voor beginners EENVOUDIG TWEE SPIES TE MAKEN BREIEN MODEL UITLEG 🌷PATROON HAAKKEN

voor beginners EENVOUDIG TWEE SPIES TE MAKEN BREIEN MODEL UITLEG 🌷PATROON HAAKKEN

EENVOUDIG TWEE SPIES TE MAKEN BREIEN MODEL UITLEG 🌷PATROON HAAKKENörgüköşesi #crochet#kitting #handmade #crocheting#stich #knittigpattern #crochetbag #örgümodelleri #easycrochet #crochet #handmade #crocheting#stich …
Hallo allemaal van het kanaal van alle vrouwen breihoek Welkom op mijn kanaal Ik zal proberen de bouwfase van een mooi model uit te leggen We zullen er twee proberen voor de video Als je niet geabonneerd bent op mijn kanaal als je je abonneert en op het belletje klikt je wordt direct op de hoogte gehouden van de nieuwe video’s die ik heb gedeeld en je zult me ​​steunen. Abonneren op mijn kanaal is helemaal gratis. Laat me je vertellen over de draden voordat ik naar de video ga, ik ga het niet gebruiken, ik zal de nummer 3 spies gebruiken Ja, laten we naar de constructiefase van ons model gaan, ik zal beginnen met het verwijderen van 3 lussen Op deze manier vul ik de draad op mijn vinger, steek de spies vanaf hier en haal de lussen er zo uit en ik maak nu enkele lussen om het model uit te leggen. Ik zal het verwijderen als je het voor je gaat maken Natuurlijk moet je onze loop dienovereenkomstig bepalen, abonneer en abonneer, vertel me, ik haal genoeg kennis eruit, laten we deze tellen 2 4 6 8 10 12 14 15 laten we er nog een maken 16A draagt ​​er nog twee laten we 17-18 krijgen zoals deze Onseki Zoals ik al zei heb ik mijn z-steken verwijderd, het bestaat uit twee en zijn veelvouden. Ons model is zo, ik leg hier weer een knoop, ik doe dit zodat de bovenste lus niet losraakt, vertel het me. Laten we onze extra melk nemen en we beginnen als eerste, we breien twee rechte rijen zoals deze, ik brei onze eerste rechte lus, dus daar breien we haroşe dit later ga ik naar de modelconfiguratie abonneren abonneren abonneren dit is een plat breiwerk ik ga hier een beetje snel abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren zo ga ik later ik brei dit op een rij Ik zal weer op dezelfde manier breien Deze keer brei ik de eerste zoals deze vrijdag terug ik heb het weggegooid en ik ben weer recht aan het breien abonneren abonneren abonneren abonneren dit Ik ben klaar met mijn beurt nu ik ga naar de modelopstelling kijk we hebben onze harosha gemaakt nu neem ik mijn witte garen zoals dit ik neem nu mijn garen ja ik zet een fles zonder deze twee lussen te breien Laten we het hier netjes maken Laten we het zo doen, ik ga hier en hier door en ik maak mijn touw hier we gaan hier verder zie mijn touw hier heb ik het geduwd Nu dit werk hier blijft, gaan we door tot het einde te binnen. Ik ben net de volgende steek vanaf hier gepasseerd, ik ga verder met mijn witte garen vanaf hier, kijk, ik heb een lus verwijderd, ik vergroot nog een lus, dus ik heb 3 lussen verwijderd omdat ik weet dat ik de volgende lus heb genomen zonder te breien , ik ga naar de volgende. Ik haalde mijn film tevoorschijn, verhoogde hem, verwijderde nog een lus, dat wil zeggen, we verwijderden drie lussen uit één lus, ik nam de volgende zonder opnieuw te breien, ik schakelde weer over naar de volgende, nu verwijder ik nog drie lussen weer van deze, dus nam ik de volgende, schakelde over naar de volgende en verwijderde opnieuw drie lussen. Ik neem de volgende zonder opnieuw te breien. Ik haalde 3 lussen, ik nam het van de volgende lus, deze haalde ik uit de andere, ja, ik neem de volgende lus zonder te breien, deze drie, ik verwijder 3 lussen van een lus, ik neem het van de volgende brei, deze M weer ik haal hier drie lussen uit en weer zetten we de laatste op onze fles zonder te breien, kijk, en dit is de opzet van onze eerste rij als model nu ga ik hem weer breien zonder te breien deze lus, dan gooi ik mijn witte draad zo, brei deze drie lussen aan elkaar, laten we de drie witte lussen zo doen, ik heb de drie lussen aan elkaar gebreid, dus gooide ik onze lus hier terug voordat ik de fles opnieuw breide. Ik nam mijn draad terug naar voren en breide op die manier de drie lussen. kom niet ik trek weer een lus uit ik gooide mijn draad terug ik passeerde mijn werk zonder de lus hier te breien ik gooide mijn draad naar voren nee mijn liefste dit gooide mijn lus terug ik kreeg mijn lus weer ik gooide hem terug abonneer abonneren abonneren abonneren abonneren en gooide mijn draad weer terug zonder deze lus te breien Ik nam hem weer naar voren Deze rij vordert zo en weer dat ik deze drie aan elkaar brei, zo heb ik gebreid en ik heb hem eraf gehaald, Ik heb het weer zo in de rug gegooid Ik heb het weer opgeblazen Ik draai het kijk jouw model we zien er zo uit Kijk zo ja nu ga ik verder en ik ga weer verder met dit garen Ik heb het gedaan een klein beetje, het blijft hier, ik gooi mijn touw terug, ik brei deze rij recht, inschrijven wat ben je aan het doen? n maar deze keer breien we al onze maaltijden. Het zal er zo uitzien. Kijk, abonneer voor wat, abonneer, nee, abonneer, mijn liefste, abonneer, maar deze keer heb ik alle lussen gebreid en het patroon begint nu te verschijnen, nu nemen we de eerste zonder te breien, ik gooide mijn garen terug en trouwens, voordat ik het model opzet, is er een rij, dus ik heb een platte rij gebreid, maar in het begin zagen we twee rijen harosha. Waarom Omdat het het begin was, heb ik daar de eerste rij gebreid, op alles geabonneerd, maar dit is onze rij. Kijk, we hebben zo gebreid. Nu zal ik het model steeds weer op dezelfde manier opzetten Kijk, heb ik een fles gekocht zonder deze twee lussen te breien, deze draad blijft hier, we gaan verder met de witte draad, nogmaals, ik heb een lus gemaakt van 3 lussen zoals dit, heb ik het verhoogd? Ik trok er weer drie lussen uit. We namen de volgende lus zonder hem te breien, ik haal er weer drie lussen uit, ik maak het model zoals je kunt zien De fase is heel eenvoudig, op dat moment ben ik aangekomen en heb ik opnieuw 3 steken verwijderd en nam opnieuw de volgende 13 steken. Ik haalde de lus uit en kocht hem van de volgende, en nogmaals, ik haal drie van mijn steken eruit en abonneer me zonder die telefoon te zien. Nu gaan we voorbij, ja, het model is precies dat, ik hoef niet meer verder. Het zal weer gaan. Ons model gaat weer, zoals je kunt zien, een bouwfase is heel eenvoudig, het is een dubbel model Nu heb ik een stuk van het model achter de camera geprobeerd, laat me je laten zien ja, dit is het grote stuk dat ik achter de camera heb geprobeerd camera Kijk, dit is het stuk dat we samen hebben gemaakt, zoals je kunt zien, het is erg stijlvol, de bouwfase is heel eenvoudig, laat me je aan de andere kant laten zien, kijk nu zo naar de achterkant Wat kun je hiermee doen model, laat me je er iets over vertellen. Een model dat je vooral kunt gebruiken bij het breien van baby’s voor kinderen, een model dat je kunt gebruiken bij het maken van truien voor het maken van vesten, je kunt het gebruiken in vesten voor volwassenen, omdat het het handigst is en de constructiefase heel gemakkelijk is. zijn aan het einde van een video gekomen, ik hoop dat je het begrijpt. eo is geweest, deel like en deel na het bekijken van de video’s. Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal, vergeet dan niet te abonneren

zie je in de volgende video pas goed op jezelf doei abonneer

admin

Bir cevap yazın