voor beginners eerste keer een vest breien 〚 pt.3 〛

voor beginners eerste keer een vest breien 〚 pt.3 〛

eerste keer een vest breien 〚 pt.3 〛Hallo allemaal, ik hoop dat alles goed met jullie gaat! Dit is deel 3 waarin ik voor het eerst een vest brei. Ik heb het maken van deze video een tijdje uitgesteld, maar nu het zover is…
hey daar welkom terug mijn naam is Mena dit is deel drie van mij proberen uit te vinden hoe ik een vest ummmmm dus ik heb nu de twee voorpanden aan het achterpand verbonden en het ziet er best goed uit Ik zal je laten zien wat er aan de hand is dus dat is, ik bedoel ja, ik heb de zijkanten niet aangesloten, dus het is een beetje moeilijk te zeggen, maar in dit deel ga ik proberen de mouwen hopelijk beide mouwen te breien, we zullen zien hoe ik ga dus van wat ik kan zien zijn er twee manieren waarop ik dit kan doen. De eerste methode is dat ik dit kan naaien, ik kan de zijkanten naaien en dan kan ik steken rond het armsgat opnemen met rondbreinaalden en dan in de rondte breien vanaf hier is de tweede optie om de mouw plat te breien en dan aan het vest te naaien als ik klaar ben met het breien en dan de zijkant ook aan de zijkant naaien om er een mouw van te maken um ummmmmm dus dat is waarschijnlijk meer werk want er is veel van naden, maar ik denk dat het een nauwkeurigere manier is om de mouw op maat te krijgen dat ik het wil omdat ik het leuk vind om echt af te meten, zoals hoeveel steken ik moet opzetten, ik kan het ongeveer precies goed krijgen en je kunt dat ook doen met rechte naalden, dus ik denk dat dat ook goed is omdat veel mensen geen rondbreinaald hebben naalden en ik wil er uiteindelijk een tutorial van maken en als je het allemaal kunt maken met rechte naalden, denk ik dat dat gemakkelijker is voor veel mensen die geen rondbreinaalden hebben, dus ja het is meer werk, maar ik ben een soort van ik neig naar die methode, want ja sorry, ik heb net zo veel doorgepraat, laten we beginnen, ik besloot om voor optie twee te gaan die erg lijkt op hoe de harry-stijlen vestmouwen worden gemaakt en vastgemaakt ik heb deze video bekeken die is vrijgegeven door JW Anderson om een ​​beter idee te krijgen van het proces voordat ik begon, je kunt het bekijken Ik zal het in de voorgestelde video’s plaatsen Ik ga eigenlijk een rechthoekige hoes maken en deze dan aan het lichaam bevestigen ik weet nog niet hoe lang ik wil dat de mouwen zijn, maar ik heb besloten dat ik w en ze moeten 18 cm breed zijn, wat 36 cm is als ze plat zijn en uit het maatstaal weet ik dat 1 cm gelijk is aan twee steken, wat betekent dat ik 72 steken nodig heb, maar omdat ik de manchetten opnieuw ga ribbelen, heb ik een totaal nodig dat deelbaar is door vier plus twee zodat wanneer ik het samenvoeg het ribpatroon behouden blijft, dus ik besloot om 74 steken op te zetten en te gaan breien ik zet op met behulp van de opzetmethode met lange staart, dus ik heb zoveel van de mouw gebreid en nu heb ik geen groene draad meer en 90, 95, 100, oh! dat is perfect ik heb honderd rijen gebreid, voordat mijn groen op was, dus nu ga ik de manchetten maken en ik weet niet echt of deze mouw lang genoeg is, maar als ik er te ver in raak, zal ik denk niet dat ik dit vest ooit ga afmaken, dus ik denk dat ik gewoon door moet gaan en zien wat er gebeurt en dan kan ik van daaruit opnieuw beoordelen en graag uitzoeken of ik hoe dan ook iets anders moet doen, dus dit is de garen dat ik op dit moment heb, wat ik nog heb ik heb het georganiseerd, al mijn garen eigenlijk dus dit is mijn huidige hele voorraad garen die ik heb als een andere vorm van uitstelgedrag trouwens oke dus ik moet de manchetten doen denk ik Ik wil dit geel gebruiken voor de andere mouw, dus dat ga ik niet gebruiken en dan dit paars Ik wil gebruiken voor de knoopbies, dus ik denk dat ik een geheel nieuwe kleur moet gebruiken voor de manchetten en dan Ik zal de kraag ook in die kleur doen, dus misschien deze oranje? dit oranje of misschien weet ik het niet, laten we eens kijken hoe deze drie kleuren eruit zien en van daaruit beslis ik aan deze kant dat ik dit geel voor deze hoes ga gebruiken, dus ik gooi dat gewoon daar en dan de manchetten – optie #1 is deze sinaasappel, ja dat vind ik leuk, ik vind dat er best cool uitzien optie #2 is deze kleur ook heel mooi denk ik en optie #3 ik heb het teruggebracht tot oranje en blauw en toen heb ik vroeg jullie op instagram wat jullie dachten dat de sinaasappel won terwijl de peiling liep. Ik realiseerde me dat ik eigenlijk voor de sinaasappel aan het wroeten was, dus ik ben echt blij dat hij heeft gewonnen, dus hier voeg ik de oranje manchet toe aan de mouw Ik realiseerde me op dit punt dat Ik heb de body van het vest van onder naar boven gebreid, maar de mouwen van boven naar beneden ik weet niet of dat uitmaakt maar als ik dit weer maak, brei ik waarschijnlijk ook de mouwen van onder naar boven overschakelen naar oranje Ik brei een rij voordat ik de boordsteeksteek begin, want als je meteen begint met boordsteek als je verandert van kleur deze kleine joggen verschijnen ik denk dat ze zo joggen worden genoemd ik heb hier niet veel over te zeggen ik ben gewoon de gele mouw aan het breien dus waarom ontspannen we niet gewoon en luisteren naar wat muziek waar ik zin in heb Ik heb veel gepraat in deze video hallo allemaal, ik ben klaar met het breien van mijn twee mouwen en nu ben ik klaar om te beginnen met naaien, nu moet ik de bovenkant van de mouwen aan het lijf van het vest naaien zoals dit ik vond de midden van de mouw en lijnde het uit tot het punt waar het bovenstuk en het onderstuk samenkomen. Ik heb deze video van Roxanne Richardson bekeken, waarin wordt uitgelegd hoe je een horizontale en een verticale rand aan elkaar verbindt. rekening houdend met het feit dat het aantal steken niet gelijk is aan het aantal rijen, dus in dit project weten we dat een staal van 10×10 cm gelijk is aan 20 steken breed en 26 rijen hoog, dus het is geen 1 : 1 verhouding wanneer u zich aansluit bij de twee randen in mijn geval is het een 20: 26-verhouding die kan worden vereenvoudigd d tot 10: 13 in feite betekent dit dat elke 10 steken op de mouw moeten worden samengevoegd tot 13 rijen op het lichaam. Ik zal hier niet verder in detail treden omdat deze hoek die ik heb gemaakt niet de beste is om te zien wat ik eigenlijk ben doen, maar als je meer wilt weten, raad ik je ten zeerste aan om die video van Roxanne te bekijken, ze gaat tot in de kleinste details, dus heel erg bedankt Roxanne, dus het aansluiten van de eerste sleeve vond ik een beetje lastig, ik moest er gewoon aan wennen en leren hoe om het te doen, maar de tweede mouw ziet er zo goed uit, kijk eens naar deze naad, hij is prachtig en nu de mouwen zijn vastgemaakt, ga ik de zijkanten van het lijf en de mouw naaien en ik ga het allemaal in één doen ga de matrassteek gebruiken ik ben al bekend met de matrassteek omdat ik deze heb gebruikt om de zijkanten aan elkaar te naaien bij het maken van het vest uit mijn vest-serie wat je doet is de naald onder de horizontale balk steken tussen de eerste en de tweede steek steek en dan geef je het door onder de overeenkomstige horizontale balk aan de andere kant als je het garen strak trekt, ontstaat er een vrijwel onzichtbare naad die er super netjes uitziet als je meer wilt weten over de matrassteek Ik zal wat links naar andere video’s in de beschrijving hieronder plaatsen dit is wat ik bedoel trouwens om de ribsteek te behouden, dus nadat ik hem heb genaaid met de matrassteek, lijkt het alsof er nog een rib is en het patroon blijft hetzelfde, zelfs waar ik hem heb samengevoegd en er was ook niet zoveel geel garen in de gele ballen als de groene dus ik moest hier een klein beetje oranje gebruiken om de mouw even lang te maken, maar ik heb er geen last van dus hier is hoe ze er tot nu toe uitziet Ik ben er super blij mee de maat is goed, de mouwlengte is goed ik hou van de manier waarop de kleuren bij elkaar passen dit is de achterkant hier de achterkant kleur is een beetje intens maar je weet dat het op mij groeit het is een gewaagde kleurkeuze maar je weet ja ik groei om het leuk te vinden, denk ik dat als ik eenmaal de knoopband heb toegevoegd, het zelfs m gaat passen erts mooi, want het geeft het een beetje extra grootte en als je het eenmaal kunt doen, blijft het een beetje zitten, maar ja, ik kijk er naar uit om al deze losse eindjes te weven, maar ja, ik ben erg erg blij en het is zo grappig dat ik het steeds leuker ga vinden omdat dit me altijd overkomt ik zal als een enorme freak worden en zo zijn "Ik haat het, ik haat het" en ik zal iets niet kunnen afmaken, maar als ik dan echt doorga, realiseer ik me dat ik het leuk vind, dus ja hoe dan ook heel erg bedankt voor het kijken het volgende deel zal het laatste deel zijn ik zal de kraag en de knoopbanden maken en dan is het klaar!

admin

Bir cevap yazın