in de achterkant van de rib breit brei steek een gewone parel de achterkant van de brei steek een gewone parel achterkant van de brei steek een gewone parel en dat doe je helemaal over de rij op ev elke rij brei je elke rij in de achterkant van de gebreide steek en zo doe ik al mijn brei een averecht een ribben je krijgt een veel beter effect dan alleen uh breien in de voorkant van de um de gebreide steek dus dat is heel gemakkelijk gedraaide rib ik denk dat dat alles is wat ik moet doen om hallo iedereen te laten zien het is sheila weer terug welkom op mijn kanaal um ik ben net begonnen met breien dit is het um het 40-inch palissander patroon um cardigan ik ben net begonnen ik ben net begonnen heb de um het ribgedeelte gedaan en ik sta op het punt om de um te doen om de steken af ​​te zetten voor waar ik de um de rozenknopjes heb gelegd, dus ik heb dit dit is hoe ik werk het um het patroon uit ik vind dat ik heb um 113 steken hier dus ik werk hier verder uit dit is hoe ik het patroon uitwerk waar ik het patroon heb gezet en ik vind de middelste steek die de jaren 50 is nummer 57 de steek 57 die hier is potlood het is gemakkelijker om te wijzen met de potlood dat is waar de middelste steek zit, dus op die middelste steek zouden er nog eens 56 steken zijn die op die manier gaan Ik hoef niet alleen de helft van de middelste steek te maken, dus dat is de middelste steek in het midden van de rozenknop en dat zijn de twee steken die aan elkaar worden gebreid en dan heb ik er één twee drie vier vijf steken ertussen en dan doe ik dat dat weer waar er twee zijn twee samen de middelste steek en twee samen en zo op nog eens vijf vijf en begin het patroon daar ik denk dat er één één steek aan het einde is daar is er vijf dan is er één steek aan het einde en begin dan langs de bovenste rij hier is nog een steek en dan de um de middelste steek en de twee samen enzovoort en helemaal tot aan het einde en dan is er nog een twee drie vier steken over en dat is waar ik mee begin op die rij ik ‘ Ik begin met vier brei vier steken doe de eerste rozenknop de ruimte tussen de volgende rozenknop enzovoort en als ik kom om het rozenhout te maken dat tussen die twee gaat, weet je dat je de twee rijen hebt, ze hebben daar de twee rozenplanken en dan zou er b e nog een rij die ik daar niet heb en die ik de sintelsteek boven de um de middelste steek in het midden van de rozenknop zou doen, maar als ik kom om het tweede deel van het patroon te doen waar je de volledige rozenknop tussen hebt twee hier als je telt wil je vijf steken ertussen dus ga een twee drie vier vijf en er zijn hier nog maar vier steken om te beginnen en dat is niet genoeg om een ​​volledige rozenvogel te maken dus ik mis die steken tel de vijf en start de rozenknop op de tiende steek zo bepaal ik hoe ik dit moet doen eh patroon het klinkt misschien ingewikkeld voor sommige mensen, maar het is heel eenvoudig voor mij omdat ik weet wat ik doe, gewoon voor iedereen die wil weten hoe hij de eh moet uitwerken de steek die is begonnen ik heb alleen het onderste deel van de rozenknop laten zien omdat ik ze het bovenste deel niet hoef te laten zien omdat ik weet dat het hier in deze middelste middelste steek komt, dus zo werk ik het uit en heb ik gebreid het um het lint ik heb 113 steken maar ik begon met 1 03 en ik meerderde op de laatste rij van de rib ik meerde elke tiende steek ik denk dat het de hele tijd was tot ik bij 113 steken kwam, want dat maakt het uiteinde van de rib een beetje strakker en knokkels en buggy als je dat doet doe een paar steken minder um erop maar deze wol ik gebruik zijn patenten ja zeker ik heb hier vijf ballen ik heb zes ballen van alles bij elkaar maar ze lijken de textuur hiervan te hebben veranderd deze wol van waar ik normaal mee brei, want waar ik mee brei lijkt nu een beetje dikker te zijn en ik kan aan de steken zien wanneer ik ben

breien het is een beetje stijver en dikker, maar het was zachter maar het is een beetje moeilijker om te breien omdat het een beetje dikker is dan waar het normaal is, dus het is een goed werk ik heb een staal gemaakt voordat ik hier mee begon dus hoe dan ook, ik ga het krijgen ik heb niet veel tijd gehad tot nu toe ik heb dit dit kleine beetje gedaan omdat ik vandaag weg ben geweest ik ben bij mijn zussen geweest omdat dit de eerste dag is dat we ‘ je mag naar andere mensen gaan als je niet in dat huishouden woont en daar is mijn zus als echtgenoot ze kan met niemand in een bubbel zitten, dus ik ben waarschijnlijk al een jaar niet meer in haar huis geweest nu en hetzelfde met haar die naar de mijne komt, dus we hebben een goed gesprek gehad uhm vanmiddag en dan moet ik later weer uitgaan omdat ik dat kleine babyvest dat ik heb gedaan bij de um de meisje bij ruggengraat omdat ze bij mij in de buurt woont eh, dus het is gemakkelijk, want het is gemakkelijker voor mij om te bezorgen en het zal haar besparen dat ze de post moet betalen e op hen omdat het soms afhangt hoe de eh de dingen zijn verpakt, soms moet je ze in een klein pakket doen dat meer dan drie pond kost voor een port, dus het is een stuk gemakkelijker voor mij om dat een keer te bezorgen, zodat hij er niet van valt waar hij waar ik woon en dus ga ik een beetje meer van dit breien doen en ik ga beginnen met de um zoals ik zei daar ik ga de eerste breien de eerste vier steken dat is de eerste vier steken en ik ga twee steken samen breien breng het garen naar voren brei een steek breng het garen weer naar voren en haal een steek af brei een steek en haal die losse steek over en dat is de eerste rozenknop die gedaan is deel van de rozenknop en ik ga nog vijf steken breien vijf en dan de twee weer samen garen vooruit één draad naar voren breien één deze een losse steek over het is gemakkelijk zo simpel als dat het moeilijk voor je is om te zien wat ik hier aan het doen ben eigenlijk aan het doen was een dikke trui aan en ik brei hier gewicht in nou maar ik heb een klein verhaaltje te vertellen maar vanmorgen ging ik onder de douche en ik stapte in de douche en trok aan het gordijn het douchegordijn en daar viel een enorme spin in het bad goed ik ben niet bang voor spinnen en ik zal ze ook niet doden omdat ze wél binnen houden die doen pijn al die gruwelijke kleine insecten die je in je huis rondhaalt ja in je huis als vliegen en uh houten kant en dat soort dingen waar je rond kruipt ja thuis nou ik pakte het op een washandje en ik probeerde hem erop te laten kruipen het was een grootste spin die ik denk dat ik ooit heb gezien de benen waren ongeveer 3 meter lang, maar ik pakte het washandje op en ik probeerde het onder het washandje te krijgen en dat was ik ik ga het uit het open raam gieten maar het kwam niet op dat washandje altijd geprobeerd en het zou niet ik dacht ik wil je niet vermoorden weet je maar ik wil een douche nemen of nee ik bedoel ik sta erin die douche en niets boven de geopende raamopening is verdomd ijskoud. Ik probeerde het uit te voeren t hij um onder het washandje uit het raam en het werkte gewoon niet er was niets anders dat ik kon doen ik draaide gewoon het water aan en uh ik dacht dat het verdween in de um het pluggat het duurde eeuwen voordat dat water er langs stroomde wilde gewoon niet door het pluggaatje gaan en toen dat gebeurde stond ik onder de douche en stond ik naar die blik te kijken toen ik kon zien dat de benen door het gat bleven komen de kleine ruimtes op de uh weet je waar de plug was waar de plug gaat in de kleine pootjes komen omhoog proberen ergens aan vast te houden om houvast te krijgen en dat ging ongeveer vijf minuten door terwijl ik in de eh de douche was want ik bedoel ik weet niet of het nog geleefd zou hebben het deed uiteindelijk verdwijnen maar ik weet niet of het nog in leven zou zijn geweest want ik bedoel, het water was een beetje heter dan wat de spin waarschijnlijk zou willen en het zou waarschijnlijk buiten in de afvoer belanden en er waren genoeg dingen voor het om me vast te klampen aan waar ik ben daarbuiten ze zou maar dat was mijn kleine beetje vandaag ik probeerde te zien of de spin maar hij had geen pijn als hij stierf het was niet mijn schuld zoals ik zeg dat ik nooit spinnen dood altijd als ik die in de vind huis ik zet het altijd buiten omdat ik ze niet graag dood omdat ze het ongedierte van de insectenwereld moeten houden, nietwaar maar zo zijn de dingen en dus moest ik dingen doen als uh en ik ging door met die dingen en ik kreeg een beetje um breien nadat um ik ontmoette met mijn zus en een goede uh babbel en een goede lach had over um dingen en um ik moet morgen ook uitgaan, dus ik zal ik krijg waarschijnlijk een klein beetje later niets gedaan, maar ik ga erin zitten, doe wat ik kan van um deze hier en probeer het zo snel mogelijk af te krijgen, zodat je er beter uitziet heide je het mooi krijgt binnenkort dus dat is mijn kleine beetje voor vandaag dus geef het een duim omhoog en abonneer je en ik zal je laten zien hoe ik hiermee verder ga, laat je weten hoe ver ik ermee kom s o tot ziens voor nu

admin

Bir cevap yazın