voor beginners Een WIP is klaar Een andere is begonnen, Sheila’s breitips en andere dingen

voor beginners Een WIP is klaar Een andere is begonnen, Sheila’s breitips en andere dingen

Een WIP is klaar Een andere is begonnen, Sheila’s breitips en andere dingenWeer een babyvestje klaar en weer een bestelling gestart, never a dull moment, hier is een link naar mijn nieuwe breikanaal voor beginners…
hallo allemaal het is sheila weer terug welkom op mijn kanaal eh ik heb daar een onder of dat om mee te beginnen dit is eh het is nog een button-up palissander kanten vest 45 inch deze keer dit is de vierde angela um ik had niet niet gisteren tijd om een ​​video op te zetten ik was vrij vroeg bij mijn kleindochters omdat haar partner Craig vroeg klaar was met werken, dus Cheryl ging naar haar werk en hij zorgde voor de kinderen terwijl ze aan het eind op school waren van de tijd, maar hij vroeg me om vroeg naar beneden te komen, dus ik had geen tijd om een ​​video daar te plaatsen voordat ik naar boven ging en het was een beetje laat toen ik terugkwam, maar de dag dat ik daar was, dacht ik dat ik zal maak dat kleine vestje af terwijl ik gewoon in de tuin zat want het was een mooie um zonnige dag dus ik heb dit kleine mintgroene kleintje afgemaakt het is de nek van een meisje um vest het is ongeveer 19 inch deze is net iets groter dan de um 18 inch degenen um ik heb dit gedaan dit is degene die ik verkoop het is niet in orde voor iets, dus als iemand geïnteresseerd is, mijn e-mail zal in het beschrijvingsvak staan ​​en het is eh het meet 19 inch breed en 6 inch van het armsgat naar beneden en zes en een halve inch voor de mouwlengte tien en een halve centimeter de hele lengte vanaf de achterkant van de nek en een beetje dichterbij kijk het lijkt op het palissanderhout het is een deel van de rozenpartner het is het onderste deel van de um de dingen zoals vogels vogels ogen ik hou van vleugels ik denk dat ze zien eruit als kleine vleugels we noemen deze een wingley zodat die toch af is dus ik kan beginnen uh deze voor angela en dit is geweldig cool ik zie zijn graf dit is al zo handig dubbel breien ik ga worden ik ben begonnen dit te zetten ik heb uitgerekend hoeveel steken ik moet doen voor de um ik zet 141 steken op voor de um aan de achterkant ik laat een lange lengte over voordat ik begin met opzetten voor de um daarna met de zijkanten dichtgenaaid rol ik meestal uit in een kleine kom en bevestig het aan de um de zijkant, maar het bespaart het toevoegen van kleine stukjes achteraf om te naaien en het was nogal een ellendige dag vandaag hier in het noordoosten het was behoorlijk zonnig vanmorgen eh toen ik voor het eerst opstond en het is eigenlijk moeilijk voorbij boven het is nu zeven uur ‘s nachts maar het is de hele dag behoorlijk koud geweest in mijn huis het is warmer buiten ik weet niet wat het is met mijn huis ik heb alle ramen opengezet en niet beneden ik probeer wat lucht het huis binnen te laten in de veronderstelling dat het zou warm de plaats op omdat het buiten warmer was dan binnen het um het huis het was gewoon niet comfortabel maar het is een ellendige dag geweest eigenlijk het grootste deel van de dag ik heb vandaag geen enkele manier om te gaan morgen dus tot de rest van vanavond moet ik zeggen dat vandaag praktisch voorbij is, dus ik zou nogal wat van dit gebreid moeten krijgen dit is de laatste bestelling die ik tot nu toe heb, dus ik kan beginnen met wat van mijn andere kleine stukjes en beetjes nadat ik maak deze af, ik denk zelfs dat ik een van deze rozen ga maken houten kanten vesten voor mezelf ik heb een palissander kanten trui maar ik heb een paar mooie lichtblauwe ik denk dat er ergens tussen mij een paar hele fijne periodes zijn, meer zoals vierlaags ik denk dat ik daar vandaan kom willa cole ik denk dat ik die zal maken een eh een lichtblauwe voor mezelf nadat ik hiermee deze heb gedaan en ik kan beginnen met het doen van wat ik maar kan maken van de eh de gelukkige maaltijd die ik gisteren van Carol kreeg ik heb het gewogen alles en zeggen hoeveel dat eh dat was dit kleine groene hier eigenlijk is er maar 80 gram ik woog dit deze goed dat was alles wat ik in de wol had toen ik eraan begon en ik waagde het erop dat het de maat zou doen ik ben aan het doen en het is gelukt omdat ik nog een klein beetje over had, dus wat Tony 80 gram nodig had voor het vest van een baby, dus ik kan waarschijnlijk ongeveer 20 inch uit een bal van 400 gram halen, maar de meeste van de ballen die in de um zaten de doos die Carol me stuurde eh ik denk dat ze de kleinste waren ongeveer 65 g rammen de rest waren we boven de 80 en 19 dus er is genoeg om een ​​paar kleine kindervestjes te doen en ik ga een trui breien voor mijn jongste kleinzoon uit het pak dat er vijf bollen in zaten zoals een koffie een mengsel van verschillende koffiekleuren zoals crèmes en beige en lichtbruin de mix mixy en doe er een kleine trui voor hem mee dan heb ik ook wat grijs dat ik nog een weg te gaan heb omdat ik een andere zou maken, ik zou heb al een vest voor hem gemaakt voor een van de jongens en ik was van plan er nog een te maken daar ben ik ook nooit aan toegekomen en en er zit mijn eigen vest in mijn tas hier haal ik het eruit de spullen in de tas die ik wil afmaken ook dat is er nog een die ik voor mezelf aan het doen was dat is het garen van de jachthaven van de jachthaven daar kan ik ook mee verder want dat is alles wat ik heb gedaan is een beetje de achterkant en dat was eigenlijk al een tijdje geleden ik ben blij met de tijd die ik aan mezelf en de kinderen kan besteden, dus dat is alles wat ik ga doen vanavond doen is gewoon zitten dit te breien en ik ben erachter gekomen hoeveel steken ik nodig heb en dat is vijf en een half vijf en een halve steek ik heb eerder een klein staaltje gemaakt en het is vijf en een halve steken op de inch dus uitgewerkt dat is ongeveer 139 en zet altijd een paar extra steken aan elk uiteinde voor wat je verliest als je de sauna doet, maar het zal een beetje vreemd zijn na het breien van die kleine kleintjes en je kunt heel snel over een rij breien omdat het geen veel steken op, maar deze grotere, weet je, het lijkt eeuwen te duren om over een rij te breien, gewoon opzetten bij de beweging, dus ik moet tellen hoeveel steken ik heb van hier

ik denk niet dat dit nog niet in een telefoon zit dus dat is mijn kleine beetje voor nu ik ga een drankje voor mezelf maken en ga nu iets te drinken zitten en kijk naar de televisie zodra ik deze hechtingen vla heb zal ik zijn ik kan breien en tegelijkertijd televisie kijken ik moet zien wat ik doe als ik hierop cast ik zal ze moeten tellen uh toen ik woensdagavond bij mijn bingo was waarschuw een beetje nogmaals het kostte me in ieder geval niet zoveel als het normaal kostte omdat ik een klein beetje won dus ik struikelde mijn kleindochter en mezelf en een partner en de oudste jongen van negen jaar oud we hadden allemaal een curry de twee jongere zou ze niet als mij opeten, iets anders voor hen, maar de oudere de negenjarige houdt van deze curry’s en dat is waar ik ze mee behandel um was eigenlijk niet de winst, het was precies waar het gebeurde kostte me wat me normaal kostte op een woensdagavond wanneer ik de bingo doe, waren er niet veel van ons daar eigenlijk, maar we hebben we kunnen winnen op een lijn twee lijnen en een vol huis en ik, mijn vriend deelt altijd en ze liet het zien voor de rij toen schreeuwde ze om de twee rijstroken en toen schreeuwde ze om het volle huis ze schreeuwen allemaal je afdeling ik had een spelletje speel je akkoorden goed en ik kwam bij het laatste akkoord en toen ze het omdraaiden was het hetzelfde als het andere akkoord het was een aas zijn aas is hoog het zei lager en het was nog een aas en je weet wat ze zien twee twee akkoorden niets voor een paar niet in dit schema dus dat is mijn kleine beetje 4d en ik ben een eind weg om een ​​drankje voor mezelf te maken en tv te kijken dus ik zal je zien dus waarschijnlijk morgen weer laat je zien hoe ver ik hiermee ben dus doei voor nu

admin

Bir cevap yazın