voor beginners Ganzenvoet breipatroon / eenvoudig breipatroon / vest

voor beginners Ganzenvoet breipatroon / eenvoudig breipatroon / vest

Ganzenvoet breipatroon / eenvoudig breipatroon / vestvestmodelleri #knitting #knittingpattern Wereldwijd Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC44KwK9fbAonjLyrdcDu_Pw Onze website: https://canseli.com/ …
abonneer e Hallo allemaal, weer welkom op mijn kanaal. Vandaag wil ik met je delen hoe je dit breipatroon breit, laten we het patroon die dag eens nader bekijken, het is echt leuk om een ​​breipatroon te maken dat ideaal kan zijn voor onze vrienden die net zijn begonnen met breien. Dit is een comfortabel model dat elke vriend van ons die wil breien gemakkelijk kan doen zonder enige moeite. Ja, laten we beginnen met de constructie van het model zonder tijd te verspillen, als u dat wilt. Nu, terwijl ik de constructie van het model uitlegde, koos ik een lichtgekleurde draad zodat het duidelijker kan worden begrepen, we beginnen met het gooien van onze lussen. U kunt het aantal lussen aanpassen als 3 lussen en drie lussen veelvouden. elk patroon bestaat uit drie lussen, kijk goed, ik gooide 3 lussen. Nadat we alle lussen gebreid hebben, zoals 2 3 6 9 12, voegen we twee zijlussen toe, zie 33 en ik breide opnieuw 3 lussen ja 1 2 3 meer lussen op deze manier, nu 2 lussen om dit model verder uit te leggen Dit aantal steken is genoeg om weet je, ik wil het directe model starten zonder gymnastiek te breien, je kunt hier elk bandenmodel maken dat je wilt, aan de voorkant van het breiwerk, we beginnen dit model op de voorkant van het breiwerk te plaatsen, allereerst kocht ik de zijlus en ik zonk de volgende lus alsof hij stervende was, ik rolde hem op en neer 12 steken kwamen eruit na het eten, dit is onze tweede steek en nu doe ik hetzelfde met de volgende steek. Ik wikkelde het een paar keer en kwam er recht uit. Als je wilt, kun je dat op deze manier doen. Ik heb het een keer gebreid, kijk, ik hield de steek en breide het nog een keer van dezelfde steek. Ik heb de lus gebreid en losgelaten, het resultaat is hetzelfde, als je het gemakkelijk vindt, kijk dan eens, ik brei een rechte steek, ik houd de lus vast, ik houd de lus nog een keer vast vanaf dezelfde plek , of je kunt hetzelfde resultaat krijgen door op deze manier te zinken en de naald twee keer om te wikkelen en de lus te verwijderen, alle lussen tot het einde van deze rij? ik doe hetzelfde ik ben gezonken ik ben om twee uur Het kwam er zo uit, omdat het op die manier gemakkelijker voor mij is, ik blijf het op deze manier doen, vanwege deze twee keer, het is alsof we recht breien nogmaals, het komt eruit alsof het plast, de laatste keer dat ik het verdubbelde en recht breide, breide ik de zijlus plat op de buik en maakte mijn beurt af. Nu zijn we aan de achterkant van het breiwerk, ik begin de rij door de zijlus te nemen zonder te breien en dit is een 32 33 lange lus, ik nam nu de lussen aan de linkerkant en breide ze allemaal in omgekeerde volgorde samen. Deze keer dat ik de lus hier heb gemaakt, kunnen we de lus niet nemen na de rand. Nadat ik de eerste rimpeling had gemaakt, wikkelde ik de lussen opnieuw, laten we eens kijken of de lussen vrij zijn, 1 2 3 Ik nam de linkerfles en breide ze allemaal samen in omgekeerde 31 lussen, ik laat deze lussen eerst los, kijk, we hebben drie lange loops en we verzamelen deze drie lange loops in omgekeerde volgorde, ik wikkelde mijn eten in 1 2 3 mP3 we verzamelen de loop samen in omgekeerde volgorde, ik zal de laatste keer zijn dat mijn trio-groep ik leeg de loops en dit is in omgekeerde richting, we begonnen met 3 lussen bij het starten van de rij, als het gaat om het einde van de rij, vul ik een lus en wanneer we aan het einde van de rij komen, wordt ons patroon hier gevormd, en we begonnen met het nemen van al deze lussen zonder te breien. Kijk, we hebben deze lus met lus recht gebreid en voordat we deze verzamelde lus breien, heb ik een opblaasbare lus gewikkeld en de lussen hier recht gebreid. Hier hebben we een dollarlus. We hebben deze flat ook gebreid. Dus we breien twee rechte lussen naast elkaar, we vullen een lus. Kijk, de lus aan de bovenkant van de driedubbele groep is 2 lussen. Ik heb een lus gemaakt en je kunt het gemakkelijker maken door nog een lus te tellen 12 we krijgen weer een rechte steek. Hallo, ik heb vandaag de steken hier op de grond verzameld, ik heb de steken hier een keer verzameld, ik heb de steken een keer gelust, ik heb de steek gedraaid en kwam bij de achterkant van mijn breiwerk, ja, nu breien we alle steken in omgekeerde richting, dit is de laatste rij van ons model, heb ik de zijsteek genomen en gebreid? Ik breide de lus ondersteboven en breide de lus die ik ondersteboven had gewikkeld op deze manier. We breien alle lussen in ons werk in omgekeerde volgorde en we voltooien ons eerste model dat eerste model is voltooid Laat me je nu kort vertellen hoe we aan het tweede model beginnen, ik weet zeker dat ik de rand vandaag heb gekocht, ik heb deze lus twee keer bekeken en breide het recht en we doen alle lussen hetzelfde als toen we begonnen 12 Ik heb het ingepakt, ik heb het gedaan, het is alsof het op het punt staat te sterven, of ik zei gewoon, kijk, we breien recht zoals dit, we breien weer rechtstreeks vanaf dezelfde plek. Je kunt het op beide manieren doen of ik zal deze twee modellen voltooien en de voortgang zien, ik heb het hier voltooid in ons tweede model. zo zag ons model eruit, dit bordeauxrood ziet er eigenlijk heel mooi uit, maar ik vind het er niet erg duidelijk uit op de camera, als we het zo doen, als we er met het blote oog naar kijken, zag het er heel mooi uit in bordeauxrood, maar het is duidelijker in een lichte kleur. Ik zeg kom nieuw vi Tot ziens bij de demo’s bye bye Zorg goed voor jezelf Suna

admin

Bir cevap yazın