voor beginners Framboos lepel breien/naald gebreide baby jas, vest, vest

voor beginners Framboos lepel breien/naald gebreide baby jas, vest, vest

Framboos lepel breien/naald gebreide baby jas, vest, vestnazarca breipatronen nazarca.com boze oog breimodellen video’s nazarca com breipatronen nazarca.com vest modellen nazarca kom vest modellen …
Hallo allemaal, welkom op het YouTube-kanaal van het boze oog-breimodellen Als je het YouTube-kanaal van het boze oog-breimodellen voor de eerste keer bezoekt, vergeet dan niet om je te abonneren en de belknop te activeren, vandaag zal ik je een heel mooi modelverhaal geven op deze manier kunt u dit model gebruiken in frambozenmodel en veel breisels. Het bestaat uit lagen, we zullen het op deze manier doen met een dia, en we zullen onze bubbels op deze manier maken met behulp van een haaknaald, vrienden, laten we naar de constructie van ons model gaan, abonneren, ik ben begonnen met de constructie van dit model door opblaasbare 33 lussen te gooien, vrienden, heb ik twee rijen harosha gebreid om de grond voor te bereiden voor de installatie van dit model? Laten we beginnen met die eerste twee lussen die ik voor deze rand heb gereserveerd Vrienden Twee lussen aan beide kanten we zullen deze rand gebruiken voor ons breien laten we ons model opzetten deze twee keer deze om deze rechte deze twee keer deze rechte om deze twee keer deze rechte om deze rij tot het einde ik ga zo verder we maken er twee ondersteboven wees recht door te kijken deze twee omgekeerd deze twee rechte deze twee omgekeerde deze ene rechte tv2 we hebben een omgekeerde we gebruiken onze 12 lussen als onze randlus we breiden als een effen breisel als we naar de achterkant gaan, breien we deze averechte breisels als effen breien nu twee recht deze omgekeerde deze twee rechte deze één omgekeerde deze twee rechte deze één omgekeerde deze twee rechte deze één omgekeerde deze manier we gaan door tot het einde van de rij ja ja weer het spoor op de voorkant van dit model Nu vrienden, we beginnen dit frambozenmodel te maken. we hebben een achteruitsteek, we zullen hier 5 steken uit onze rechte steek verwijderen. we breien onze achteruitsteek, en als we bij onze andere rechte steek komen, halen we er weer 5 steken uit. Ik brei en maak 5 lussen af ​​door het nogmaals te nemen en 2 averechte lussen te breien, ik brei een platte lus, dus we zullen een model maken voor een van onze platte lussen, we zullen doorgaan met het breien van een van hen, we maken een model voor één, we gaan verder als een effen breisel, deze twee gaan niet naar beneden, we hebben een plat breisel Heb ik gebreid en opnieuw trek ik een lus uit de effen lus Ik vul één vulling Ik neem er twee 3 Ik vul 4 en ik neem er vijf en opnieuw brei ik 2 averechte lussen dit is ik brei weer een rechte lus Ik trek 5 lussen uit de twee omgekeerde rechte lussen Ik vul er een Ik vul er twee Ik neem 3 Ik vul 4 en nog een keer ik neem mekk vooraf en weer twee keer deze ene rechte deze twee keer dit om en nogmaals verwijder ik de lus van de rechte lus 1 2 3 4 en 5 Ik brei deze twee averechte steken en brei mijn twee randlussen als een effen brei Nu vrienden dit is van de achterkant Ik brei twee zijlussen, dit zijn twee rechte lussen, je had 5 lussen, klik op vrienden, we breien alle vijf lussen als pl ain breien vanaf de achterkant 1 2 3 mP3 24 vvv weer heb je twee rechte lussen dit en een omgekeerde lus deze twee rechte we hadden 1 2 15 lussen we breien 5 lussen als dit platte breiwerk we breien dit en weer heb je twee rechte lussen deze keert niet terug. En weer twee rechte dus 9 lussen in totaal we breien we breien zoals in dit deel, we hebben 5 lussen verwijderd en we hebben twee lussen aan elke kant. We breien onze negen lussen als effen en we breien averecht vanaf de achterkant en we breien averecht vanaf de voorkant. Je hebt een averechte lus. En nogmaals, met deze lussen die ik heb verwijderd, breien we deze 9 lussen effen, dit is een omgekeerde dit en brei je 9 lussen dit effen breisel. Heb je deze N92 zijlus? Abonneren? Ja, we staan ​​aan de voorkant, vrienden, ja nu zitten we op dezelfde manier, blijf ik averechte lussen breien of averechte lussen recht? Ik brei beide zijlussen een nu 9 lussen dit averecht brei dit en er is een effen dit 9 lussen achteruit Weef dit en een effen dus hier hebben we 5 lussen verwijderd, vrienden, we breien als averecht breien vanaf de voorkant, we hadden er twee lussen aan de zijkanten en het gaat verder als 9 lussen. Is het waar? Ja, we voltooien onze averechte breisels in omgekeerde volgorde, en we voltooien deze platte breisels rechtstreeks tot het einde van de rij, ik voltooide het tot het einde van de rij, we zijn weer aan de achterkant, we zullen onze lussen breien zoals we het zien , we gaan door met het rechttrekken van onze rechte lussen en deze omgekeerde lussen gaan door tot het einde van de rij dus we hebben weer 9 steken we hebben 31 steken we hebben 31 steken we hebben Bardot 9 steken we hebben dit en we hebben een achteruitsteek inschrijven Doen we ga door tot het einde van de rij inschrijven inschrijven we gingen naar de voorkant zie mijn vrienden hier Ik heb mijn 13 rijen omgekeerd breien voltooid dit is mijn model We zullen opnieuw vanaf de voorkant breien totdat we 5 rijen hebben voltooid en we zullen voltooien 5 rijen door nogmaals vanaf de achterkant te breien. Ik heb de rij voltooid Op deze manier heb ik op dezelfde manier gebreid zonder enige bewerking, ik heb een rij voltooid of onze frambozenmodellen beginnen zich te vormen nu hebben we 5 lussen in dit deel verwijderd, vrienden, we zullen onze vijf lussen verzamelen en breien rechte lussen, we zullen 5 lussen in onze rechte lus verwijderen of we zullen het sluitproces in dit deel doen. Ook hier zullen we de lussen verwijderen, ik brei beide zijlussen, deze twee omgekeerde lussen zijn er dit en er ontstaat een frambozenpatroon. Verzamel ik 5 steken met behulp van haken, inschrijven? Ja, ik verzamel vijf steken met haken en verveel me, ik draag springkussens en je hebt twee omgekeerde steken. Een en twee Dus in dit deel gaan we verder met twee achteruitsteken en twee achteruitsteken. we maken één lus, ik maak twee lussen, ik krijg 13 lussen, ik krijg vier lussen, ik neem de vv lus, en weer twee keerpunten, dit model gaat verder met schakelen, we sluiten het in deze sectie en we maken het model opnieuw in dit deel. Is het weer de tv5-lus? je hebt deze twee omgekeerde lussen En weer recht

Ik verwijder 5 lussen uit de lus 1 2 3 4 en 5 Ik brei deze twee averechte steken dit en ik verzamel weer 5 lussen abonneer ik verveel me Ik draag deze opblaasbare abonneer abonneer je hebt deze twee omgekeerde lussen dit en ik verwijder 5 lussen van het effen breiwerk 552 averecht Ja, kijk, we hebben hier een frambozenpatroon, vrienden, deze bellen beginnen zich te vormen. Ik verzamel 5 steken. 1234 5 Ik ben erg krap en ik draag opblaasbaar. Je hebt deze twee achteruitsteken, dit en ik verwijder 5 steken uit de rechte steek. 2 3 4 en 5 5 je hebt twee steken achteruit en weer 5 steken. Ik verzamel 1 2 3 4 en 5 Ja we gingen door tot het einde van de rij op deze manier heb je twee omgekeerde lussen En ben ik weer twee randlussen aan het breien dit ja we hebben ons eerste frambozenmodel op deze manier gemaakt Vrienden nu gaan we verder de tweede rij maar we zijn aan de achterkant Ik brei deze twee randlussen wat is dit nu ik brei deze platte breisels als een averecht breisel en de lus die we op de framboos namen als een omgekeerd breiwerk vanaf de voorkant die je hebt deze een of twee rechte lussen vallen als een rechte lus En we hebben weer 5 lussen verwijderd, vrienden, ik breide onze vijf lussen als een effen lus vanaf de achterkant, maar hier nogmaals, 9 lussen zijn gewoon, 1 lus averecht, deze 9 lussen recht zijn, samen met de lussen die we hebben verwijderd, brei ik 39 lussen als gewoon gebreid, en ik brei een lus als averecht op deze manier tot het einde van de rij. we gaan hiermee verder we gaan naar de voorkant, brei ik beide zijlussen dit en opnieuw heb je eerst twee averechte lussen en heb je een rechte lus. Deze 9 lussen heb ik samen met de lussen vergroot. Brei ik deze 9 lussen en het sterft als een rechte lus vanaf de achterkant dit en een rechte deze negen averecht dit en een recht en weer gaan we verder als een 9 averechte lus, we breien onze laatste twee averechte lussen en we voltooien onze beurt door onze twee randlussen te breien. Ja, we zullen de achterkant weer doorgeven, vrienden, vanaf de achterkant weer, we breien onze averechte lussen, averecht onze lussen, negen rechte averechte negen we zullen als een platte achterkant breien en nogmaals, zoals je in dit gedeelte kunt zien, hebben we twee twee rijen averechte lussen. Gaan we door met onze averechte lussen zonder enige bewerking uit te voeren, gaan we rechtdoor met onze averechte lussen? Ja, in ons tweede model vullen we het zo aan. Ik heb 5 rijen voltooid en we zullen opnieuw 15 lussen verzamelen en we zullen 5 lussen verwijderen uit ons weten, ik brei beide zijlussen, deze een of twee averechte lussen Ja Kijk, nu in deze sectie omdat we het doen met verschuiven, ik verwijder 5 lussen van onze gewone lussen door onze onderste lus te volgen. 1 2 3 4 en 5. Heb ik deze twee averechte breisels gebreid. Ook hier, terwijl we ons frambozenmodel maakten, hebben we 5M verwijderd en ik verzamel 5 lussen, ik verveel me erg met de hulp van haken en ik draag springkussens dit en twee je hebt de omgekeerde steek en opnieuw hebben we onze 5 steken hier teruggebracht tot een enkele slag en opnieuw haal ik 5 steken uit onze rechte steek, ik vul er een, ik neem er twee, ik vul 3, ik vul 4 en nogmaals neem ik 5 1 2 achteruitsteken en opnieuw verzamel ik 5 steken 1234 en 55 door ik verzamel ze allemaal Ik verveel me en ik draag een springkussen Ik brei deze twee omgekeerde lussen en opnieuw de rechte lus Ik verwijder er 5 lussen van 2 3 4 en 5 doe ik deze twee omgekeerde lussen dit en opnieuw verzamel ik er 5 lussen dit en dit en ik verveel me Ik draag springkussens op deze manier we gaan door tot het einde van de rij Ja hier hebben we ons frambozenmodel weer gemaakt we sloten dit en hier zijn onze rechte lussen Gaan we verder met breien door er 5 lussen uit te halen opnieuw Ja, ik heb het tot het einde van de rij voltooid, opnieuw verzamelden we o ur 5 lussen en reduceerde ze tot het onbekende, en we verwijderden 5 lussen van onze platte lus aan de zijkant. Vrienden, we blijven op deze manier breien. Wil ik je nog een keer laten zien nadat ik nog een paar modellen heb gebreid? Ja, vrienden, een paar modellen Ik heb meer gebreid en heb het op deze manier voltooid om jullie te laten zien e Gemakkelijk voor iedereen

admin

Bir cevap yazın