voor beginners Gebreide babytrui met kattengezicht.

voor beginners Gebreide babytrui met kattengezicht.

Gebreide babytrui met kattengezicht.Een babytrui met een kattengezicht aan de voorkant gebreid. Makkelijk te breien voor baby’s. Laat zien en vertel met een blik op de patronen en tips voor het maken.
hallo allemaal en welkom terug bij deb Creates en vandaag even een klein projectje om je te laten zien wat het is, het is een babytrui en er staat een kattengezicht op, dus ik zal het je laten zien, dus daar zijn kleine knopjes aan de achterkant daar de halsopening dus gewoon een babytrui gemaakt van stukjes en beetjes wol die ik over heb echt een paar bolletjes katoenachtige wol die ik heb was mooi en ik dacht dat ik er iets mee zou maken dus de patroon hiervoor is ontleend aan een boek genaamd kinderbreiwerk en dat is van zoe melo en deze hier, dus dit is de echte kattentrui daar in het patroon en je kunt het doen voor een jongen of een meisje of je kunt het doen voor een andere kleur en uh heb het voor een van beide, dus de reden dat ik deze koos was omdat ik het kattengezicht erg leuk vind en ik dacht dat het echt een heel mooie kleine trui was om um helaas dit patroon voor mij te maken het is in vier lagen en ik hou echt niet van vier lagen, het is een beetje alsof je probeert te breien met katoen, dus um erg off-p ik vind dat zo, dus ik besloot het te veranderen in dubbel breien, dus daarvoor heb ik een ander patroon gebruikt, dus je vindt een dubbel breipatroon voor de sprong voor een trui in de maat die je wilt en dan wat je hebt hier er is ook een hondje is een lay-out voor de dierenkoppen zodat je de hond of de kat kunt doen en alles wat je nodig hebt is dat kleine vierkantje met de afbeelding erin en dan kun je gewoon instellen dat je dat instelt het midden van wat je aan het maken bent en uh en ga vanaf daar en volg het gewoon door en uh en het zou redelijk goed moeten uitkomen en het komt niet zo slecht uit ik kan een paar kleine stukjes zien die ik misschien verkeerd heb, terwijl um op dit pad en het patroon dat ik heb gebruikt, lacht de kat hij heeft een soort glimlach en ik denk dat ik een deel van de steek heb gemist die ik heb gemist, misschien deze als ik het heb gedaan en uh die heeft gaf me een meer gebroken gezicht aan de onderkant daar heeft hij niet dat kleine soort kattenglimlach, maar hij zei dat ik best kon e ga gemakkelijk naar binnen met wat van de grijze wol en borduur de steken die ontbreken in dat smileygezicht en geef dat zijn smiley mond zodat niet allemaal de ogen helemaal verloren gaan die je er gewoon op naait met eh dat is maar een klein beetje zwarte wol om de ogen zo vrij gemakkelijk te naaien is er een zeer ongecompliceerde trui om mooie dubbele boordsteek te maken aan de onderkant en rond de hals en mouwranden uh dit is allemaal gewoon tricotsteek dus het hele ding is gemaakt in tricotsteek en de inzet van de mouwen is ook heel eenvoudig, je trekt er gewoon een paar af en gaat dan recht omhoog, dus het is helemaal geen moeilijk patroon om te maken en ik vind het leuk om de foto’s en de foto’s te maken als je een foto erin plaatst en je verschillende muren gebruikt, je moet kruis ze aan de achterkant als je ze niet aan de achterkant kruist elke steek die je over de twee muren doet als je dat niet doet, krijg je lussen of ga je helemaal over de achterkant, wat echt niet is leuk en kleine vingers en duimen een Dingen kunnen daarin vast komen te zitten en ze kunnen worden getrokken en je zou niet willen dat het ergens omheen wikkelt, dus als ik je de binnenkant daarvan laat zien, omdat de muur helemaal overgestoken is, is daar onze foto en kun je hem niet zien het ziet er allemaal uit alsof het in het stiksel zit, want het is allemaal ingepakt terwijl je doorgaat, dus je wikkelt gewoon de muur om de muur heen voor de steken die je gebruikt en dan verandert elke kleur en wikkel je de muur dus eh dus dat maakt een mooi einde een mooi een mooie afwerking van de trui eh ik zei dat het niet lastig was en ik vind het leuk om de foto’s te maken dus ik vind ze helemaal niet lastig echt eh maar als je begint met een simpele een, het is een vrij eenvoudige en je zou in feite alle kattenkoppen kunnen doen en de uh de kleuren erop laten borduren als je dat wilt en gewoon alle kattenkoppen in één kleur doen en dan de stukjes erop borduren als je ben beter in borduren maar ik ben niet zo goed in borduren ik snap het niet echt dus ik ben n Daar ben ik helemaal niet goed in, dus het was makkelijker voor mij om het erin te breien. Er zit een kleine knoopband op de achterkant, dus je hebt twee knopen op de schouder en een in de nek en eh dat is zodat je kunt krijgen het over het hoofd van de baby, dus deze maat is waarschijnlijk ongeveer zes zes zes tot negen maanden ik denk dat het de maat is die ik heb gemaakt, maar zoals ik al zei, je zou elk patroon kunnen gebruiken, dus als je een grotere trui of kleinere trui wilt maken je zou het gemakkelijk kunnen maken en de kattenkop past nog steeds in het midden, dus als je eenmaal de maat hebt voor dat kleine uh dat kleine gezichtje, dan kun je dat gemakkelijk in het midden van je breiwerk plaatsen, je begint gewoon het knipt de steken in en begint het zo ver naar binnen en volgt het rasterpatroon en daar hebben we het de trui van de kattenkop leuk en gemakkelijk leuk voor de baby dus eh en dit was maar een watje het is een donzige muur die ik net had een paar ballen die over waren, dus ik besloot om het te gebruiken um zou ik het opnieuw gebruiken ik weet het niet het was gemakkelijk om mee te breien maar ik denk dat de spanning er iets anders in is, dus het is een soort van gemaakt de trui misschien een beetje breder dan niet je weet dat het een beetje meer had moeten zijn hmm het is een beetje breder gemaakt misschien maar eh maar ik ben nog steeds tevreden met dit over het algemeen weet ik zeker dat het goed gebruikt zal worden, dus dat is de kattentrui dus bedankt voor het kijken en tot de volgende keer doei

admin

Bir cevap yazın