voor beginners En kolay örgü modeli Het eenvoudigste breipatroon أسهل نمط الحياكة простая схема вязания Het eenvoudigste breipatroon

voor beginners En kolay örgü modeli Het eenvoudigste breipatroon أسهل نمط الحياكة простая схема вязания Het eenvoudigste breipatroon

En kolay örgü modeli Het eenvoudigste breipatroon أسهل نمط الحياكة простая схема вязания Het eenvoudigste breipatroonje goede vriend. Het is erg goed op mijn kanaal. Er zijn gebreide babydeken vesten, overhemden, mutsen, sjaals, vesten en je kunt er modellen vinden. Als je je abonneert op mijn kanaal, word ik heel blij. Dank je.. اصدقاء. جدا…
hallo allemaal, welkom op mijn kanaal, vandaag zal ik een prachtig spiesmodel delen met sneeuwbal Baby één in mijn hand, dit is een heel gemakkelijk en mooi model spiesnummer. Dit is drie en een halve millimeter, ons aantal lussen is 3 keer plus 2 lussen, ik verdubbel het zo, kijk of ik mijn draad verdubbel, hoeveel zouden we doen? Jij gaat het doen, laten we het dienovereenkomstig regelen, ik ben nu zo’n bruiloft aan het maken Ik ben onze 3 lussen aan het voorbereiden volgens deze, je kunt een vest maken, je kunt een babydeken maken, je kunt het doen met je moeder, je kunt het model op elk gebied gebruiken dat je wilt, ik bereid 3 lagen van de lussen en plus 2 lussen voor. Ik koop een fles zonder de volgende steek te breien Ik brei een rechte steek Ik heb twee maaltijden in deze rij Ik sla de eerste over Ik brei de tweede voor de vorige Kijk zo Ik brei gewoon de tweede een rechte look Ik heb zojuist de tweede op deze manier gebreid nu na het verwijderen van de tweede blik aan de voorkant is dit de voorste lus Ik brei me recht v Ik heb hem van de naald gehaald in de 2e, er zit een nette tussen , we breien deze steek recht, maar de voorste lus is er nog steeds. een, wat heb je? Ik brei het recht. Tussendoor breien we een tussenlus recht, dan de tweede, eerst brei ik de tweede, dan de eerste en de volgende lus, een voor een, en nogmaals, ik brei eerst de achterste lus, dan de voorste lus, en Ik trek de volgende lus eruit. mtech, ik doe het op deze manier, laten we het nog een keer doen. Eerst nam ik de achterste lus, daarna breide ik de voorste lus in één rechte en op deze manier breide ik tot het einde van deze rij alleen de achterste lus, dan breide ik de vorige lus en mijn Sony-arbeid breit dit plat. Ik voltooi de rail, er zit geen averechts breiwerk in het model ik heb het weer omgedraaid en we zullen het op dezelfde manier breien, ik nam het zonder de eerste lus hier te breien, de truc is dat we altijd met één aan het begin beginnen, zie eerst, ik begin vanaf een en neem de volgende lus een voor een en kijk, we hebben de paren hier gescheiden, we nemen een van de paren hier, we zullen eerst de achterste lus nemen. Na de voorste lus en de manier waarop ik hem nam, nemen we de flats zoals deze, niet van hier. Kijk hier, ons eten ziet eruit als omgekeerd, maar we zullen het vanaf hier nemen, we zullen ons gezicht op dezelfde manier nemen als je de achterste lus maakt zoals ik, de voorste lus zoals ik, het model zal er gladder uitzien, het ziet eruit als een omgekeerde lus Ik neem dit recht van achteren, dan neem ik eerst de achterste lus, dan neem ik de vorige lus recht, dit en nogmaals, vergeet het niet, maak gewoon de achterste lus recht, dan neem ik onze voorste lus rechtdoor deze of de volgende. Laten we Tekirdağ nemen ja, nu nemen we eerst de achterste lus, sorry zo, de achterste lus is deze ve dit is onze vorige lus zoals deze en we hebben er maar één tussen, eerst de achterste lus, dan deze en onze volgende lus, dit is de enige, dit is een heel mooi model, vooral jassen, zou een babydekentje leuk zijn voor vestjes? Ik breide eerst een enkele. dan is de achterste lus goed en de voorste lus is deze en de volgende lus is slechts één blik op de achterkant en dan alleen de voorste rij Ik heb eerst nog drie werk over Ik brei eerst de achterkant en dan de vorige Ik brei de laatste loop m-tech op deze manier ben ik klaar met de tweede rij Ik draai het model en begin altijd een rij we beginnen een boot, kijk, het lijkt op een omgekeerde lus. Ik neem het in een rechte lijn en ik nam het. Nu neem ik de achterste lus eerst recht en kijk er dan naar en het spijt me dat ik hem vanaf de achterkant neem. Dit is de enige net achterin en dan vooraan, en de enige in de rij is de achterste lus MSI, dan is de vorige lus goed en hebben we er maar één, dit is hoe ons model is opgezet. I mo Ik ga een-in-een preppy breien, laten we die op de achterkant niet eerst vergeten, dan niet naar binnen gaan, kijk een klein model toonde zich dubbelzijdig beide kanten van hetzelfde model Ik zal er een paar breien rijen van het model Laten we elkaar weer ontmoeten in het laatste deel van de video om zichzelf goed te laten zien Ja vrienden, ik heb het model op deze manier voltooid, zie het is een geweldig model, heel mooi, het is zo, laat me je de keerzijde van het model laten zien aan beide kanten hetzelfde model. Er is geen rechte, het is een heel mooi, heel mooi model dat je aan beide kanten kunt gebruiken, het is een geweldige babydeken, je kunt beide kanten gebruiken wanneer ik maar wil, bedankt voor het kijken naar me, tot ziens in de volgende haak breimodellen breiideeën Zorg goed voor jezelf blijf gelukkig doei

admin

Bir cevap yazın