voor beginners EENVOUDIG PONCHO GEHAAKT PATROON, patroon # 1074, gratis patroon, truien en tops

voor beginners EENVOUDIG PONCHO GEHAAKT PATROON, patroon # 1074, gratis patroon, truien en tops

EENVOUDIG PONCHO GEHAAKT PATROON, patroon # 1074, gratis patroon, truien en topsEENVOUDIG PONCHO-HAAKPATROON, patroon # 1074, gratis patroon, videodemo. Kindermaat wordt weergegeven, GRATIS PATROON gepost op mijn blog. LINK NAAR …
vandaag ga ik je laten zien hoe je een van deze poncho’s maakt en ik ga hier onderaan beginnen en ik ga helemaal tot aan de nek werken en ik ga een sectie maken voor de voorkant ga ik precies hetzelfde gedeelte voor de achterkant maken en dan zal ik ze hier aan de schouders bevestigen, ervoor zorgen dat ik genoeg opening overlaat om over het hoofd te trekken en dan een paar knopen naaien om de voorkant vast te maken en de achterkant dus laten we beginnen ik ga tegen een 6 X werken, dus de maat die ik maak past bij een zesjarige jij ik werk met twee strengen kamgaren en een negen millimeter haaknaald in zoveel steken als je nodig hebt voor 15 inch lang stokje in de derde steek vanaf de haaknaald en in elke steek over de ketting oké dus ga je gang en haak een stokje helemaal over de ketting gehaakt helemaal over de ketting I heb eenendertig steken en aan het einde van de rij ga ik twee een twee lossen en het werk de eerste drie steken omdraaien van elke rij dus drie steken hier en drie steken aan het andere uiteinde gaan worden gehaakt met de achterpaal en voorpaal dubbel gehaakt dus ik heb ook getraind en we gaan een voorpaal dubbel haken dan ga ik om een ​​stokje aan de achterkant te maken en ik heb nog een video waarin de stokjes aan de voor- en achterkant duidelijker worden uitgelegd en ik zal die link hieronder plaatsen en dan ga ik gewoon stokjes haken in elke steek over de rij in de de laatste drie steken ga ik weer aan de voor- en achterkant haken na het stokje oké ik heb de hele rij over de rij gehaakt en ik heb nog drie steken over en dus ga ik het voor- en achter stokje haken vanuit terug rond de paal maak mijn stokje compleet kom van de voorkant rond de paal maak mijn stokje af en die laatste paal wordt die draaiende ketting en ik ga van achteren naar binnen en maak mijn stokje af oke dus ik ben hier en haar een beetje een andere textuur tot stand brengen e en dat zal duidelijker worden naarmate ik meer werk afmaak, dus ik ga ketting 2 1 2 en draai je kunt zien dat de ene steek verder van de andere af is en dus wil ik het tegenovergestelde doen, dus ik zal een soort wafelsteek hebben, dus omdat het naar achteren is, wil ik dat het naar voren komt, dus ik ga mijn steek vanuit die richting afmaken en dan de volgende steek van achteren en ik zal mijn steek nu afmaken. ik ga gewoon dubbel haken in elke steek over de rij en helemaal aan het einde ga ik weer mijn voor- en achterpaal stokjes doen en deze steekt door de voorkant, dus ik doe een achterpaal op die ene en een voorpaal op die ene en een achterpaal op die ene oké ik maak die rij af, nu zal elke rij precies hetzelfde zijn totdat dit gedeelte tot aan de schouders reikt, dus ik werk tegen dit t-shirt dat een 6x is en dus ik ben bijna even lang als het t-shirt en dus dit is de laatste rij dus ik ga 2 lossen en omdraaien en ik ga aan het werk voor- en achterpaal stokjes helemaal over deze rij die een mooie rand vormt voor de halslijn en de schouders, dus ik ga vooruit naar de camera en ik ga heen en weer haken afwisselend voorpaal stokjes en achterpaal stokje ok ik heb dit hele stuk afgemaakt en helemaal bovenaan de rij Ik heb voor en achter stok stokjes gemaakt nu ga je twee identieke stukken maken zoals deze jij

admin

Bir cevap yazın