voor beginners eerste keer een vest breien 🌈 pt. 1

voor beginners  eerste keer een vest breien 🌈 pt.  1

eerste keer een vest breien 🌈 pt. 1Dag iedereen! In deze video deel ik met je hoe je voor het eerst een vest breit. Meestal bedenk ik een patroon, test het en neem dan een video op.
hoe raar, het ziet er zo raar uit als mijn benen zo zijn ik heb voeten die uit mijn schouders groeien oke hallo en welkom op mijn kanaal, mijn naam is mena dit is deel een van een meerdelige serie, ik weet niet hoe In veel delen zal ik je laten zien hoe ik probeer uit te vinden hoe je een vest moet maken, zo velen van jullie hebben een tutorial over een vest aangevraagd en ik heb nog nooit een vest gemaakt. Ik weet niet hoe ik een vest moet maken, maar ik ‘ Ik ga het uitzoeken en ik dacht dat ik je mee kon nemen op die reis, want tot nu toe heb ik aan patronen gedacht en dan zal ik het meestal testen en dan zal ik uploaden een tutorial, maar ik realiseer me nu dat dat geen erg goede strategie is, omdat breien zo lang duurt, het is zo’n langzaam proces en als ik in dat tempo door zou gaan, kan ik gewoon niet echt veel inhoud uploaden en het algoritme doet dat niet Dat vind ik niet leuk, dus ik heb besloten dat ik je voor deze video voor deze serie meeneem op de reis om erachter te komen hoe je een vest moet maken en als het goed blijkt zal ik ook een tutorial maken maar ja als het slecht blijkt dan maak ik geen tutorial maar je kunt zien waar het weet je weet wat, als het slecht blijkt te zijn wat ik Ik zal een video maken van mezelf terwijl ik mijn slechte vest modelleer en we kunnen allemaal een beetje lachen om het feit dat onze projecten soms niet altijd werken ja dat zal ik doen, oké dat is een goed idee ik beloof het oké um laten we begin yay dus hier is mijn inspiratie ik heb echt genoten van deze veelkleurige, blokgekleurde trend die de laatste tijd populair is ik vind het leuk dat je schrootgaren kunt gebruiken als je dat wilt, plus het geeft je veel meer flexibiliteit om gewoon te spelen en experimenteer in termen van de vorm die ik ga gebruiken het unif vest met de kraag de v-hals stijl is ook leuk, maar ik vind deze kraag gewoon leuk ik vind het echt schattig, dus ik ga proberen mijn versie van opnieuw te maken dit dus kocht ik dit regenboogpakket van hobbii.Het wordt geleverd met 10 verschillende kleuren en meestal kost het € 23, maar ik heb twee pakken gekocht, dus ik heb het voor € 1932.Ik ga beginnen met het breien van een steekstaal met deze kleur hier omdat het mijn minst favoriete is, dit is de aanbevolen naaldmaat en ik ga met 4 mm voor de meter staal 10 cm gewoon dus dit is een plan dat ik bedacht heb, dus ik wilde even even pauzeren hier om toe te voegen dat ik mijn plan gebaseerd heb op het beroemde Harry Styles vest en je kunt het patroon daarvoor gratis downloaden op de JW Anderson website en dit vest is een beetje anders dan het mijne, het is een patchwork vest dat het mijne niet is, maar de basisconstructie is hetzelfde, dus ik heb dit patroon goed bekeken en zo kwam ik erachter wat voor vorm ik de verschillende stukken wilde hebben het komt goed dus nu terug naar mijn eigen plan, dus op basis van het meetstaal weet ik dat 1 cm gelijk is aan twee steken breed en 1 cm gelijk is aan 26 rijen hoog ik wil dat mijn vest 44 cm breed en 38 cm lang is, dat is slechts gebaseerd op een aantal metingen die ik heb gemaakt van mijn eigen lichaam en wat andere kledingdie ik bezit dus dit is het linker voorpand en dit is het rechter voorpand en elk stuk wordt in totaal 22 cm breed, maar ik ga de knoopband apart breien aan het einde en het wordt 2 cm dus daarom dit stuk zal maar 20 cm breed zijn en daarom ga ik 40 steken opzetten de stukken worden ongeveer 100 rijen en dan elke sectie hier Ik heb zojuist berekend ik wil dat de ribbel 13 rijen is het stukje tussen de ribbels en waar de afname begint 68 rijen te worden en vanaf het moment dat de afname begint tot de afkantrand wil ik dat het 19 rijen wordt dit stukje hier bovenaan ik wil 12 cm breed zijn dus dat zijn 24 steken wat betekent dat we in totaal moeten verkleinen van 16 steken van hier naar hier uh ja ik weet dat dit een beetje rommelig is hopelijk is dat logisch ik zou het kunnen veranderen terwijl ik verder ga, dus het is gewoon een soort gids om me voorzichtig in de goede richting te leiden dit zijn de kleuren die ik wil werk met zeer vergelijkbaar met de unif sweater, en ik ga beginnen met de paars voor de voorpanden dus hier zet ik op en als je mijn vorige video hebt bekeken, weet je dat ik onlangs heb ontdekt waarom veel patronen je vragen om kleinere naalden te gebruiken voor het ribsteekgedeelte van een kledingstuk, dat komt omdat een enkele ribsteek is groter dan een enkele tricotsteek wanneer ik brei met naalden van dezelfde maat, dus ik brei het lijf van dit vest met naalden van 4 mm zoals mijn steekstaal, maar voor de ribbels begon ik met naalden van 35 mm en toen besloot ik de ribbels van 35 mm te vergelijken met 3 mm ribbels en je kunt hier niet echt het verschil zien, maar ik besloot om voor de 3 mm te gaan omdat de steekmaat beter overeenkwam met de tricotsteken in mijn steekstaal, dus toen ik klaar was met de ribbels, heb ik 68 naalden in tricotsteek gebreid, dus nu is het tijd om te beginnen met minderen, dus ik werk aan het goede stuk dus ik moet een goede afname doen, dus als je je herinnert van mijn plan moet ik 16 steken minderen over 19 rijen, wat betekent dat ik dat moet doen minder gemiddeld één steek per rij en dan heb ik drie extra rijen waar ik gewoon geen minderingen doe, dus er zijn in principe twee manieren waarop ik dit kan doen.Ik kan er drie samen breien op de gebreide rijen – wat een afname is van twee steken, en dan niet minderen op de averechte rij of ik kan er twee samen breien op de gebreide rij en dan kan ik ook een soort mindering doen op de averechte rij en ik weet niet wat de equivalente mindering is op de averechte rij kant dus ik ga de eerste optie proberen om er drie aan elkaar te breien aan de gebreide kant en mijn eerste bolletje paars is bijna op, dus dat duurde niet zo lang als ik had verwacht en ik zal waarschijnlijk moeten gebruik strepen voor de andere kant, want ik heb niet genoeg paars, oké, dus dit is wat het is "brei drie samen" afname ziet eruit en ik vind het niet echt mooi, dus ik besloot om gewoon een klein voorbeeld te breien.Ik heb opgezocht hoe ik de averechte versie van deze afname moet doen en hier is het hier op elke gebreide rij een "brei er twee samen" afnemen en dan aan de averechte kant doen a "averecht twee samen" afnemen wat de spiegel is afnemen aan de averechte kant en ik denk dat dit er eigenlijk een stuk netter uitziet alsof het er gewoon leuker uitziet dan deze hier dus ik ga dit ongedaan maken en ik ga in plaats daarvan met deze techniek, ja oké en het eerste stuk is klaar! en het weer is zo mooi vandaag, dus ik ga naar buiten en zoek een zonnige plek om te breien

admin

Bir cevap yazın