voor beginners Eenvoudig dekenvest breipatroon uitleg 🌷haken breien

voor beginners Eenvoudig dekenvest breipatroon uitleg 🌷haken breien

Eenvoudig dekenvest breipatroon uitleg 🌷haken breienörgüköşesi #crochet#kitting #handmade #crocheting#stich #knittigpattern #crochetbag #örgümodelleri #easycrochet #crochet #handmade #crocheting#stich …
Hallo allemaal van dit breihoekkanaal Welkom op mijn kanaal. Ik zal proberen de bouwfase van een mooi model uit te leggen. Als je niet geabonneerd bent op mijn kanaal, als je je abonneert en op een teken klikt, word je direct geïnformeerd over de nieuwe video’s die ik heb gedeeld en steun je me. Abonneren op mijn kanaal is helemaal gratis. Voordat we gaan, laat me je vertellen over de threads en we zullen Alize Diva gebruiken. Dus we zullen een dun haakpatroon gebruiken, mijn haaknummer is 170, of je kunt een haaknaald gebruiken die geschikt is voor je hand. Ja, laten we verder gaan met de constructiefase van ons model, inschrijven, we beginnen met het tekenen van een ketting. Nu zal ik wat kettingen tekenen om het model uit te leggen, wat je ook gaat doen. Ik ga een korte uitleg geven. Ik ga een heel klein kettinkje voor hem trekken, kijk goed, laat me nog een beetje trekken. Ja, dat zijn genoeg kettingen om het model uit te leggen. Nu gaan we verder. Oké, ik heb hem hier gekocht. Ik tel vanaf hier 1 2 3 4 5 6 7 van hen Ik zakte weg in mijn ketting, we maakten één doos, ik trek 32 kettingen OK, ik tel vanaf hier, ik zak weg in de derde ketting zoals dit, ik zak zo weg in de derde ketting, we zullen dit soort dozen keer op keer maken Ik trok mijn 12 ketting weer een twee Ik schakelde over naar mijn 3 ketting Ik trok twee kettingen een twee drie Ik schakelde over naar deze derde ketting We zullen de dozen opnieuw op deze manier maken, de opzet van ons model is op deze manier. Trouwens, het aantal van onze tegels moet oneven zijn, dan gaan we het model opzetten, moet ik nu dit deel achter de camera invullen en komen? Ja, heb ik de dozen zo ingevuld, zoals ik al zei, we hebben hier in totaal elf tegels? Het moet een koppel zijn met vrienden nu laat ik het zo en ik nam mijn witte crème touw, we zullen aan een ketting trekken, dit is hoe het is en opnieuw zal ik een ketting trekken zo groot als de grootte van het model dat ik heb gemaakt, dus ik ga hier snel heen. Ja, dat is genoeg, nu kijk, je kunt het meten op je model, we kunnen het overtollige hier verwijderen, het probleem is het Het zal nu niet gebeuren, kijk, ik heb het vanaf het begin zo uitgegeven, toen ging ik hier, je kunt het ermee doen dat het voor dit proces kwam, het zal gemakkelijker zijn als je wacht Kijk, zo passeer ik mijn oa keten hier abonneren abonneren abonneren dit ik ga zo verder abonneren en ik slaag hier nog een keer Ja, dit is hoe we hebben onze woede hier weg, nu ga ik verder, kijk goed, ik ga weer verder met mijn witte touw, ik zal hier een beetje opstijgen, het is te veel, ja nu houden we deze ketting zo, laten we vijf kettingen tellen vanaf hier Laten we het afdoen, zoals 1 2 3 4 5 Ja, nu heb ik het voor het team Kijk, ik houd het hier zo vast OK, ik heb mijn ketting hier Ik heb hem in de bovenkant ervan verzonken maakte een doos aan de zijkant 32 kettingen Ik nam het op de kop van de haak Ik heb een of twee kettingen van hier Ik zeg gooi de derde Ik laat de ketting hier zinken Ik heb hier een doos gemaakt Kijk, dit is er een of t wo kettingen Ik trok weer aan deze een of twee kettingen nu ik tel vanaf hier kijk, er is er een hier, een daaronder en het derde Dus nogmaals 3 Ik zak weg in de ketting, het touw en kijk nog eens, we maakten dozen, ik heb een paar kettingen getrokken 1 2 3 Ik zak weg in de ketting, ik heb een paar kettingen van hier getrokken 1 2 3 maar dit is de derde weer 3 Ik zak weg in de ketting kijken, we’ dozen op deze manier opnieuw vormen Ik heb weer twee kettingen getrokken 1 2 3 deze doos Vrijdag Ik heb 32 kettingen laten zinken Ik heb er een hier zie een onder deze derde hier of een minuut Ik heb er een of twee geketend een twee drie dus ik zak weer in de derde deze 1/2 ketting weer 1 2 3 deze hier 3 32 kettingen Ik ketende een twee weer Ik gooi mijn 3 kettingen naar de derde 32 kettingen hier 1 2 3 we vinden de derde dit en dit we gooien deze twee kettingen ik trok één twee zo’n derde ik zak zo weg je praat over de eerste rij van ons model nu ik trok aan een kleine ketting ik liet dit hier ik ga verder vanaf deze kant dit ziet er zo uit ik had een haartransplantatie op mijn haakwerk 12345 ik trok zo aan mijn ketting ik draai het model zo ik heb het voor mijn team kijk goed ik heb er twee keer aan getrokken, we hebben een doos aan deze kant gemaakt, ik nam 32 kettingen kijk wat er vooraan zit ik ben weer aan het zinken Ik krijg het van voren er zo uit zien Dus zo We nemen ze niet allebei zo samen Ik trok weer aan een paar kettingen er zo uit zien Ik zak weg in de bovenkant van de leuning bij de achterkant heb ik twee dubbele leuningen gemaakt, een daarvan trok ik weer aan mijn ketting, dit keer de bovenkant van de voorste leuning en ik gooide weer ik maakte weer een dubbele leuning dit trok ik een paar kettingen en zonk hier weer ik trok 32 kettingen deze keer zonk ik van voren Ik trek 32 kettingen Kijk nog eens, dit model bestaat uit twee kettingen, we zinken hier en weer ik zonk vanaf de voorkant, kijk goed, ons model begon vorm te krijgen, ik trok al twee kettingen, ik keek weer vanaf de achterkant, 2 kettingen, deze keer zink ik vanaf de voorkant, ik krijg de 1/2 kettingblad rig ht weer, kijk, ik ben een derde of twee aan het zinken in de lange zijde van mijn doos daar, en kijk hier is de dubbele leuning we hebben 2 35 kettingen gedaan en hier weer achtergelaten Nu ben ik terug bij mijn crème draad en ik zal weer wat kettingen tekenen abonneer en ik ben weer aan het ketenen tot de maat van je model, laten we het zo meten Ja genoeg nu laat ik het hier weer we lieten het aan onze ketting Nu draaide ik de achterkant van onze model hier had je al een ketting nu kijk maar we houden deze rand zo hier onze box formatie ik heb het nodig, ik nam het mee naar het hoofd van het team, kijk, het is zo, ik nam het aan de voorkant, ik nam het het op mijn hoofd, ik heb een dubbele leuning gemaakt op de bovenkant van de leuning hier, kijk, ik ben hier, we hebben onze doos gemaakt, nu gooi ik mijn touw naar achteren kijk, we doen dit na het repareren van onze doos aan de zijkant hier, ik heb een paar kettingen van de bovenkant van de leuning hier getrokken, ik heb weer een dubbele leuning gemaakt van de bovenkant van de leuning hier nu neem ik mijn touw ervoor, en naar achteren eh dat, ik gooide twee kettingen van kettingen die deze kant op gaan, ik kreeg weer roem, ik gooide het achterin, kijk nog eens, ik nam het mee naar voren, ik trok 12 kettingen, ik zonk naar de bovenkant van de leuning hier, ik gooide 32 kettingen weer naar achteren deze 1/2 ketting Ik heb het goed schrijf me in, dus ik gooide het weer naar achteren 32 ketting zie nog een keer ik krijg de voorkant ja ok ik heb het op het hoofd geteld vanaf hier 1 2 3 heb ik een dubbele leuning gemaakt door zo in de bovenkant van de ketting weg te zinken

We hebben hier een ketting gemaakt, we kunnen het repareren door op te hangen, maar ik heb 12345 kettingen getrokken, ik ben hier weggegaan, we hebben ons model zo veranderd, ja, nu gaan we verder met ons tweeën, wit en crème, schrijf je zo in , Ik heb hier veel werk, ik doe het er weer af nadat ik het hier gepakt heb, een twee drie vier vijf zes deze nog een Ja, nu heb ik hem aan de kop van de haak gekocht. Daar ben je, ik zonk in de top van de vijg en maakte een dubbele leuning. Nogmaals voor het zijgedeelte en we maakten een doos, dat wil zeggen, ik trok hier twee kettingen vandaan. Gooi ik het hier? Ik tel 1/2 ketting vanaf hier Een en een onder deze Twee en deze 3 ja 1 2 kettingen 1 2 3 Ik zak weg in de ketting deze 1/2 ketting is een telefoon onderaan twee mensen vinden we een derde en zinken deze 1/2 ketting 123 van dit model ketting het is gevormd, de voortzetting is het beste, de twee onder de leuning en hier zijn 3 deze 1/2 kettingen, ik tel 1 2 3 en ik zink, nou kijk, we hebben onze dozen weer gemaakt 1/2 ketting één twee hieronder en één daar 3 32 kettingen ertussen Ik tel 1 2 3 verzonken 32 ketting één hieronder 2 dit daar wordt ook 3 112 zoek 3 abonneer hier 32 kettingen Ik ben aan het zinken 1 2 3 van hier binnen de rand Ja op deze manier We hebben ook ons ​​zijdeel gemaakt, dus ons model ziet er goed uit, laten we deze rij ook doen. Ik heb hier vijf kettingen getrokken, ik nam het op het hoofd van het team, kijk, we zinken naar de bovenkant van de leuning aan de achterkant, ik heb deze dubbele leuning gemaakt, we hebben ook onze zijkast gemaakt, deze keer twee kettingen, kijk, ik zink van voren, ik verwijder en dit is dubbel Ik maak een reling 32 kettingen zinken in de achterste rail inschrijven 32 kettingen zien er zo uit Ik zak weg in de voorste leuning dit model is heel duidelijk geworden 32 ketting is weer zo ik ga naar mijn achterste reling goed kijk ja nu ben ik overgestapt naar de vorige goed kijk we zinken vanaf hier 32 kettingen ik trok 32 kettingen en weer zakte ik in de bovenkant van de reling vanaf de achterkant een paar kettingen en weer zak ik zo weg 32 kettingen kijk nu hier Ik kantelde het zo Ik zette de doos aan de zijkant in mijn banaan ca 12 ik maakte een dubbele leuning door zo in de derde weg te zinken. Ja kijk naar mij, ons model is goed gelukt, daarna hoef ik niet verder, wat ga je daarna doen, je trekt aan een ketting en doet daar hetzelfde, je voert de ketting uit door aan een ketting te trekken en een groene doos te maken, gaat het zo verder. Ik heb nu een groot stuk van het model achter de camera geprobeerd, laat ik het even laten zien ja dit is de grotere versie van het model vanaf de grond, zoals ik al zei achter de camera heb ik er ook een groot stuk van geprobeerd. Hier is het voorste deel, hier is het achterste deel Ja, ons model was zo. Ik hoop dat het een begrijpelijke video was, waar kunnen we dit model nu gebruiken? Ik zal er meteen iets over vertellen, ik heb dun garen gebruikt voor het maken van crêpes bij het maken van dit model tas. Ik heb dun garen gebruikt, ik bedoel, ik heb garen gebruikt, als je wilt, kun je dikker garen gebruiken om kussenslopen en kussens te maken, dus je kunt het gebruiken om vesten, vesten en babydekens te maken. Het spijt me, ik denk dat het heel leuk zou zijn voor een meisje, roze, wit, jongen, blauw, nogmaals, wit, mijn model was zo, dus we kwamen aan het einde van een video, na het bekijken van de video’s, don vergeet niet te liken en te delen, en als je nog niet geabonneerd bent, vergeet dan niet te abonneren, tot de volgende video, pas goed op jezelf, doei abonneren abonneer worden

admin

Bir cevap yazın