voor beginners EENVOUDIG HAAK ETOL, RECHTHOEKIG, PINDA GEBREIDE SJAALMODELLEN / SJAAL MONSTERS / SJAALBREIDE MODELLEN

voor beginners EENVOUDIG HAAK ETOL, RECHTHOEKIG, PINDA GEBREIDE SJAALMODELLEN / SJAAL MONSTERS / SJAALBREIDE MODELLEN

EENVOUDIG HAAK ETOL, RECHTHOEKIG, PINDA GEBREIDE SJAALMODELLEN / SJAAL MONSTERS / SJAALBREIDE MODELLENSjaal, etol, shawl modellen, shawl maken, gebreide shawl, shawl modellen breien, brei shawl modellen, knit shawl making, rechthoekige shawl, rechthoekige shawl modellen, easy shawl modellen, …
Hallo allemaal, ik ben Zeynep topsever Welkom op mijn YouTube-kanaal, ik ben hier vandaag weer met een heel mooi verhaal over een rechthoekige pistache-sjaal. Als je wilt, zal ik je stap voor stap dit voorbeeld vertellen dat je op verschillende gebieden gaat doen. Je kunt het gemakkelijk maken met verschillende sjaaldraden, mijn haaknummer is een geschikte 75 millimeter. Ja, laten we beginnen met de uitleg van ons eenvoudige breimodel Ja, laten we zeggen bismillah en laten we nu beginnen met het maken van de ketting, onze vrienden zullen rechthoekig zijn en we zullen beginnen met de korte kant, we kunnen de lengte zo lang verlengen als we willen hier aan de korte kant. we moeten zeggen dat dit jouw nummer is. We moeten hierin een ketting maken, ik doe het zonder deze ketting te tellen. Je maakt ook sporen van veel kettingen en nadat ik je heb geïnstalleerd, zal ik je laten zien hoe je de overtollige ketting kunt doorknippen. Aan het einde van de video laat ik je zien hoeveel je er moet maken. Nu, van het model dat ik ga beschrijven, kun je, als je wilt, een lange ketting maken, hoe graag je ook wilt, we zullen de overtollige ketting afsnijden nadat we je in onze ketting hebben geplaatst. Nu, laat me wat kettingen maken en komen, mijn vrienden. Ja, ik heb spijt gemaakt zonder te tellen, laten we meteen beginnen En na deze laatste finish, laten we dan 12 ketens maken abonneer dit en ik liet mijn hand hier voor de eerste vijgen die we hebben gemaakt Op deze manier repareer ik mijn B12-keten met frequente naalden dit zo zijn we nu hier begonnen ja laten we deze lange pistachenoten maken maar nu zal ik het zes keer vullen vrienden ik wikkelde het zes keer vanaf hier ik houd het vast en ik nam mijn touw eruit Ik liet mijn touw hier en ik sloot het zoals dit, we maken nog een pinda bovenop een ketting, abonneer je op e hier Ik houd mijn touw vast Ik heb video’s waarin ik uitleg hoe je pinda’s maakt jongens Ik houd het hier kijk Ik heb het hier eruit gehaald Ik heb het doorgezet het touw hier We maakten onze end-to-end pistachenoten. Dit ja nu dit laten we van onderaf tellen, we tellen het meest in onze keten 1 2 3 4 5 6 6 excuseer de pistache Dit ja op deze manier abonneer je op de ketting met frequente naalden Ik heb deze twee hier gerepareerd met frequente naalden dit Ik ga hier verder 1 2 3 4 5 6 7 Ik maak 8 9 lossen en tel de afname. 12345 zesde Ik heb de ketting vastgemaakt met een enkele naald, dit is weer een ketting, ik heb hem er bovenop gekocht en ik doe wat ik hier heb gedrukt abonneren abonneren abonneren abonneren of ik heb mijn pinda zes keer gewikkeld Je kunt verhogen of verlagen volgens de dikte van je pols. dan sluit ik het, ik span mijn touw en ik maak nog een pinda in de ruimte erboven, nadat ik twee pinda’s had, verzamelde ik het, en zo zien we er nu uit, we gaan dit hieronder verder 123456 Ik maak de ketting nogmaals door een frequente naald vast te houden, nu zullen we de ketting opnieuw maken zodat u het kunt zien, laten we 9 kettingen maken i99 Hierna en ik tel weer vanaf de onderkant 12345 Ik heb dit vastgemaakt aan de zesde ketting er is een ketting hier da laten we maak weer twee pinda’s a101 we maken deze pinda in de ketting ja laten we nu de tweede er bovenop maken nog een pinda het beste ga ik weer verder Ik tel vanaf de onderkant 1 2 3 4 5 en ik repareerde het op de onderste zesde ketting nu inschrijven Ik heb mijn 39 kettingen weer zo getrokken Ik ben 16 kettingen aan het repareren en tellen dus ik heb 16 en hier gerepareerd Ik heb een ketting gemaakt en kijk naar mijn model met drie van jullie hier Ik heb 1 gemaakt 2 en 3 Ik heb gedaan een vierde patroon Ik zal de vierde afmaken Ik zal je laten zien hoe je onze overtollige ketting vier genoeg voor mij kunt knippen abonneren abonneren abonneren wees abonneren ja we zijn hier gezonken ja nu laten we er nog een maken deze pinda bovenop abonneren abonneren 16 keer gewikkeld ik het 16 keer nu gaan we hier verder laten we hier weer een gouden ketting zoeken laten we een ketting maken en we zullen ons model op jou bouwen nog vier hier gaan we niet verder na twee pinda’s en frequente naalden aan het einde, vrienden, we zullen eindigen met twee pinda’s zoals deze. Je moet eindigen met klik hier, ik heb te veel ketting over, ik zal je laten zien hoe je het meteen kunt knippen. Je begon hier met te veel kettingen, laten we er een of twee tellen, hier is de vierde, ik knip mijn Nazli-ketting door, schrijf je in, kijk, als ik het vanaf hier trek, gaat het niet voor mij open, en in dit manier, zal er geen probleem zijn op het werk. Heb ik het aantal kettingen gekregen dat ik wilde, heb ik je opgezet, heb ik de overtollige ketting doorgesneden, dit is ons begin met 12 kettingen en het einde zou twee pinda’s moeten zijn met frequente naalden zoals deze, ja laten we nu verder gaan op de top van de stad Ik maakte mijn 12 kettingen en ik draai imbu Ik maakte regelmatig naalden in het midden van twee pinda’s Ik zette het uit, ik verlengde mijn touw, ik maak hier een pinda, schrijf je in ja nu doen we de tweede twee, laten we deze twee pinda’s bovenaan afmaken abonneer dit ik zal het zo houden als ik deze twee pinda’s doorgeef waar we 9 kettingen hebben vrienden Ik heb hier regelmatig naalden gemaakt zonder in de kettingen te zinken 9 kettingen inschrijven 119 ik deed dit ik zal niet kopen Nadat ik mijn 9 kettingen heb gemaakt, heb ik het in het midden van een andere pinda gemaakt, ik zal het weer vasthouden, laten we deze twee pinda’s hier opnieuw maken zodat je het kunt zien, abonneer, ik heb deze twee gesloten, is dit een ketting, nu ik ben het hier weer aan het maken 9 kettingen Ik zal zo doorgaan op deze twee Laten we aan het einde afspreken door dit te doen, vr eindigt, dus onze video wordt niet te lang, laten we doorgaan naar het einde Ja vrienden, we hebben hier twee pinda’s gemaakt, we hebben twee pinda’s gemaakt in onze ketting en opnieuw negen kettingen in onze ketting Twee frequente pistache-naalden en 9 kettingen Ik kwam tot het einde maakte ik twee pinda’s en het eindgedeelte aan de zijkant. Ik wil je hier nog eens laten zien, na de pinda was er één ketting. Dit is het nest dat we in het begin hebben gemaakt. Zo eindigen we met een enkele naald. Dit is hoe onze twee rijen zullen eindigen, ja, laten we nu naar de volgende rij gaan, heb ik 12 lossen en twaalf lossen gemaakt in deze bochten, ik draai nu hier. Ik maak een naald Een ketting we gaan hier hetzelfde verder meteen even hoofd Laat me je vertellen dat hij je eerste pinda weer heeft gemaakt, we hebben hem gesloten, we maken nog een pinda aan een ketting ik schrijf me in Ik heb deze ook gesloten, ja nu maken we hier regelmatig een naald in de ketting Deze ring We krijgen een verborgen afbeelding abonneren 39 Ik maakte mijn ketting nu knijp in het midden van de pinda Ik maak naalden en ga hier verder met het maken van pinda’s.

Na vast te hebben gezegd, laten we 9 van onze kettingen repareren, laten we doorgaan naar het einde, laten we elkaar daar ontmoeten Ja, ik ben klaar met mijn beurt, vrienden, als ik aan het einde kom, maak ik hier regelmatig naalden in de ketting, we maken 12 kettingen hier en ga verder met de volgende regel, onze nummers zijn hetzelfde, onze logica is hetzelfde, we gaan op deze manier verder, ik hoop dat je het begrepen hebt. Ik laat het jullie vandaag in een paar rijen zien zodat mijn video niet te lang wordt. Vrienden, ik heb er in totaal vier van jullie gemaakt. Ik ga de logica uitleggen om het breder te maken. Ik wil dit. Het was heel leuk. Ik wilde het kort laten zien aan onze vrienden die vroegen hoe ze moesten eindigen in dit laatste deel van de afwerking, weet je, we begonnen met ketting aan het begin, we maakten 12 kettingen aan het einde, ik maakte het aan de bovenkant vast, zes kettingen, de textuur ertussen, ik heb het hier aan de ketting vastgemaakt. We gaan het op deze manier drinken door het te repareren, laat me je hier schizo laten zien. Vrienden, ik wil je er meteen aan herinneren, weet je, we hebben er hier vier gemaakt, je weet het aantal patronen hier, alles is 14-15 hoeveel stukken, als je wilt, de korte kant zal hier zijn. Kijk, zet hier de ketting, en bepaal hier je patroonnummer. vraag dan naar de lengte van onze rechthoekige omslagdoek en het lange deel van onze omslagdoek is honderdzestig centimeter 170 centimeter of langer als je wilt, je kunt het in je eigen richting maken en aan deze uiteinden kun je kwastjes maken. Ik heb een eenvoudige kwastconstructie toegevoegd aan het einde van de video. Het is een rechthoekige omslagdoek die heel gemakkelijk voor je te maken is. Ik hoop dat je het leuk vind. Heel erg bedankt voor het kijken naar mij, vergeet alsjeblieft niet op de like-knop te drukken zodat de video bovenaan de YouTube-trendzoekopdrachten en Google Trend-zoekopdrachten staat Abonneer je op mijn YouTube-kanaal, abonneer je gratis, blijf gezond, tot ziens

admin

Bir cevap yazın