voor beginners Eenvoudig babyvestpatroon met resterende draden | Breien Tutorial Stitch Baby Sweatear DIY gratis patroon

voor beginners   Eenvoudig babyvestpatroon met resterende draden |  Breien Tutorial Stitch Baby Sweatear DIY gratis patroon

Eenvoudig babyvestpatroon met resterende draden | Breien Tutorial Stitch Baby Sweatear DIY gratis patroon

Hallo allemaal, emelhobievi Welkom op mijn YouTube-kanaal. In deze video vind ik het heel gemakkelijk en plezierig om dood te gaan, vooral voor babyvesten. We gaan samen studeren, mijn touwenvrienden, ik ken de codes van de touwen die ik in mijn hand heb niet. Ik brei op deze manier 700 Pardon Ik brei 16 rijen harosha en we zullen beginnen alsof ik het rubberen deel van een vest heb voorbereid alsof een voorstuk met jou doodgaat, ik leg mijn steken bij jou, ik zal mijn zeven knopen hier breien als randlaag. We hebben touwtjespringen aan mijn touw, mijn vrienden, we breien heel gemakkelijk, ik zou het op prijs stellen als je je op mijn kanaal abonneert voordat je naar het verhaal gaat en de reacties en likes steunt. commentaar abonneren inschrijven ja nu vrienden, we gaan recht vanaf de voorkant van een rij breien en we beginnen met het patroon nadat we ons roze garen recht van de achterkant naar een sada hebben gebreid. ik zei hier dat ik zeven flanken zal maken, maar dat heb ik niet gedaan doe zes zodat de telling niet genoeg is. Ik brei de poot in lussen 3 4 5 en 6 Ik verlaat mijn witte garenvrienden, zie mijn roze garen over het witte touw, vergroot je alle lussen maar ik brei recht tot het einde van de rij, brei alle lussen recht tot het einde van de rij Ja vrienden ik brei tot het einde van de 20 rij en nu de achterkant van het breiwerk Ik brei de eerste lus zonder de eerste lus te breien, ik nam de laatste zes lussen aan de zijvlecht en ik brei de roze draad erin op deze manier zal ik op deze manier een tand breien, vrienden, laten we hier breien, laten we elkaar weer ontmoeten Ja, ik brei de roze lussen, ik trok de witte draad terug vrienden, kijk over het roze touw. Ik smelt En ik brei de resterende lussen, brei ik deze platte roestlussen, mijn draden zijn strak, ik draaide me om, kijk naar de voorkant van een rij, we hebben een rij harosha, nu zullen we hier een patroon plaatsen, we plaatsen het patroon zonder te breien en eerst brei ik de witte lussen als gereedschap. Ik verliet mijn draad door de roze draad over de witte draad over te slaan. Kijk Je hebt een vermenigvuldiging nodig zoals deze. Nu vrienden, we zullen onze steun voortaan zetten. Ik knip twee lussen vooraan, ik knip twee lussen, ik knip twee lussen, ik knip deze twee en brei onze lussen tot het einde van de rij, we vergeten het breien niet proces, anders verminderen we onze kennis. Ik heb mijn vrienden geknipt. Nu breien we onze lussen op deze manier tot het einde van de bocht. Kijk, ik brei zo recht, deze roze provincie. In feite hebben we hier in twee rijen gehaakte tanden gewerkt, maar we hebben het snij- en inpakproces tussendoor gedaan, vrienden, als je je herinnert, doen we dit werk vaak om koorden op babyslofjes, ik doe veel babyslofjes. Ondertussen heb ik alle roze lussen gebreid, ik heb de achterkant van het touw gepakt, ben ik eroverheen gesprongen om de witte lussen te breien? Ik verveel me van de roze draad en we hebben de resterende lussen in harosha gebreid Ja In de eerste heeft onze serie onze roze draad afgemaakt, nu is het tweede patroon klaar en dit patroon is een van het andere patroon om een ​​ander patroon te kunnen passeren . We moeten een eind gaan. Hoe doen we het? We zijn klaar met de roze draad. Allereerst brei ik alle lussen recht vanaf de voorkant nadat we zes zijschoenen hebben gebreid. Abonneer je, laten we al deze lussen recht breien, laten we elkaar nog een keer ontmoeten Ja vrienden onze lussen we breien ons witte garen recht tot het einde van de rij laatste 6 keer terug Als ik “ Haliç ” zeg, breien we de lussen in omgekeerde volgorde, laten we zweten de laatste zes of zoveel als onze lussen, laten we onze zes breisels breien en de harashoes opnieuw breien, we breien de voorkant weer Ja vrienden, nu doen we dit nog een keer. als je wilt, zal ik in twee rijen werken zoals ik hier, als je wilt, zal ik in twee rijen werken. Als je twee rijen vanaf de voorkant en twee vanaf de achterkant wilt breien, als je 3 rijen vanaf de voorkant wilt breien, heb je een afstand afgelegd tussen de twee patronen over een bepaalde afstand. Je kunt werken door beide te openen, dit touw wordt afgemaakt en dit touw wordt verkleind en de zee wordt zelfs één. tweede plaats dus Park derde Als we van voren recht van achteren naar de derde rij breien, hebben we hier een afstand en nu is er een afstand hier. Ja, vrienden, nu heb ik onze groene draad weer onder 7 lussen gebonden, deze keer gaan we door met onze groene draad, wat waren we nu aan het doen, allereerst zijn we onze zes hoofdsteken aan het breien, dus we breien recht, ik laat mijn draad, ik pak mijn groene draad en spring over de witte draad. Brei ik alle lussen recht naar het einde van de rij. Laat me dit deel nu afmaken, laten we elkaar nog een keer ontmoeten. Ik verliet deze draad en nam de groene regel door over de witte draad te springen, ik knipte de twee lussen voor me door, ik knipte er een, ik knipte hem, ik knipte hem, ik knipte hem, ik knipte hem, ik knipte hem, Ik heb het gesneden, ik heb het gesneden, ik heb het gesneden. Iemand is katoen, iemand is niet zoals bamboe, iemand is niet zoals bamboe. Omdat wanneer u het op een moeilijke manier zult zien, het voor u moeilijk kan zijn om samen te vallen met de steek hier. Ik raad je aan om bij de halsband te beginnen, het tegenovergestelde, ik raad het aan, je betaalt gemakkelijker, nu snij ik het, ik knip het, ik knip het, ik vul het.

vrienden, ik brei deze lussen opnieuw tot de laatste twee lussen. Ik wil toestemming, vrienden, dit is het. We zullen het later aan deze kant zuiveren, mijn vrienden.

admin

Bir cevap yazın