voor beginners Fairy Little – Een brei-podcast || Aflevering 112

voor beginners  Fairy Little – Een brei-podcast ||  Aflevering 112

Fairy Little – Een brei-podcast || Aflevering 112Hier leef ik mijn nieuwe leven, in een nieuw huis, omringd door liefdevolle ondersteunende mensen. Als je me wilt steunen in mijn nieuwe richting, koop dan een van mijn …
hallo en welkom bij de zeer kleine podcast ik ben marcia ook bekend als fee klein en dit is mijn podcast alles over breien dus welkom terug voor iedereen die hier eerder is geweest welkom voor iedereen die nieuw is ik wil al het breien met je delen goedheid die ik heb gedaan en ik ga het hebben over mijn voltooide object om mee te beginnen waar ik echt van hou is de Imagine thee van mij die beschikbaar is op ravelry en mijn website ik brei het in legacy fiber arts garen in de love letters colorway dit is een 80 moreno 10 kasjmier en 10 nylon garen en het is zo zacht en mooi ik heb een 36 inch buste op deze gedaan en ik vind het geweldig het is een crop top t-shirt het is heel erg comfortabel ik vind het geweldig ik’ ik heb het al een paar keer gedragen sinds ik het af had, het is zo comfortabel, zo mooi, het garen is geweldig en het breit heel snel omdat het een crop-top is en het heeft korte mouwen, dus het heeft alle elementen van een trui, maar het halve werk dat het zou heel gemakkelijk zijn om er een lange lengte van te maken om het lichaam of om er echte mouwen op te doen, dat zou gemakkelijk te doen zijn, want dan moet je gewoon de lengte berekenen en afnemen tot aan je pols, maar ik vind het echt geweldig het is heel erg comfortabel ik ga het dragen het vandaag dus toen ik eenmaal klaar was met dit topje zette ik het op ik had ongeveer anderhalve streng over dus ik zette iets anders op met de halve streng die ik nog had en dit is wat het is ik ben bezig met een enkelsok dat is waar ik nu aan werk is de eerste ik heb 64 steken op een naald van twee millimeter dit zijn hoge hoge naalden ik gebruik naalden van twee millimeter omdat ik van een heel dichte maat hou en ik ben een zeer losse breister omdat ik continentaal brei stijl die vrij snel is ik neem gewoon de tijd om dit te breien ik kan heel snel sokken breien ik geniet er gewoon van maar ik ga er gewoon de tijd voor nemen en nogmaals het is het legacy fiber arts garen zie matchen perfect en dan heb ik nog een bolletje over en ik denk iw ik kan niet dromen van vingerloze wanten met deze streng dus ik heb de t-shirt sokken en vingerloze wanten die allemaal bij elkaar passen omdat ik er dol op ben en ik denk en ik ben een van die mensen die ik waarschijnlijk ja zal ze samen dragen ik waarschijnlijk wil dat is gewoon het is wie ik ben en ik heb het omarmd ik kan het evenaren het is prima de tas die ik gebruik ik gebruik nog steeds mijn anne of green gables tas van kastanjevezels ik heb er echt iets op gemorst dus ik ga ik moet het wassen als ik het eenmaal heb gedaan, maar ik weet niet of ik het gewoon leuk moet vinden om het te wassen of dat ik het gewoon in de wasmachine moet gooien en dan strijken ik weet het niet ik weet het niet misschien was het met de hand en leg het dan plat te drogen dat is waarschijnlijk wat ik zal doen, maar het gaat in elke tas die ik mee moet nemen elke plek waar ik heen ga dus het krijgt veel liefde deze tas is zo mooi gemaakt en ik ben er dol op ik ben in het tweede boek van luisteren naar de anne van groene gevels dus ik ben op anne van avonlea in het audioboek we luisteren net d dat vlak voor het slapengaan het is een heel goed verhaaltje voor het slapengaan het is super relaxed dus ik heb er net naar geluisterd voor het slapen gaan ik heb nog een project op de naald dit gaat heel snel ik had niet verwacht dat dit zo snel zou gaan ik heb een ander project op de naalden waar ik aan heb gewerkt en ik heb er deze week ook echt aan gewerkt het is het augusta-vest het is de 20e jubileumeditie van interweaves herfsteditie dat is het boek waar het uit komt en zo ziet de voorkant eruit en de mouw zo ziet de achterkant eruit hij is zo mooi en ziet er erg gezellig uit ik heb een maat kleiner genomen omdat ik denk dat ik niet genoeg garen heb om de maat te voltooien ik was aan het breien meestal geven ontwerpers je een beetje extra garen in het geval dat je meter een beetje anders is of als je het nodig hebt, ik wil er gewoon zeker van zijn dat ik zeker niet zonder garen zit, omdat sommige ontwerpers ook zo ontwerpen dat je elk laatste restje garen gebruikt, dus ik weet het niet hoe dat gaat, maar ik ben klaar het achterpaneel dit is het achterpaneel gaat naar het midden van de achterkant de laatste keer dat je het zag ik was hier dus ik maakte dat af, legde het toen op wat restgaren en nam steken op voor de zijkant zodat elke kant wordt opgepakt en gebreid en en dan wordt het gevouwen en langs de voorkant genaaid, dan worden er steken opgenomen rond de kraag en langs de onderkant de naalden die ik gebruik zijn ciao goo rode kant en ze zijn erg mooi ik vind het leuk om dit te breien het garen is mooi het garen ik gebruik is milania zweden van nature zachte lucht en gewicht, dus dit vereist eigenlijk een kamgarengewicht, dus het garen is een beetje zwaarder dan wat het vraagt, maar ik denk dat het goed komt en ik ben een maat kleiner gegaan, dus het zou moeten werk nog steeds ongeveer hetzelfde elke bal heeft 50 gram garen dat is 87 yards en het is in de blos die ik heb moeite om meer te vinden, maar ik denk dat het wel goed komt ik denk dat ik hier genoeg heb en in het slechtste geval scenario moet ik er een deel van uittrekken en een naald kleiner maken om het ver te laten komen er zijn manieren om erachter te komen dat dit een heel leuk breiwerk is ik heb er veel plezier van het gevoel van het garen is zo fijn het is gewoon een heel ontspannend ontspannen breiwerk en ik ben er dolblij mee ik heb het ook nog een patroon in dit tijdschrift dat ik wil breien en ik zat er een tijdje over na te denken omdat het een sportgewicht is en ik geen zin had om meer garen te gaan kopen ik heb wel een garen dat ik heb opgezet ik heb het ingesteld opzij met een patroon waarmee ik het zou breien en toen zette ik een patroon op en toen scheurde ik het uit en toen zette ik een ander patroon op en het is dat ik het niet ga breien dat het een is het is niet helemaal een pruim of aubergine maar het zit in de familie het is meer een zet pruim maar dit is de dit is de trui die ik wil breien het heet het cath vest het heeft kabels aan de mouwen het heeft een heel cool achterpaneel de voorkant heeft ook een veel detail ik ben erg enthousiast over het breien van dit

het ene wordt het volgende op de naalden nadat ik dit andere vest heb afgemaakt waar ik aan werk in augustus ik denk dat er zoveel patronen in deze specifieke editie zijn dat ik het echt leuk vind dat er kleurwerk in zit er zijn een paar sokken ik denk dat ik ik heb deze al eerder laten zien er zitten een paar sokken met kabels aan die ik ook heel mooi vind ik kan het gewoon spellen ik denk dat dit tijdschrift een tijdje bij me zal zijn terwijl ik verschillende dingen aan het uitzoeken ben om te breien omdat ik zoals zoveel verschillende ontwerpen hier ga ik er gewoon door en brei er zoveel als ik kan en ga dan verder met iets anders ik heb een hele hoop breiboeken en vintage patronen die aan mij zijn gegeven ik ga naar ga ze door en beslis welke ik echt wil breien en welke ik gewoon hield omdat ze gerelateerd zijn aan breien ik ga degene verkopen die ik niet ga houden en dan degene die ik ga verkopen ga zo door ik ga echt proberen te breien dus ik kijk er naar uit t dat is het voor de brei-inhoud vandaag dus dat is alles waarvoor je hier bent heel erg bedankt voor je komst en als je hier bent voor jibber jabber laten we dit weekend jibber-jabber ring hebben we hadden een bedrijf een van een van de meisjes hadden een vriend op bezoek en ze hadden zoveel plezier dat ze zeiden dat mijn naaimachine was ingesteld en ze gingen door een stapel stoffen en pakten een stapel stoffen en begonnen te naaien en een van de meisjes liet twee van de andere meisjes zien hoe om het te naaien was heel schattig ze maakten ook een toneelstuk en namen het op wat schattig was en ze hadden zoveel plezier dit huis was zo vol van gelach en gegiechel en rondrennen het voelde gewoon zo geweldig een vriend kwam gisteren langs met haar kinderen en het huis was gewoon helemaal overspoeld met gelach het was zo schattig en het voelt zo goed dat we eindelijk op die plek komen waar we mensen weer op bezoek kunnen krijgen ik ben volledig ingeënt cilla is ingeënt ze moet haar tweede injectie krijgen en alle kinderen kozen ervoor om te gaan en gevaccineerd, wat geweldig is, daar ben ik zo enthousiast over omdat we klaar zijn om weer normaal te worden, we willen dingen doen en mensen zien en sommigen hebben een beetje meer normaliteit de afsluiting was goed omdat er veel was van introspectie die plaatsvond en ik gebruikte het als een tijd voor mezelf voor een heel diepe genezing die moest plaatsvinden er was zoveel in de afgelopen twee jaar dat naar voren kwam en ik werkte met een echt geweldige counselor en we sloegen door sommige echt diepgaande dingen, maar dat werk is dat ik het gevoel heb dat het voltooid is, er zijn nog steeds triggers en dingen waar ik doorheen moet, maar als ik dat doe, kan ik de tools gebruiken die ik nu heb uit die ervaring, het was echt, het was echt goed ik ik voel me echt gelukkig uh ik heb een zeer positieve kijk ik weet dat deze dingen nog steeds gebeuren en en emoties gaan nog steeds op en neer maar met er een licht aan het einde van de hele pandemische tunnel ik ben het voelt alsof ik kan het ademen, dat was gewoon een e extra stress bovenop alles ik heb de kinderen vorig jaar vier maanden thuisonderwijs gegeven voordat de zomer toesloeg en maart april mei juni ja drie en een halve maand voordat de zomer toesloeg toen hadden we zomer en toen weer naar school en iedereen was zo angstig en moe de hele tijd maskers en ik heb nog steeds werk ik moet nog steeds een masker dragen, maar zelfs dat wordt lichter omdat zoveel van mijn collega’s zijn gevaccineerd en dubbel zijn gevaccineerd, dus daar voel ik me zo goed over en eh en het is niet zo dat ik weet dat het in sommige landen is veranderd in een politiek ding en het is niet echt een politiek ding hier, het is eh, we doen gewoon ons deel om ervoor te zorgen dat iedereen hier doorheen kan komen en samenwerken om te krijgen samen dus ik voel me heel goed over de volgende stappen die we nemen ik begin het te snappen het voelt alsof ik mijn tweede adem begin te krijgen ik ging door een beetje een geul zelfs met de podcast ging door een beetje een gewoon doen om d o het en en ik ben er echt aan herinnerd om terug te gaan naar waarom ik de podcast oorspronkelijk met mijn zus begon en het was om leuk te zijn en om gek te zijn en en onze eersten zijn heel anders dan wat ze nu zijn uh wanneer we wanneer we podcasten samen het was heel dwaas en ze waren gewoon heel leuk om te doen ze namen zeker veel meer energie en veel meer bewerkingstijd maar ik voel dat zeker weer en dat is echt cool voor mij omdat het een tijdje geleden is dat ik iets echt opwindends heb gevoeld, dat is het voor mij voor vandaag heel erg bedankt voor je komst ik waardeer ieder van jullie en ik hoop dat je een geweldige week en weekend hebt en dat je wat leuk breiwerk gedaan ik hoop dat je een mooie dag hebt tot de volgende keer

admin

Bir cevap yazın