voor beginners En kolay battaniye yelek örgü modeli أسهل نمط الحياكة gemakkelijkste breipatroon eenvoudig breipatroon

voor beginners En kolay battaniye yelek örgü modeli أسهل نمط الحياكة gemakkelijkste breipatroon eenvoudig breipatroon

En kolay battaniye yelek örgü modeli أسهل نمط الحياكة gemakkelijkste breipatroon eenvoudig breipatroonHallo vrienden.. Welkom op mijn kanaal. . Mijn kanaal babydeken heeft gebreide modellen met vesten, tops, vesten, sjaals… Als je je abonneert op mijn kanaal, zal ik heel blij zijn. Bedankt.. Привет друзья.. добро …
hallo allemaal, welkom op mijn kanaal, vandaag zal ik de baby van polyan thuis delen en een prachtig breipatroon van mijn garen, mijn garen heeft een oogtype, je kunt het gemakkelijk gebruiken in babydagen, babybreien, het is een heel leuk garentextuur, laten we onze sorbet openen, het aantal steken is 3 en de veelvouden plus 2 steken. Als we het dienovereenkomstig willen doen Laten we onze maaltijden volgens dit onder een heel mooi en heel gemakkelijk model gooien, als je een model wilt dat wil geen rubber, je kunt een mooi rubberen model aanbrengen, helaas kun je het op je vesten gebruiken, je kunt een babydekentje maken. Van dit model neem ik de eerste steek zonder te breien, ik ga naar het bord van ons model bismillahirrahmanirrahim et de volgende steek die ik kocht zonder de eerste steek te breien. Brei ik één rechte steek, ik heb beide steken gecorrigeerd. Eerst twee steken, de tweede, van het werkgedeelte Kijk, dit is hoe ik het pak, eerst kocht ik de tweede, dan neem ik de voorste steek zoals hij is en ik brei ze allebei recht van de naald. Op dat moment weet ik het niet, ik brei een rechte ertussen, dit en nog eens twee steken door de achterste lus. Kijk wat ik zeg, dit is wat ik zeg, dan is dit ons breiwerk aan de voorkant, ik brei dit recht en de 2e keer brei ik de volgende lus één voor één en opnieuw voordat dit de achterkant is lus, dan maak ik de voorste lus af door deze deze en de volgende lus een voor een recht te breien, op dezelfde manier zie eerst de achterste lus, eerst de achterste lus, dan neem ik de achterste lus, dan brei ik de voorste lus recht en haal hem uit de naald, ik brei de volgende lus een enkele kaars dit en op dezelfde manier eerst de achterste lus Ik brei de steek aan de voorkant, dan brei ik de voorste steek recht, dit is de laatste steek, maar er staat oke, dit model heeft geen achterkant van het model, de achterkant van het model is niet plat, vrienden, het model is dubbelzijdig, het ziet er hetzelfde uit aan de zijkant en kijk nog eens. We hebben hier twee lussen. We zullen hier breien, vergeet de moderne truc niet. Dit is het begin van elke keer dat je begint, we moeten er een aan het begin zien. het moet zo worden gescheiden. Ik kwam net in de achterste lus van de binnenkant van het model, en op deze manier nam ik onze lus van de ene kant van de Memiş ervoor, schrijf in, ik haal hem er weer uit kijk, ik brei een van mijn maaltijden hier, alleen de achterste lus herhalen en dan mijn voorgerecht trouwens Laten we niet vergeten dat we een voor een breien enz. Kijk of ik de andere steek doe, ik ga naar bed en schakel over naar de tweede. Ten tweede pak ik het eerst op deze manier en dan krijg ik het op deze manier recht. Laten we deze plukpatronen niet door elkaar halen. Laten we deze plukpatronen niet verwarren. Ik neem het van de achterkant en brei het plat, een in het midden, en nogmaals, ik brei eerst de achterkant en dan de voorkant, ik haal het uit 5, ik voltooi mijn laatste steek door hem te delen, vandaag zal ik het laten zien nogmaals, beide kanten zijn hetzelfde model, ik zal onze eerste steek nemen zonder aan het begin te breien. we breien er maar één zodat het uit elkaar valt. Als je dit vergeet, raakt ons model in de war. Brei ik één lus? Ik neem het van Akın werkgedeelte, je bent het gewend, ik brei het zo plat. Zie het model, ik neem eerst de achterste lus, dan breien we deze en één aan de voorkant, ja, nu neem ik eerst de achterste lus en dan de voorste lus van deze. abonneer je gewoon op de volgende lus en opnieuw brei ik eerst de achterste lus en dan het eten ervoor, ik doe het al uit, laten we de enige niet vergeten, ja, nu weer, eerst de achterste lus en dan de voorste lus van deze naald en opnieuw eerst de achterste lus en dan de voorste Mary Ik haal de volgende steek van de 15. Sorry, ik ben vergeten hier een enkele steek te breien. Vrienden, ik heb het ook door elkaar gehaald, omdat we de enige daar vergaten, het kwam niet samen. Nu doe ik het hier nog een keer omdat we vergeten zijn een enkele luifel te breien. Wie heeft de luifel gebreid, nu de achterste steek en dan weer het stiksel adatech vergeet niet te breien laten we dit zeggen en we maken de rij af, zeg hallo, laat me je op het papier laten zien Raak niet in de war, ik we hebben onze eerste lus een voor een gebreid, deze aan de achterkant, dan deze aan de voorkant, gewoon een aan de achterkant, dan de vorige in de rij, en een op dezelfde manier, we zijn een beetje terug snel, abonneer je op dit model heel mooi en heel gemakkelijk, laten we het niet vergeten, onthoud gewoon, anders moeten we de laatste twee matchen, er zullen altijd 2 lussen aan het einde zijn. Het zal je niet verbazen. Kijk, we hebben het op deze manier voltooid, ik heb ons model gebreid met dit roze, de afgewerkte versie van hetzelfde deeg met de draad naar voren, zo is het. die achterkant is in dat huis Beide zijn dubbelzijdig, vooral de babydeken wonderen, het model is dubbelzijdig te gebruiken. Geen behoefte aan Astra, het is heel mooi, heel gemakkelijk te zien, het is een heel gemakkelijk model om naar te kijken, en het is al geopend, het is een model dat het wil, gemakkelijk voor mijn vrienden die het maken, maak ze allebei wakker, elke kleur is mooi, bedankt voor het kijken naar het model. Ik hoop je te zien in je volgende organisatie-ideeën. Zorg goed voor jezelf, blijf gelukkig tot ziens

admin

Bir cevap yazın