voor beginners Eenvoudige trui Knitalong #9 – de neksteken oppakken en breien

voor beginners Eenvoudige trui Knitalong #9 – de neksteken oppakken en breien

Eenvoudige trui Knitalong #9 – de neksteken oppakken en breienWe zijn bijna klaar! Deze video laat zien hoe u de steken rond de halsopening opneemt en breit. Slechts een paar ribbels en je bent klaar!
we zijn klaar om de steken rond de nek op te pakken en te breien om de kraag te maken en ik gebruik meestal een cirkel van 16 inch om dit te doen je kunt een maat kleiner gebruiken dan de naaldmaat je gebruikt twee om je trui te breien alleen om het een iets gemakkelijker om erin te komen, maar als je geen kleinere maat hebt, zal de maat die je gebruikt ook werken, maar maak je garen klaar, want je gaat een nieuwe garenstaart gebruiken om dit te doen en ik begin meestal bij een van de schouders dus ik ga hier vandaag beginnen en wat je zoekt zijn jouw kolommen hiervan er is een kolom er is een kolom van deze er is een kolom van deze je gaat je naald in het midden van de V steken en beide aanraken benen van je afkanten erboven en ik ga je nieuwe garen nemen laat een mooie lange staart en je gaat gewoon die steek oppakken en breien tot een nieuwe kraagsteek en we gaan gewoon rond en blijven dat doen en naai in het midden van elke V, dus hier is mijn volgende V waar ik naar toe ga, daar is mijn volgende video Ik ben daar naar binnen is mijn volgende dan ziet het er een beetje anders uit voor je Raglan hier, dus ik ga naar het midden van dat wat een omgekeerde soort v is Ik zorg ervoor dat ik beide benen erboven grijp die niet’ t werk daar gaan we dan ben je weer bij je stuk dus nu ga ik over de achterkant van de trui dus ik vind mijn volgende V we gaan dit kleine gebied hier overslaan want dat zal dat ongeveer brengen samen hier is mijn volgende V die beide benen vangt Ik blijf gewoon oversteken, dus zodra je deze voorste nekrand bereikt, zullen er deze twee plekken zijn waar het diagonaal naar beneden gaat en op deze mooie plek in het midden waar het gewoon plat recht is en deze steken zullen er raar uitzien, want als je hier komt, zal ik een soort van V’s deze kant op zien gaan en je gaat gewoon een beetje met deze grotere werven proberen, probeer gewoon het beste te doen wat je kunt en het een beetje consistent houden met wat je hier hebt gedaan, dus ik ga deze kleine V ri . zien hier ga ik deze hier onder deze hier deze hier en ik ga gewoon verder naar de andere kant en nu zijn we terug bij deze diagonale vreemde steken dus ik ga eronder grijpen zonder mijn garen te splitsen en toen hebben we het helemaal om je heen gemaakt, wil je gewoon een beetje terugkijken en ervoor zorgen dat je een beetje gelijk hebt en deze steken die je oppakte, ze zouden eruit moeten zien alsof ze uit de V’s dat is wat je wilt, want dat gaat door met die blik door de kraag nu je deze schattige, leuke kleine kraagvorm hebt, zullen ze het beter zien nu je weet voordat je dit doet, ziet het er een beetje uitgerekt en wankel uit, maar dat rare deel gaat er nu gewoon goed onder en nu ga je je 1×1 boordsteek rond de kraag breien en dus ga je op dit punt willen tellen om te zien of je een even aantal van deze steken hebt en of omdat de 1×1 rib heeft een even getal nodig om correct te werken, dus als je e een oneven aantal brei er gewoon twee samen als je begint en je wilt hier nu een steekmarkering plaatsen om het begin van je ronde te markeren en dan kun je gewoon een voor een ribbe werken voor het aantal rondes dat het is zegt om in je patroon te werken en dan ga je daarna gewoon losjes afkanten om het elastisch te houden zodat je het over je hoofd kunt krijgen en dan zie ik je hier terug in de volgende video om te bespreken hoe we zijn ga de uiteinden weven voor de oksels en de manchetten en ik ga je een andere techniek laten zien om uiteinden aan de binnenkant van je trui te weven, alleen voor het tricotgedeelte

admin

Bir cevap yazın