voor beginners EENVOUDIG DEKENVEST BREIEN MODEL UITLEG HAAK KITTEN

voor beginners EENVOUDIG DEKENVEST BREIEN MODEL UITLEG HAAK KITTEN

EENVOUDIG DEKENVEST BREIEN MODEL UITLEG HAAK KITTENörgüköşesi #crochet#kitting #handmade #crocheting#stich #knittigpattern #crochetbag #örgümodelleri #easycrochet #crochet #handmade #crocheting#stich …
Hallo allemaal van dit breihoekkanaal Welkom op mijn kanaal Ik zal proberen de bouwfase van het prachtige model uit te leggen Voordat ik naar de video ga Als je niet bent geabonneerd op mijn kanaal en op het teken Jij klikt, wordt je meteen geïnformeerd over de nieuwe video’s die ik heb gedeeld en je zult me ​​steunen. Abonneren op mijn kanaal is helemaal gratis voordat ik door mijn huid ga. Laat me je vertellen over de sneeuwbal en een aspect ervan is mijn haaknummer. Ja, laten we naar de bouwfase van ons model gaan, we beginnen met deze ketting, dit is mijn eer, ik heb aan mijn ketting getrokken. Je kunt een meterketting tekenen Zoals ik al zei, ik ga nu een paar kettingen tekenen om het model te kunnen vertellen dat je abonneert, laten we er nog een of twee doen. Ja, we gaan nu verder om me genoeg modellen te vertellen 123456, ik zak naar 7 en vaak We sluiten deze plek met pinnen abonneer je ik heb mijn 1234-ketting weer getrokken Ik tel vanaf hier 1 2 3 4 Ik zink Ik sloot het met een frequente naald Ik trok weer aan mijn 1234-ketting Nu zink ik weer 1 2 3 4 Ik heb weer 4 kettingen getrokken Ik zak weg in de vierde twee drie weer zo is een deel van dit model gevormd Kom ik nu over de ketting? Ja, ik heb het onderste deel van ons model voltooid, nu gaan we gekleurde tanden maken. Ik heb mijn crèmekleurige touw gepakt en ik ben het hier aan het repareren. Ik heb het nu niet vastgebonden omdat ik niet verder ga. Natuurlijk blijf je je touw vastbinden 123 Heb ik aan een ketting getrokken Ik heb mijn model gedraaid, zie het in de ring hier heb ik opnieuw geprikt met behulp van een naald Ik trok mijn 1234 ketting opnieuw Ik keek in dezelfde ring met de hulp van een frequente naald Ik keek in dezelfde ring omdat ik een Pırpır One zoals deze heb gemaakt Ik trok aan mijn ketting van 1 2 3 Ik ging in de volgende ring met behulp van een frequente naald Ik trok mijn ketting opnieuw 1 2 3 4 Ik zinken op dezelfde plaats tussen deze 123 kettingen abonneer op onze 1234 ketting Pırpır en opnieuw de volgende keer dat ik de ring in ging nu heb ik 1234 kettingen getrokken wat ik in dezelfde ring heb getrokken Ik zink in dezelfde ring in deze 123 ketting Ik trok weer aan mijn 4 kettingen deze 123 ketting abonneer op mijn gezoem Ja ik kwam tot aan de rand witte kaas 1 2 3 4 ik trok mijn ketting weer Ik zakte weg in de ring Ik maakte een gezoem Ik laat mijn touw hier en ik ga verder vanaf hier weer met mijn andere touw Ik nam dit touw vanaf hier Ik nam mijn ketting hier door mijn touw omhoog te laten zinken nee w 1 2 3 Ik trok aan mijn touw terwijl ik er een ophaalde 3 Ik trok aan mijn ketting Ik nam hem mee naar de haak Kijk, we zinken daar eventjes op deze manier ik laat hem weer aan de haak ik nam hem mee naar dezelfde plaats een keer eerder en toen twee keer en liet het zo ik nam het aan de haak hier we slaan onze zweefmolen hier over we gingen in de drievoudige ketting ernaast we trokken het een of twee keer en vertrokken ok ik heb het aan de kop ik heb er een of twee keer aan getrokken. Zie er zo uit Ik verzamel er nu vijf tegelijk. Het zoemen blijft in het midden. Ik zak weg op de plek waar ik het laatst heb gekeken Ik heb er een paar keer aan getrokken Ik heb het aan de haak gelaten Ik heb het een paar keer op dezelfde plek getrokken en heb het zo weer achtergelaten OK ik krijg het tegen de kop I’ ik breng het naar het volgende driedubbele huis ik trok het een of twee keer ik ging weg ik nam het weer aan de haak ik trok het een of twee keer op dezelfde plek een of twee keer ik trok het, kijk, er zijn weer vijf lussen, dus dat we verzamelen ze allemaal samen, ja 1 2 3 geketend, ik zonk weer naar de plaats waar ik het laatst was gezonken, ik ging een paar keer omhoog, maar ik ging al een keer naar dezelfde plek voor 2 3 2 hier laten we het zo , laten we het nog een keer doen aan het begin van het team Ik pakte het op, gooi ik het weg, ik schakelde over naar de volgende ketting, ik trok het een of twee keer, ik trok het nog een keer of twee keer, kijk, ik verzamelde alle vijf steken aan elkaar, ik breng het naar het begin van de 123-kettingset, ik trok het een of twee keer naar de laatste plaats waar ik in verzonken was, en ik trok het een of twee keer en liet dit achter ik pakte het op o n de haak op de een of andere manier gooi ik hem niet weg, de volgende keer dat ik hem een ​​paar keer naar binnen trok en nog een paar keer trok ik hem eraf en liet hem weer liggen. Ik heb er zo een verzameld. Abonneer je op het verwennen van 3 kettingen en weer ging hetzelfde proces naar de volgende. 12 kijk nog eens, had ik één lus van mijn vijf lussen? Ik verzamelde ze allemaal bij elkaar 1 2 3 13 kettingen, ziet er goed uit, je ziet er zo uit. Nu kom ik hier en ik vergat je hier te laten zien, kijk, we hebben hier een Pro rood gemaakt, na die brug, ik trok weer aan zo’n ketting, ik trok twee of drie kettingen en het zonk op dezelfde plek, de CPU was hier en nu verlaat ik het weer, ik ga naar mijn andere touw, dit is de rand waar we hier naar moeten kijken. Drie kettingen? Ik heb er al aan getrokken kijk nog een keer Ik zak hier weg Ik heb er een of twee keer aan getrokken Ok ik nam het op het hoofd Ik trok het een of twee keer nu ik heb het aan de haak kijk weer Ik spring hier Pırpır springt in de drie kettingen hier ik heb er 12 keer aan getrokken en nog een keer in twee keer getrokken Heeft de machine 5 lussen gemaakt Ik verzamel ze allemaal nu ik trek aan een ketting ik zet hem op de haak om de rand glad te maken We gaan maken een leuning, kijk, ik zak hier weg. Ik steek mijn frequente naald door deze ring of deze ring en we doen het deze kant op, eerst de volgende en dan de twee, nu is dit touw hier verveeld, ik verlaat dit item, ik ga naar de crème Slijm Trouwens, we zullen dit touw vanaf hier doorknippen. Ik zal hier beginnen, ik zal ons witte touw niet doorknippen, we zullen doorgaan. Dit zijn nu 1 2 3 Ik trok aan mijn ketting, ik draaide mijn model, schrijf in, we draaiden dit model nu Kijk, ik zak weg in de eerste. Dit is wat we nodig hebben voor de rand. We hebben 3 kettingen getrokken, we hebben dit deel gemaakt, nu heb ik mijn 1234 ketting getrokken, ik zak op dezelfde plek weg, we maken weer Whirl 1 2 Ik heb 3 kettingen getrokken, dit is de volgende, ik verzonken in een twee drie vier kettingen en zakte nog steeds naar dezelfde plaats, we maakten een franje 123-ketting deze 1234-ketting ik trok hem opnieuw Ik zak op dezelfde plaats een twee drie kettingen Ik heb eerder pistache van dit model op zijn kanaal geschoten, je kunt onze andere bekijken video’s, deze delen zijn met pistache In de video zei ik dat het klaar is, 123 kettingen zijn weer 1 2 3 Vier in Pırpır trekken we af en toe drie vijgen Ja, nu is dit mijn beurt. kom ik? Ja, we gaan verder, zie de tweede rij zoemt, maar ik heb hem gemaakt en ons model begint vorm te krijgen, nu knip ik mijn touw vanaf hier door, ik ga verder vanaf hier, ik ga verder vanaf hier, Beyazıt, we doen helemaal niet knippen, maar we knippen ons touw niet zodat de voorkant van ons model glad is. Laten we nu mijn touw hier en hier weer vastmaken en ik heb het netjes vastgemaakt, ik wilde zeggen dat dit een ketting is die ik van plan was zeg dat ik hier mijn frequente naald doorboord heb, is het stevig ja ja nu gaan we verder 1 2 3 kettingen ik nam het mee naar de kop van de haak kijk ik zak hier in de ring ik trok er een of twee keer aan ik zink weer een een paar keer tegelijk

Ik heb eraan getrokken, we laten het open, ik doe het draaien niet, de volgende driedubbele ketting heb ik er een paar keer weer ingetrokken OK ik nam je pijn op Ik trok het een paar keer in In totaal vijf doe ik niet’ t weet, ik doe ze allemaal samen 1 2 3 ik trek aan kettingen ik nam het weer naar de kop van de haak kijk een paar keer naar de plek waar ik voor het laatst keek ik trok en ging zo weg ik trok het naar een paar keer dezelfde plaats en vertrok zonder het te sluiten. We kijken naar de volgende plaats, we slaan dat gezoem hier over Ik heb er een of twee keer aan getrokken, nu heb ik er nog een of twee keer aan getrokken Kijk, ik heb alle vijf de lussen zo aan elkaar gesloten, deze 123-ketting is de laatste die ik heb laten zinken in. hetzelfde proces opnieuw op de vloer dit is dezelfde plaats nog twee keer. Ik heb de lussen niet gesloten of ik kronkel en gooi weer op de volgende 1 2 3 Ik heb ze een paar keer niet gesloten Ik heb er vijf niet samen gedaan ja ja laten we het nog een keer aan de zijkant doen, heb ik dat niet gedaan sluit de lussen daar Nu zak ik weg in de eerste ketting aan de zijkant a ik nam het twee keer, ik nam het opnieuw OK, ik nam het een of twee keer mee naar dezelfde plaats Nu verzamel ik er vijf samen, we gaan om een ​​leuning te maken zodat een kettingrand glad is, heb ik hem hier naar de bovenkant van de haak gebracht. Ik zak hier in de top van de ketting, eerst maakten we onze zijleuning een irss 12, toen twee. Kijk, het model is goed gevormd, zoals ik al zei, we hebben deze ketting en dit touw nooit doorgeknipt. laat me je nu ook hier laten zien, laten we onze video later beëindigen, kijk het model herhaalt zich kijk ik zak weg in de top van de dubbele vijg daar ik neem mijn touw omhoog 1 2 3 ik nam deze recensie ja ja ik trok mijn drie kettingen kijken ik zak weer weg in de ketting wat we nodig hebben voor deze rand 1234 ketting ik trok ik zink weer op dezelfde plek dit wordt onze Pırpır Dit is een of twee Ik heb kettingen getrokken we hebben ga nu naar de volgende kijk, raak hier niet in de war Kijk, er is een oven aan de zijkant op dit moment We plaatsen de wervelingen in het midden nu herhalen we deze reeks hier we hebben eerst Whirl voor hem gemaakt hier we hebben het nodig hoe dan ook, ik kijk hier niet rond We zinken weer op dezelfde plek voor onze 1234 kettingen We maakten een zoemende 123 ketting volgende pauze dit is hoe ik het je zal laten zien Ja ons model bestaat uit deze aankoop Ik hoef niet te gaan op deze manier kun je je pincet naar voren steken het ziet er beter uit het wordt beter onderhouden het wordt beter begrepen als je het doet zoals dit ons model Laat me je nu het grote stuk laten zien dat ik achter de camera heb gemaakt, zul je het model dan beter begrijpen? Ja, dit is een stuk dat ik achter de camera heb gemaakt. Ons model is niet zo. Kijk, het is niet zo, kijk, het fluit ma ik kocht de buitenkant naar de voorkant van het model. Dit is ons model, wat kunt u met dit model doen? Laat me je er iets over vertellen, je kunt van dit model een babydeken maken, het zal heel mooi zijn, je kunt het gebruiken bij het breien van kinderen, je kunt een vest maken, je kunt het gebruiken bij het maken van vesten, je kunt gebruiken het is bij het maken van kussens, het is een model geworden dat je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken, dus we zijn aan het einde gekomen van een video, ik hoop dat het een begrijpelijke video wordt. Vergeet niet te abonneren op mijn kanaal als je niet geabonneerd bent, pas goed op jezelf, tot ziens in de volgende video doei doei abonneren abonneren abonneren abonneren

admin

Bir cevap yazın