voor beginners Een trui breien voor beginners Stap voor stap # 1

voor beginners Een trui breien voor beginners Stap voor stap # 1

Een trui breien voor beginners Stap voor stap # 1Je hebt garen nodig voor je maat 5 mm rondbreinaalden (40 + 80 cm) 4,5 mm rondbreinaalden (40 + 80 cm voor rib) 5 mm DPN’s (korte rondbreinaalden of je kunt goochelen …
hallo welkom een ​​entertainer van gewoon in steken dit is mijn knutselkamer dit is waar ik graag brei en kruissteek en doe alle slimme dingen die ik aan het voorbereiden ben om een ​​nieuwe trui te breien en ik dacht dat het heel leuk zou zijn om je uit te nodigen mee en om nieuwe en beginnende breiers aan te moedigen om Isleta te breien, neem die volgende stap of als je al eerder een trui hebt gebreid maar je bent nog steeds niet zeker en wilde je er gewoon doorheen rennen met een vriendelijk gezicht, dan ben je op de juiste plek het zweet van gekozen om te doen is een gratis patroon op ravelry dat ik hieronder zal linken zodat je je eigen exemplaar kunt afdrukken het is door middel van drops-ontwerp en het wordt winterwijn genoemd en het is een eenvoudige trui die gewoon een ronde hals is en dan komt hij binnen aan de zijkanten met lange mouwen zal ik je de tekening ervan laten zien de achterkant van het patroon er zijn alle afmetingen en de tekening zodat je hier kunt zien komt een klein beetje aan de zijkanten hij heeft een raglan mouw en een ronde hals deze trui is rond gebreid culaire naald Ik zal alle dingen doornemen die je nodig hebt, dus maak je geen zorgen, daar gaat deze video over om voor te bereiden wat je nodig hebt, zodat je alles kunt verzamelen en klaar bent om te beginnen in de volgende video dit patroon is ontworpen voor de dropps-lucht die is het deze het heet de winterwijntrui maar zoals je kunt zien heb ik het grijs gekozen ik wilde gewoon een mooie basic waar ik verschillende dingen mee kan dragen dus daarom heb ik het grijs gekozen en de lucht is erg licht en fluffy het is een uur baby alpaca merino blend Ik zou zeggen dat als je dit garen zou willen verwisselen houd dan rekening met de meter, want omdat het erg licht en donzig is, krijg je meer meters bij de bal dan je normaal zou doen, dus dit komt in 50 gram ballen de inhoud is 70% pACA 23% polymide en 7% wol krijg je 150 meter of 164 yards per 50 gram dus daar moet je aan denken als je beslist hoeveel Bulls je nodig hebt het is erg zacht en luchtig en donzig en ja, ik zou aanraden om dit garen te proberen, tenzij ja je bent allergisch voor alpaca, dat ken ik sommige mensen, dus in dat geval niet, maar ja dit is bedoeld als een vrij lichte trui om te dragen, dus het eerste waar we aan moeten denken als we het patroon hebben, is welke maat we moeten breien als je naar het patroon kijkt, je zult zien dat het hier alle afmetingen heeft voor de borst en de taille, dus ook de afmetingen van het voltooide kledingstuk, dus wat ik stel voor als je niet zeker weet welke maat je dan wilt doen als je een van je favoriete truien vindt die je graag draagt ​​dat is van een vergelijkbare stijl afmeting dat om erachter te komen dus dit is de flat want ik heb deze in centimeters je kunt het uitprinten in centimeters of inches Ik ging voor het Engels versie dus het kwam centimeters omhoog dus ik ga voor het medium dat is 48 centimeter het is voor die platte dus om helemaal rond te gaan zou je dat verdubbelen, dus als je je favoriete trui op tafel legt en hem gewoon recht meet aan de overkant om te zien welke maat je nodig zou hebben, dus als we naar de voorpagina gaan, tweede si ze en verder hier zul je zien dat dat medium is, dus ik heb al aangegeven dat het het beste is om naar de overkant te gaan met een markeerstift door gewoon je maat te markeren zodat je weet welke het is, want anders kunnen er cijfers van worden aangenomen en krijg ik verwarrend dus ik heb voor de middelmaat gebeld, dus als we onder dat medium kijken en we zien hoeveel gram we daaronder nodig hebben, zie je dat er 400 gram staat voor de middelmaat, dus toen ik mijn garen bestelde, bestelde ik acht ballen omdat dit komt in balletjes van 50 gram zodra je je garen hebt, dan moet je een steekstaal maken wat een steekstaal is op de voorkant van je patroon USA het vertelt je hier hoeveel steken je zou moeten hebben en dat zal je steekmaat zijn, dus je hebt er 17 nodig hecht 22 rijen in tricotsteek voor 10 centimeter dus ik heb net een klein staal gemaakt omdat we het net in de ronde zijn begonnen ik heb deze echt gedragen ik heb ze geknipt om te blokkeren, maar ze werden aan de achterkant samengevoegd, veronderstel dat je dat niet doet gauge staal is om ervoor te zorgen dat u naar buiten komt met de juiste maat en dus zal de trui de juiste maat hebben die je verwacht als je geen steekstaal maakt, als je stekenaantal op is, kan het te breed zijn, te lang of andere dingen, dus het is belangrijk om een ​​steekstaal te maken. ik brei in de rondte dus van breisels van een gauge in de rondte, dus ik gebruik een rondbreinaald die ik ga gebruiken, maar ik heb net de tuin genomen, dus ik brei eroverheen, dus we hadden 17 steken nodig, dus ik heb maar liefst 25 steken gemaakt en nam toen het garen terug naar het begin brei opnieuw want als we in de rondte breien, gaan we alleen maar breien voor tricotsteek we gaan niet averechts werken, dus door te werken kan je steek anders tellen dus we doen gewoon de breisteken om het goed te krijgen dus zet 25 steken op neem je van je ronde weer naar voren brei die steken steek zijn garen langs de achterkant zorg ervoor dat er genoeg ruimte is aan de achterkant doe het niet te strak en ga gewoon door met het maken van rijen gebreide steken tot je klaar bent, het moet wel twintig zijn twee rijen moet je ongeveer 30 rijen doen zodat je echt kunt tellen en als het dan goed doordrenkt is en het dan laat drogen, maak het dan glad, laat het drogen en dan kun je een liniaal gebruiken om te tellen hoeveel steken tot 10 centimeter dus dat is wat ik deed met de mijne en wat ik uitkwam was de juiste steekbreedte, dus ik kwam uit met 17 steken voor mijn 10 centimeter maar ik kwam uit met meer steken voor mijn 10 centimeter voor de stijging, dus toen moest ik bouwen een dilemma als ik mijn naaldmaat verander dan gaat de breedte van de trui veranderen en op dit moment is dat goed dus ik besluit het want het is de lengte het is de rijen iets naar buiten dat ga ik in de gaten houden dus als ik het van onder de arm doe, dan is het prima, want ik kan er gewoon voor zorgen dat het zo lang is als ik wil, dus dat is geen probleem waar ik zeker van moet zijn dat het van hier onder is, dus het is niet te klein voor het armsgat dus dat is iets wat ik op dat moment in de gaten moet houden als ik compleet was verwijder te veel steken en ga dan een maat groter en dat maakt de steken groter, dus vul de ruimte sneller in als je niet genoeg steken hebt voor de ruimte, ga dan een maat kleiner en dat verkleint de grootte van de steken en dus je krijgt er meer hechtingen in, ik zal het hieronder neerzetten, want ik weet zeker dat het veel logischer zou zijn als je ziet dat het een stad mist het is eenvoudig het is gewoon moeilijk uit te leggen als ik om de een of andere reden niet weet wat zo toch raad ik wat het is om er zeker van te zijn, want ik ben meestal behoorlijk goed als het gaat om patronen Ik heb een gemiddelde maatmeter en dus ja zelfs – als je een nieuw breisel bent en je weet niet zeker of je ben je een strakke breister of een losse meneer dan is het echt heel belangrijk om gewoon een vierkantje te maken om te zien hoe de meter er uit komt want je wilt geen hele trui breien en dan is hij te groot of te klein en dan je kunt het niet dragen dus ja doe je kleine staal eerste staal we weten welke maat naalden dus er staat op je patroon welke maat nodig is les die je wilt dus ik ga met de aanbevolen maat die 5 millimeter is op je patroon dat je rondbreinaalden nodig hebt een 40 centimeter en een 90 centimeter in de 5 millimeter ik heb 40 centimeter gemaakt en een 8 centimeter in de vier punt vijf millimeter en waar dat voor is, is wanneer je hier bovenaan begint, omdat het een trui van bovenaf is, dus we beginnen met de rib aan de bovenkant, dus we gaan een 45 gebruiken om te starten en dan draagt ​​deze echt op het eerste deel gaat het nog steeds op die strakkere meter voordat we de 5 millimeter hebben veranderd en er staat dat ik hier ben, is de DPN, dus het is een dubbele puntnaald, dus je hebt een

korte naald met een punt aan beide kanten en ze zijn goed aan te bevelen voor de mouwen Ik gebruik geen DP-uiteinden Ik hou er niet van Ik geef de voorkeur aan een korte cirkel dus ongeveer 25 cm rond voor mijn mouwen, maar dat is omdat dat de maat is mijn arm is eigenlijk dus wat je nodig hebt als je een rondbreinaald voor je armen gaat maken, dan wil je nadenken over het meten hoe breed je arm is en nadenken over de steken die daar zullen gaan, maar het zal ook worden kleiner, dus het is een kleinere waar je mee weg wilt komen, dus zoals ik al zei, ik krijg meestal ongeveer 25 cm of 30 cm, afhankelijk van wat ik kan krijgen ja het is een raglanmouw dus we zullen vanaf ongeveer hier en dan gaan breien hier ga je je mouwen breien om ze op de rondbreinaald te zetten en daarna bleef het niet gewoon door breien waar het ook kwam PN’s je hebt minstens drie naalden die je rond gaat en het lijkt gewoon meer een klus voor mij, dus het is aan jou of je de pennen eerder hebt gebruikt en je het leuk vindt om dpn te gebruiken s ga dan voor de DP-uiteinden Ik zeg niet welke kant je moet doen, moet zijn en het is om van te genieten er is geen goede of foute manier sommige mensen doen graag Magic loop sommige mensen houden van DP-uiteinden Ik heb gewoon liever in de kabel de omvang van de baan die ik doe, dus we genieten van wat we doen dat is het enige dat telt als je dat weet, want zo doe ik het zo ga ik je laten zien hoe ik het allemaal doe op dit moment nodig hebben of we kunnen beginnen met breien in de volgende video, dus je moet dat patroon pakken dat hieronder is gelinkt je moet een kijkje nemen om te zien welke maat je wilt hebben bedenk hoe los je het wilt hebben zoals ik al zei de beste manier is om na te denken over wat je op dit moment graag in je garderobe draagt ​​en voor die maat te gaan bestel je garen als je dat niet weet, kies dan een andere tuin, pas op voor die meter wat je nodig hebt om te kunnen neem de juiste steken, anders wordt het niet goed, dus houd er rekening mee dat u een vergelijkbare steek wilt c ounts dus controleer dat voordat je koopt hoeveel gram je nodig hebt, afhankelijk van deze is 150 meter 150 meter 250 gram ik zal die informatie ook hieronder zetten zodat je die kunt hebben, dus als je garenwinkels een kijkje nemen, neem dat dan mee en kijk gewoon op je meterafbeelding hoeveel je er nodig hebt, want misschien heb je meer nodig als je garen zwaarder wordt dan dit je verschillende maten naalden van 5 millimeter en je naalden van vier en een halve millimeter Ik zal waarschijnlijk ook lijsten hieronder opsommen, zodat jij kan die niet krijgen dus steekmarkeerders heb je wat steekmarkeerders nodig, want het wordt een omslag en kijk of je steekmarkeerders gaat plaatsen waar ze op zoek zijn, minstens vier, dus deze niet moeten commerciële steekmarkeerders zijn als je een andere kleur garen hebt, dan kun je het gewoon knopen zodat je een andere kleur garen hebt, zodat het aangeeft waar je bent, zodat je niet altijd binnenkomt, want geloof me ik ‘ heb geprobeerd dat voordat het niet werkt, gebruik als titch marker wat je maar kunt vinden een stukje lint alles maak maar vier kleine lussen en je bent klaar om te gaan is het verzamelen van al je spullen opgewonden raken het is altijd spannend om een ​​nieuw project te starten ik ga hiermee aan de slag en begin daarmee video’s becommentarieer hieronder enkele vragen Ik zou graag willen weten hoe het met je gaat ik ben op Instagram Ik ben niet helemaal een op sociale media Ik moet toegeven, maar als je me op Instagram opzoekt, gewoon in steken, tag me dan alsjeblieft op je foto’s van hoe je het doet met je trui, want ik heb er echt van genoten om ze leuk te zien met fantastisch garen en ik zie je hier heel snel terug doei voorlopig pas op

admin

Bir cevap yazın