voor beginners Farrow Rib Stitch (Easy 1-rij herhalen): een Knittycat’s Knits Tutorialtoria

voor beginners Farrow Rib Stitch (Easy 1-rij herhalen): een Knittycat’s Knits Tutorialtoria

Farrow Rib Stitch (Easy 1-rij herhalen): een Knittycat’s Knits TutorialtoriaVideo-tutorial van de Farrow Rib Stitch. Dit is een supereenvoudige variatie op de boordsteek! Het biedt een stof die plat ligt en volledig omkeerbaar is. Het beste van alles is dat het…
hallo mijn lieve breisters in deze video ga ik je kennis laten maken met de farao-ribsteek. Dit is een supergemakkelijke steek, perfect voor beginners omdat het maar over één rij wordt gebreid, het is maar een herhaling van één rij en in de stalen die ik heb gebreid één in katoen en één in acryl, lichtere en donkere tinten, je zult zien hoe het aan beide kanten volledig omkeerbaar is en het niet zo veel kreukt als een gewone ribsteek zou doen, maar het heeft behoorlijk wat rek als je kan hier zien, dus ik heb de patroondetails in de beschrijving of de steekdetails in het beschrijvingsveld gegeven om het in de flat te breien, in dat geval is het slechts een herhaling van één trek en ik heb ook het patroon verstrekt als je wilt om iets in de rondte te breien nu ben ik nog steeds bezig met dit mutspatroon heb het nog niet af daarom heb ik dat niet gegeven eh maar zodra ik eenmaal klaar ben met sleutelen zal ik dat doen heb hier een video over, maar voor nu heb ik de details gegeven over hoe te breien het in de rondte dus laat me je laten zien hoe het gedaan is nu de steek is gebreid over een veelvoud van drie steken dus ik heb er zes opgezet hier ga ik verder en zet er nog drie op en ik gebruik gewoon de opzet met lange staart je kunt elke opzet naar keuze gebruiken en als je niet bekend bent met de opzet met lange staart geef ik je een link hier en in het beschrijvingsveld nu de ene rij herhaal het patroon zelf is brei twee averechte een dat is alles wat je gaat doen helemaal naar beneden dus brei de eerste steek brei de tweede steek en averecht een en dat is het blijf dat herhalen tot het einde dus we zullen het nog een paar zien keer brei een brei twee en averecht en brei een brei twee en averecht een en dat is het dat is het einde van rij een en dat is de rij die je gaat blijven herhalen zodat je je werk kunt draaien en je gaat beginnen weer met twee averechte breien een en brei twee averechte en brei twee averechte een en dat is het elke rij dat is alles wat je hoeft te doen dus dit zal ma ke voor heel gemakkelijk breien uh perfect voor tv-breien je blijft breien dat je werk er zo uit zal zien en dus ik hoop dat je dit eens probeert, vooral als je een beginnend breier bent en je op zoek bent naar andere patronen dit zou geweldig zijn om te proberen zoals altijd heel erg bedankt voor het kijken en steunen van mijn kanaal eventuele vragen laat ze achter in het opmerkingenveld klik op het duimpje omhoog en abonneer je op mijn kanaal als je nog niet blij bent met breien

admin

Bir cevap yazın