voor beginners Gebreid poppenjack

voor beginners Gebreid poppenjack

Gebreid poppenjack

ach, ik kom vandaag terug naar de totale Rio. Ik ga je laten zien hoe je de jas nodig hebt, dus dit is mijn finish-stormcircuit, maar ik zou je van het begin tot het einde willen laten zien met naald in nummer vier millimeter en vandaag ik’ ik ga gebruiken in grijze koerier dus laten we nu beginnen dus je zet gewoon op vijfenveertig op twee een twee dus nu heb ik besproken op 45 en ik ga doen averecht breien averecht breien averecht breien tot het einde dus terecht lid detail op de de goede kant werkt altijd is de goede kant op dit moment heb ik er 5 klaar en de hals Ik ga breien breien tot het einde hier dus ik zal je eigenlijk nog een keer vertellen elk detail blijf in het licht ik heb werk dat betekent rechterkant als je het einde nodig hebt en dan moet je terugdraaien en dan als je het in de lange kant doet, moet je naar het einde buigen en terugdraaien herhaal dezelfde Allah en dit is de grens doet hoe je speelt wat ik heb hier gedaan en wanneer je aan de rechterkant moet en zien we er zo uit, wat heb ik nu gedaan? het randjasje komt nu goed en vanaf de rand vanaf de rand hier tot de laatste rij hier zal dik bruin zijn, dat heb ik altijd gedaan en trek aan de verkeerde kant die je kunt zien in een eenvoudige hier kan niet precies zo zijn deze en nu ga ik 14 netjes doen, dus dit deel zal als een ontwerp zijn omdat deze maat en dan ga ik mijn scherm terugdraaien en nu ga ik de lange kant doen en ik doe draai er zijn rechten die ik nu nodig heb Ik heb een diepe zucht gedaan van het hier tot hier het speldgegrom is Ik heb altijd aan de rechterkant gebreid, een lange stropdas genoemd en en ik zal afkanten en de volgende kan ik niet doen maak 17 en ik draai terug naar de verkeerde kant trek dus nu voor deze kant heb ik 10 in plaats van ik zal hetzelfde zijn zoals deze dus nu heb ik gewoon vrij en ik zal verhuizen om deze kant te doen alles toegewezen aan wees hetzelfde wat we hebben download hier je weet heel erg eenvoudige makkelijke patronen je voegt gewoon het garen toe en breit aan de rechterkant en laat je zo t vallen die van hem heb ik nu net en daarna ga ik elk stuk samen een gedicht maken, dus dit is het werkende garen slaven minder maat nu ik kan niet terug veranderen naar een lange zucht nu aan de verkeerde kant Ik ga naar doe parel en geniet van elk stuk samen, dus dan keren we terug naar de lichte kant, je kunt zien dat de rechterkant eruit ziet als de genoemde achterkant paal nu kan de netto helling afnemen met de twee samen hoe dat te doen, dus nu zal ik het laten zien je hebt gewoon Nick 13 nodig en dan hier en brei er twee aan elkaar dus geen ander gaat het nu doen 15 moet er twee bij elkaar krijgen en het laatste wat je moet doen is 13 je kunt niet kiezen voor de lange kant lange kant of wafel dus nu blijf ik we geven aan dat de goede kant werkt nu ik ga doen brei twaalf een brei er twee samen nu de nek is gebreid 14 laat me het halen en dat heb ik minder nodig nu ik ga er een doneren tot het einde nu ik ga terug naar de ronde kant, maar nu begin ik te breien met de verkeerde kant tot het einde omdat vanaf dit deel wordt de volgende jas zoals deze, je kunt zien dat deze we drie rijen aan de verkeerde kant gaan breien, dus nu kun je het verschil zien als ik bij het begin begin brei een averechte dit is een hele look niveau Ik brei er een averecht een als rand en dan heb ik er een nodig aan de rechterkant en haar lange kant het deel van het lichaam hier en daarna zijn volgende deel is er een en aan de lange kant brei ik er ook een dit wordt het volgende jasje dus en volgende zal ik het optillen om het laatste deel af te maken oke man nu heb ik een blad maat maar ik moet naar een andere kant maken dus dit verhaal staat eigenlijk altijd aan de verkeerde kant je gewoon Bing is uit en je moet vastbinden aan een ander garen en dan kies je gewoon de 22 steken van deze verkeerde jij oh zo en dan ga ik er een breien toelaten kan ik volledig 20 Rao doen dan gaat het eruit zien als deze kant je kunt het precies zien nu heb ik volledige twintig nu en ik zal een halve steek doen in de laatste steek jij dus ik gebruik de coach een naald steek de laatste steek het kriebelt om met deze en hen samen te werken en zich in detail te verbergen in de zodat nu de afwerkingen ons huis eruit zien als de deurjas zo mooi sta hier maar dat is dit dus de patronen zijn vrij eenvoudig doe het stap voor stap dus hoe dan ook voor vandaag bedankt je zo veel voor het kijken als je het leuk vond geef me dan een duimpje omhoog en tot de volgende keer doei

admin

Bir cevap yazın