voor beginners Een vest van dit model breien in 3 dagen breien breimodel beschrijving ✅haken breien

voor beginners Een vest van dit model breien in 3 dagen breien breimodel beschrijving ✅haken breien

Een vest van dit model breien in 3 dagen breien breimodel beschrijving ✅haken breienörgüköşesi # crochet # kit #handmade # crocheting # stitch #knittigpattern #crochetbag # örgümodelleri #easycrochet #crochet #handmade # crocheting # stitch …
Ik zal proberen je de constructiefase van een mooi haakmodel te vertellen voordat ik door de video ga.Als je niet geabonneerd bent op mijn kanaal en op het bord klikt, word je direct geïnformeerd over de nieuwe video’s die ik heb gedeeld en ga je me steunen Abonneer je volledig op mijn kanaal. Laat me je vertellen over de dokter, het is gratis, ik zal het touw opnieuw gebruiken, ik zal een haakwerk gebruiken. Is dit de truc? Ja, laten we doorgaan naar de constructiefase van ons model. Laten we zo op deze manier trekken? Ja, zoveel kettingen zijn genoeg om het model uit te leggen en we blijven hier tellen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Ik prik in mijn ketting zonder hem naar het begin van het vlees te brengen, meestal heb ik het op deze manier gefixeerd met een naald 1 2 3 4 en 5 Ik trok mijn ketting van hier weer r tellen 1 2 3 4 we prikken zout strakke naalden weer ik bond een twee drie vier en vijf vijf kettingen ik trok het weer tellen 1 2 3 4 we prikken ja 1 2 3 deze drie vier en vijf herhalingen 1 2 3 4 ik knoop het meestal met een naald 3 4 15 12 1-2-3 weer, ik ga als vierde maar ik ging door de 12345 ketting een twee drie vier, dit gaat door Ik ging door de herhalingen van 1 2 3 4 en 5 1 2 3 4 nu moeten we tellen dat deze dozen die we hebben gemaakt een oneven getal moeten zijn 1 2 3 4 5 6 7 we hebben zeven dozen gemaakt zoals deze, aangezien ik genoeg zal uitleggen, omdat ik me dat genoeg vertelde, zou het aantal van deze dozen vreemd moeten zijn nu ik aan mijn ketting van 1 2 3 4 5 6 trok Ik draaide mijn model eerst Ik bevestigde het hier in de ketting, ik bevestigde het met een strakke naald zoals volgt, ik heb het op de kop van de haak Kijk, ik keek hier, eerst trekken we de volgende dan twee manieren.Dus we trekken het een keer rond en trekken het drie keer naar binnen, opnieuw bracht ik mijn touw naar het hoofd van de team, ik trok deze twee drie keer deze twee drie keer, ik deed drie leuningen, ik vervolgde 14 Zoals ik al zei, we wikkelen hem een ​​keer en trekken hem drie keer in. ik heb vijf leuningen gemaakt. kijk hier nu, hoe strak ik bevestigde mijn naald in deze ketting, ik trok mijn een twee drie vier en vijf kettingen, ik bevestigde hem hier in de ketting, ik bevestigde hem met een veelvuldige naald, ik krijg hem op de kop van de haak. Ik zink hier weer 1 2 3 keer Ik trok er helemaal aan Ik pakte het nog een keer Ik trok het in één twee drie keer Ik trok deze twee weer We hebben deze twee 14 abonnees gemaakt gTA 5 We hebben 5 leuningen gemaakt Kijk nog eens we plakken het hier verbinden we hem met een frequente naald 1 2 3 4 en 5 Ik trok mijn 5 ketting weer, ik kwam hier in deze ketting, oké ik heb hem op zijn kop, ik heb hem op zijn kop, ik heb hem in de strakke naald hier heb ik het een paar keer naar binnen getrokken, nu heb ik het een paar keer naar binnen getrokken. We hebben onze leuning opnieuw gemaakt en ik heb hier een naald stevig in de ketting vastgemaakt. Kijk, we hebben een afbeelding als deze, maar ik heb hier mijn 12345 ketting getrokken. Ik prik het met een frequente naald en ik knoopte het vast met een frequente naald en ik bond deze twee rijen op deze manier vast, nu zijn de 123456 kettingranden zes kettingen. Ik knoopte deze ketting vast, maar we trokken weer 12345 ketting, ik keek naar mijn ketting hier met een dichte naald door hem zo te centreren 1 2 3 4 heel andere ketting Ik trok 1 2 3 weer zo weer Ik legde mijn derde ketting er bovenop van de leuning drie vier vijf kettingen Ik trek er weer aan, ik steek hem hier een twee drie vier vijf kettingen We zijn in de derde verzonken, twee drie vier en vijf vijf weer aan de rand Ik ging de vijg in Je trekt altijd zes kettingen in 123456 beurten, we hebben een beeld als dit verkregen, nu zink ik hier weer in de ketting en we verbinden het hier, we creëren je brandende deel op deze manier. OK ik heb het op de kop. Ik steek de naald in, ik heb hem, ik nam hem een, twee, drie keer, ik trok hem er weer uit, ik trok hem twee of drie keer in, zoals ik al zei, deze is ongeveer een keer en we trekken onze leuning in drieën keer dat ik 3 leuningen maakte, kreeg ik het helemaal Ik trok het op dezelfde plaats een twee drie keer ik trok het vier, ja dit is hier vijf We bonden het hier weer op dezelfde manier in vijgen, maar ik trok 12345 kettingen Ik bond het ketting hier met behulp van een naald, ja, oké, ik nam het op zijn kop, kijk nog eens, ik trok het in de strakke naald in een of twee drie keer, dit was twee, het was 13, ik heb 14155 leuningen, kijk of ik het nog een keer heb gedaan, we hebben het hier in de ketting gedaan en we hebben het hier vastgebonden. Ik heb hem hier weer in deze ketting vastgemaakt, ik heb hem weer op de kop, we zijn hier naar de strakke naald gegaan, we hebben hem er een of twee drie keer in getrokken 12 mP3 14 ab5 kijk nog eens Ik kijk hier naar mijn ketting We verbinden hem door Ik gooi hier een ketting Ik trek eraan 12345 Ik leg hem hier weer zes ketting een twee drie vier vijf en we hebben ons submodel omgedraaid, kijk, ik heb hem hier weer vastgemaakt, mijn rand We hebben de baan gevormd 12345 ketting 1 2 3 Ik heb hem gerepareerd op de bovenkant van de leuning Ik bevestigde mijn ketting aan de bovenkant van de 12345 ketting hier, ik legde mijn ketting hier met een strakke naald 12345 ketting 1 2 3 Ik zakte in de bovenkant van de leuning Ik bond deze 1 2 3 4 en 5 kettingen hier weer, dit model is de bouwfase van onze vrienden. Vanaf nu herhalen we zichzelf 4-5 werken, we zinken hier weer weg. Ik zal je een stuk laten zien dat ik achter de camera heb gemaakt. Ja, dit is een model met onderdelen dat ik achter de camera heb voorbereid. Dit is het model dat ik heb opgesteld. Dit is de andere kant. Zoals ik al zei, dit model was zo, het is een heel eenvoudig model. Je kunt ook een zomerse bolero d gebruiken Zoals ik heb geleerd is de productiefase van mij heel gemakkelijk, het gaat heel snel naar het begin Je kunt ook het kussenmaakmodel gebruiken, je kunt een deken maken, als je een deken maakt Natuurlijk was dit model zo dat je er nooit onder wilt. Ik hoop dat het een begrijpelijke video was. Dus kwamen we aan het einde van een video. vergeet niet te abonneren als je niet geabonneerd bent, tot ziens in de volgende video, wees voorzichtig met abonneren

admin

Bir cevap yazın