voor beginners En kolay örgü modeli نمط الحياكة السهل gemakkelijk breipatroon простая схема вязания gemakkelijk breipatroon

voor beginners En kolay örgü modeli نمط الحياكة السهل gemakkelijk breipatroon простая схема вязания gemakkelijk breipatroon

En kolay örgü modeli نمط الحياكة السهل gemakkelijk breipatroon простая схема вязания gemakkelijk breipatroonJe kunt het gebruiken waar je maar wilt, vest, vest, babydeken, bedankt dat je het kunt gebruiken …
Ja Hallo op mijn kanaal. Welkom op mijn kanaal, heel gemakkelijk vandaag, ik zal een heel mooi model delen, mijn touwbaby-kroonluchter Blije baby Een mooi touwlusnummer is dubbel en zijn veelvouden dit is wat we willen doen Laten we daarom onze lussen afmaken die spies nummer 3 milim is heel gemakkelijk heel eenvoudig model speciaal voor een beginner. Onze vrienden kunnen dit model kiezen, het zal geweldig zijn in ons vest op je zomerhuisje. U kunt mercedes sebotonique gebruiken. Ik zal het model opzetten zonder er rubber onder te maken. Als je wilt, kun je aan de onderkant een mooi rubber maken. Ik zeg dat de eerste rij bismillahirrahmanirrahim is en ik brei de eerste rij plat. Dan zal ik beginnen met het opzetten van het model Hij, deze eerste maaltijd kocht ik voordat ik sterf, ik neem de twee draden van mezelf, ik neem de twee lussen, dit is er een, Vandaag heb ik twee van mijn ilms genomen en ik zie het op integendeel, ik maakte er een omhulsel Ik verhoogde het touw aan mijn kant Ik nam de draad aan mijn kant van de tv2-lus Ik brei er ook een Ik brei de twee lussen die ik aan de achterkant brei, en ik brei een van mijn vulling, ik brei deze twee steken van de achterkant, ik ben aan de werk- en platte kant in de eerste rij van dit model. Ik maak de reeks af, er is een plek waar je aan het einde op moet letten, ik zal het onmiddellijk laten zien, ik vul deze twee knopen, kijk of ik de laatste drie lussen heb, ik heb er twee gekocht, ik ben vul ze weer, en ik brei een van onze lussen in omgekeerde volgorde. Kijk naar je model, we hebben in het begin geen toename gemaakt, we dragen een toename aan het einde, laten we het niet vergeten, ik draai het model en aan het begin heb ik dit gekocht zonder hier te breien en we zullen deze lus breien we zijn toegenomen in deze stijl, laten we niet vergeten dat ik begin vanuit deze stijl ik brei de volgende lus of recht een van de trucs die we hier beginnen is omgekeerd dit is een rechte rs een rechte deze omgekeerde rechte een omgekeerde een rechte deze manier en ik voltooi deze bestelling recht achteruit abonneren, draai ik dit model ondersteboven in mijn hand en het wordt weer als een lus geteld, we zullen de lussen breien zoals gezien tijdens ons model 3 Ik ben op dat moment Omkeren dit is recht Dit is de omgekeerde volgorde, hiermee is deze reeks voltooid. Heb ik dit model omgedraaid en in de vierde rij, Yım, ik ben oom, we zullen onze lussen breien zoals we weer gezien hebben keer op keer recht achteruit dit achteruit recht achteruit recht Dit is hoe we deze volgorde voltooien Ja we zullen het model opnieuw bouwen We hebben 4 voltooid rijen eerst door er 22 eronder te knippen We hebben het 3 rijen vergroot, dan kunnen we het zo tellen 1 2 3 we breien een omgekeerde recht Nu bouwen we weer een patroon, het patroon herhaalt zich eenmaal in 4 rijen Heb ik deze twee lussen gekregen van de kant van mijzelf? Ik nam onze 2 lussen en deze snijdt er één, ik verhoogde de twee lussen in mde1 ik knipte en ik verhoogde er één, ik sneed twee lussen in mde1, ik verhoogde er één, ik knipte twee lussen in mde1. De platte lus bevindt zich op de tweede rij. Ik zal je laten zien dat de platte lus aan de voorkant zit. Ik doe hetzelfde proces tot het einde van de rij. We beginnen vanaf het begin van het omgekeerde, onze toename is omgekeerd onderhoud omgekeerd recht koers dit is recht op deze manier ik zal het model nog een beetje vergroten, laten we elkaar nog een keer ontmoeten in het laatste deel van deze video Ik heb ons voorbij-model zo voltooid , het was heel mooi, het was heel gemakkelijk, het is een mooi model, dit is hier een ander model. Het ziet er naar uit dat dit aan beide kanten erg mooi is. Ik heb het model in een andere kleur gebreid. Laat me je dit laten zien is geel zelfde touw kroonluchter happy baby Deze twee zijn erg leuk, je kunt me schrijven vanuit het commentaargedeelte welke mooier is, wat zie je, zie jezelf in de volgende gehaakte breimodellen naalden. Blijf gelukkig, tot ziens.

admin

Bir cevap yazın