voor beginners Eenvoudige Tunesische breipatroon uitleg haak breien

voor beginners Eenvoudige Tunesische breipatroon uitleg haak breien

Eenvoudige Tunesische breipatroon uitleg haak breienörgüköşesi #crochet#kitting #handmade #crocheting#stich #knittigpattern #crochetbag #örgümodelleri #easycrochet #crochet #handmade #crocheting#stich …
Hallo allemaal van dit breihoekkanaal Welkom op mijn kanaal Ik zal proberen de constructie van een prachtig Tunesisch bedrijfsmodel uit te leggen voordat de video voorbij is Als je niet bent geabonneerd op mijn kanaal, als je je abonneert en op het teken klikt, word je direct op de hoogte van de nieuwe video’s die ik heb gedeeld en je zult me ​​steunen. Abonneren op mijn kanaal is helemaal gratis. over de touwen gesproken, ik zal de baby van de sneeuwbal opnieuw gebruiken, zo is het als ik uitga in Tunesië, het is twee en een halve maat. Je kunt het dikker gebruiken als je wilt, maar ik voel me comfortabel. Ja, laten we naar de productiefase van ons model gaan. Die witte films beginnen met kettingen. Ik trok aan mijn spanketting. Ik zal wat kettingen trekken om het model uit te leggen, zal ik deze kettingen nemen? Ik brei losjes, maar ik ga vertellen over het huidige model, ik zal het dienovereenkomstig ketenen. Wat ga je met de ketting doen, dan moet je hem daarnaar trekken? Ja, abonneer je om me genoeg modellen te vertellen? Ja we gaan door met mijn ketting Ik heb nu genoeg getrokken, niet van de eerste, maar van de tweede, abonneer, verwijder ik de lussen van die op dat moment, abonneer, abonneer, maar zoals ik al zei, ik zal het je vertellen meer dan 2 modellen. Je zult de ketting moeten bepalen op basis van wat je gaat doen, laten we het tellen 2 4 6 8 10 12 14 dit is te veel, ik zal meer dan 15 uitleggen, laten we opnieuw tellen 2 4 6 8 10 12 14 15 Ja, gedaan Ik verwijder de lussen op deze manier, we beginnen eerst te sluiten 2 3 dan hier sluiten we op deze manier Ik ga naar het begin van de rij, kijk goed Ja We hebben onze eerste rij zo voltooid, we gaan verder, de eerste is al in het team. Nu brei ik de tweede, we gaan de tweede kleur breien, ik neem mijn touw en ik kom, zie dit touw, ik heb het vanaf hier vastgebonden. Nu breng ik mijn touw weer zo naar voren Ik ga verder met recht breien Ik ga door met één breien abonneer op 12 dit is 3-4 gTA 5 5 lussen ik heb gebreid, ik neem mijn touw naar achteren, ik breid er weer een recht vanaf hier, Ik nam mijn garen weer van voren, en weer 5 rechte steken. we zoeken een 123 14 15 Ik neem mijn garen weer terug Ik brei de resterende twee vanaf hier We breien opnieuw de resterende twee steken en we nemen het samen met de lus aan de achterkant weer zo en deze manier Kijk, we hebben vormden onze eerste rij op deze manier en op deze manier, nu sloten we ze samen, hier sloten we onze lus. we doen het af, dan komt mijn touw naar voren, ik zwol mijn knoop weer op, ik krabde het, sorry kijk weer zo 2 12322 12v 2 Dus we hebben deze vijf hier weer gebreid Nu hebben we ons touw van ons team verwijderd, ik gooi het touw terug en doe de meerdering weer op dit touw, laten we het nog een keer zo doen, kijk dit ondertussen goed, ik heb de ketting weer gebreid en de Mini 2 voorkant eruit gehaald, ik heb het weer vergroot, ik heb de lus gesloten en weer 22, ik sluit het goed kijk nog eens, ik kwam hier, ik gooi mijn touw terug, ja, ik krab de lus weer vanaf hier, ja, laat me je nu laten zien hoe het zo zal zijn , jij die ik op deze foto ga breien, laten we het repareren. Ja, dit is onze tweede rij. we hebben het gedaan, nu heb ik weer een spies, ik heb de tweede gebreid, ik nam het touw naar voren, we breien weer 5 van mijn gekleurde garen, rechte op 12, mP3 14 15, ik gooide mijn garen weer terug , ik heb er weer een tussendoor gebreid, ik nam mijn garen weer naar voren, ik heb er 5 we breien een recht 123 345 garen Ik gooide mijn garen weer terug Ik brei er weer twee aan de zijkant recht nu Ik nam er eerst een Zie er dan zo uit op de kant we krijgen het samen met de achterste lus schrijf je zo in Ja er zijn 13 rijen we zijn allebei zo Nu ga ik verder Ik sloot twee van mijn lussen weer ik nam de draad weer naar voren ik doe deze lus weer aan ik ga verder kijk nog eens goed naar de andere draden we zijn hier eigenlijk gekomen ik deed mijn draad weer af gooide het op de rug ik deed mijn lus op de opblaasbare klim weer na het breien ondertussen haalde ik het er weer uit deze keer nam ik mijn draad op deze manier naar voren heb ik mijn lus weer aan de spies gestoken We sluiten nu E we kwamen hier kijk we kwamen weer op dezelfde plek place Ik haalde mijn kennis uit het pak. Ik neem mijn touw naar achteren v Dus ik doe dit touw weer om mijn kruis en sluit het zo. Ja kijk, we liepen zo met z’n tweeën in vier rijen ja we gaan verder nu hebben we een timbre, laten we het zo oplossen als dit er twee zijn we hadden hier vijf lussen Ik heb er drie recht aan de rand gebreid We hebben nu lusjes gebreid kijk , Ik maak onze draad op deze manier, we breien een lus vanaf hier, we breiden zo averecht, we breien zo. Kijk, ik trek de onderdraad zo omhoog, ik houd deze draad zo omhoog, ik ga weer breien, zie de lus hier, ik brei een roze draad, twee daarvan heb ik eronder gebreid het haken en breien de achterkant er weer uit zien, we zagen hier de achterkant, was die er niet naast? Ik heb drie averechte breisels gebreid, kijk nu hier, hier is er nog maar één over. Dit is veranderd, ik heb een van de lussen recht gebreid en de andere recht gebreid, dit en nog een keer Kijk, we passeren het patroon aan deze kant. Ik heb de eerste lus van het model aan deze kant gebreid, ondertussen zijn er drie rechte steken zoals deze. Ik ga een averechte voorkant maken, ik heb weer een averechte look gebreid, ik haal mijn onderste touw vanaf hier omhoog, ik leg dit touw op deze manier, ik heb de steek hier gezet, ik’ ik heb het garen hier gemaakt, ik heb dit garen op deze manier gedaan en ik brei het opnieuw vanaf hier, ik brei er nog een vanaf hier. Nogmaals, we hebben vanaf hier drie averechte breien gedaan, nu brei ik deze platte weer 11 12 we nemen deze rand samen met de achterste en allemaal gescheiden, ik doe het hier weer Kijk deze kant op Nu ben ik weer twee sluiten. Abonneren? Ja, we hebben onze eerste rij op deze manier gemaakt, zie hier is er ook een van dezelfde, nu hebben we een haaksteek, we breien het product in deze twee aan de zijkant, we breien weer drie platte stukken, hetzelfde proces, ik brei één achteruit vanaf hier, deze keer de onderste. Dus dat is de onderste. Ik pakte dit op en zo maak ik mijn touw weer vast. Ik brei achteruit, kijk, ik heb ze omgekeerd gebreid en we hebben de lus ernaast gebreid, nu is er een 123, ik breide deze drie recht en nam mijn touw weer naar voren. Hier brei ik er een binnenstebuiten. Kijk, de onderste zei deze ketting, ik haal hem eruit. We deden het zo, roze met de lus hier.

Ik doe de opleiding en ik brei samen en ik brei de volgende. We hebben weer drie averechte breisels en we breien drie flats aan de zijkant een 12 mP3 inschrijven dit gaat door, we sluiten 222 inschrijven wat betekent het ja Ja het gaat me weer lukken Nu ga ik verder Ik heb er weer een in de landbouw 2 3 mP3 Ik neem dit garen ervoor, de steek ernaast heb ik binnenstebuiten gebreid. Kijk, deze keer nam ik degene onder je omhoog en legde ik mijn lading zo. Hier is onze knoop hier. Ik brei mijn roze garen hier weer. Nogmaals, ik heb de steek ernaast omgekeerd gebreid en we hebben weer veel averecht gebreid. een deze zoals deze 2 deze drie drie weer recht gebreid Ik nam mijn garen weer naar voren Ik maakte een averecht breisel hier Ik bracht mijn roze garen hier weer naar boven Ik nam dit garen weer naar voren met deze look zie de volgende lus hier is onze witte lus De roze is klaar. Ik brei de lus ernaast. Toen heb ik averecht gebreid, ik heb drie averechte breisels gemaakt, nu is er een 12 en weer breiden we drie flats, nu op een rij. Daarna komt ons model uit. maar kijk 222 Ik sluit af schrijf je in en deze rij hebben we voltooid we gaan verder we breien weer drie rechte Ik nam dit garen naar voren Ik breide het volgende Ik brei het volgende Ik neem mijn garen vooraan Ik neem de volgende lus hier ik pak mijn laatst overgebleven roze garen We breien ze allebei samen keer dit meteen om Ik heb het volgende patroon gebreid, sorry, ik heb de volgende lus gebreid, ik breide drie averechte draden, kijk, het patroon kwam eruit, nu Ik brei een, twee of drie recht, ik nam mijn garen weer naar voren, ik breide er zo een, ik nam mijn garen naar voren, ik breide het garen van het garen hier en dit, dit en dat ik breide de volgende lus op de buik , Ik heb de volgende lus op de buik gebreid, we hebben drie averechte breisels gebreid, we hebben een twee drie drie platte breisels gebreid, laten we eens kijken dat het model is ontstaan, laten we nu weer teruggaan naar het begin, ik zal je laten zien hoe je verder kunt gaan met de nog een, laten we dan onze video beëindigen en weer sluiten 222 Abonneren Abonneren ziet er goed uit, ik heb het doorstaan, Ik ga door, nu heb ik een andere vrachtwagen en we zijn ernaast aan het breien. Ik pak me zo weer op, ik brei de volgende lus weer 1 2 3 mP3 14 dit en ik heb weer 55 lussen gebreid kijk, ik haal deze draad weer naar achteren. Ik neem de 15e weer terug, we breien de volgende twee lussen recht, ja, ons model is precies dat, we zullen vier van deze draad op dezelfde manier maken, we zullen een model maken door onze draden boven de naald op dezelfde manier, ik hoef niet meer verder, het model herhaalt zich vanaf nu, ik zal het je vertellen Zal ik je nu een stuk laten zien dat ik achter de camera heb gemaakt? Ja, dit is het grote stuk dat ik achter de camera heb gemaakt. Kijk, dit is ons kleine model dat we samen hebben gemaakt. Dit is het achterste deel, laat me je nu iets vertellen over wat je met dit model kunt doen, het vest zou heel leuk zijn, je kunt het gebruiken voor het maken van een vest, babydekentje Als je een babydekentje gaat maken , kunt u uw spiesnummer en uw bliknummer gebruiken. Houd het dik zoals ik zei. Met dit nummer maakte ik me met de maat twee en een half. Ik koos maat twee en een half omdat ik het comfortabeler brei. Het was een begrijpelijke video, deel like en deel na het bekijken van de video’s. Als je niet geabonneerd bent op mijn kanaal, vergeet dan niet te abonneren, pas goed op jezelf, tot ziens in deze volgende video, doei, abonneer

admin

Bir cevap yazın