voor beginners GEBREIDE HARTEN MODEL / / gemakkelijk breipatroon / Vest / Cap

voor beginners GEBREIDE HARTEN MODEL / / gemakkelijk breipatroon / Vest / Cap

GEBREIDE HARTEN MODEL / / gemakkelijk breipatroon / Vest / Capbreien #knittingpattrn #velekmodelleri Wereldwijd YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC44KwK9fbAonjLyrdcDu_Pw Onze website: https://canseli.com/ …
e Hallo allemaal, welkom terug op mijn kanaal. Vandaag wilde ik met je delen hoe je het kleurrijke hartenbreipatroon kunt breien dat je ziet, laten we ons model eens nader bekijken, je kunt dit model evalueren met de stukjes garen die die dag in je huis zijn achtergebleven in de vorm van opeenvolgende bubbelharten . Laten we eens kijken naar de afbeelding van je gezicht, maar het is echt leuk om een ​​zeer stijlvol snoepbreimodel te maken, ja, je zult het zien terwijl je het doet. Als ik het moet hebben over het aantal lussen van het model, elk model bestaat uit 8 lussen, dat wil zeggen, we gooien onze lussen als 8888, als we aan het einde komen, voegen we alle lussen toe en voegen we 3 lussen toe. Onder zout werkte ik als een flirterige band, je kunt hier elk bandenmodel maken dat je wilt. Laten we nu geen tijd verspillen als je wilt, laten we samen beginnen met de constructie van het model. We beginnen met het gooien van onze 3 lussen. Ik wil graag meer dan twee hartmodellen toelichten. Ik wil jou voor hem, ik heb 8 plus 8 16 lussen nodig en dan plus drie lussen 24 15 3678 Ik heb de eerste 8 lussen nu weer gegooid 1 2 3 4 15 3678 Je kunt op deze manier doorgaan met 88 lussen te breien, kijken wanneer we komen naar de laatste 3 loops goddelijke 12v 3 is dit? Ik gooide de lussen voor een paar rijen als voorbereiding en ik wil terugkeren, ik heb deze matte lussen gebreid als twee rijen harosha, nu aan de voorkant van het breiwerk, we breien onze lussen in één rij terwijl de yi voor staat ons, als we bij de achterkant komen, laten we beginnen met het bouwen van ons model. Heb ik de zijlus gekocht? Brei ik zo recht? Laten we deze rij afmaken als gewoon breiwerk. Heb ik de lussen recht gebreid tot het einde van deze rij? Als we ons nu omdraaien en naar de achterkant van het breiwerk gaan, beginnen we het model hier te bouwen. Allereerst begon ik met het nemen van de eerste lus van de rand zonder hem opnieuw te breien, en de volgende 1 2 3 mP3 tv4 bijgerecht. Daarna breide ik 4 lussen in omgekeerde richting. We hebben in totaal vijf lussen. Bind nu onze tweede kleur hier. we zijn aan het breien inschrijven inschrijven inschrijven 5 steken vanaf deze rand we hebben zes steken gebreid met blauwe kleur Nu is het weer wit we breien allebei 7 steken achteruit een 12 mP3 dit gevecht 15 16 het is niet de laatste na de blauwe steek ik heb er zeven gebreid steken Ik heb mijn witte garen met zorg gebreid, ik heb weer een blauwe steek gebreid, ik heb het resterende witte garen omgekeerd gebreid en we maken onze toer af. Schrijf je in, ik heb de laatste twee gebreid, heb ik de rij voltooid? Zo bepaalden we de locatie van ons hart. Nu ben ik terug, we zijn aan de voorkant van je breiwerk. Kijk, dit is ons beeld. dus ja nu hebben we 5 witte lussen aan de rand vanaf hier zullen we er 24 breien we zullen de lus aan beide kanten van deze blauwblauwe eerst breien laten we eerst 4 lussen breien vanaf hier 23 mP3 Ik brei 4 lussen van 34 kanten Sorry we kwam daar nu deze witte lus is blauwe lus en de andere kant is witte lus Laten we breien met de kleur blauw, we hebben drie blauwe schotels, een 12 mP3 en opnieuw kocht ik mijn witte draad, ja, nu zijn er vijf na blauw we breien een steek 12 mP3 14 15 o na de laatste gebreide blauwe lus brei ik hier weer 5 witte lussen drie blauwe lussen 11 12 mP3 deze We breien de resterende vier lussen opnieuw met onze witte draad zodat het beeld van mijn breiwerk aan het einde van de groet ik ben weer terug ja nu hier We verhogen de Blues weer, we vergroten de 3 lussen vanaf de zijkant en we zullen het blauw in het wit opnemen aan beide kanten van dit blauw. Eerst nam ik de eerste 3 lussen van de rand, ik breide twee witte lussen voor de rest, had ik drie witte lussen? we veranderen onze lus nu in blauw, ja 1 2 3 mP3 14 15 o we hebben vijf blauwe lussen, laten we nu weer drie witte lussen breien na blauw a 123 en weer komen we bij de blauwe kleur en we draaien de eerste witte ervoor blauw naar blauw 11 123 mP3 14 15 Ik heb nog drie steken over aan deze kant. Door ze opnieuw te breien in onze witte kleur, zeggen we dat de rij compleet is. We blijven al onze witte steken en al onze blauwe steken recht naar het einde van de rij breien met mijn blauwe garen van deze rij, en al onze lussen zijn blauw geworden Kijk, als we nu achteraan komen, zullen we breien alle lussen aan de achterkant, eerst als we terugkomen, is er een voor je. rij We breien rechter en breien nog een rij op de rug. Laten we in totaal 4 rijen blauw breien en dan samen verder breien. Laten we samen verder breien. Breien we verder in totaal 4 rijen, recht aan de voorkant en omgekeerd aan de achterkant. Dit is de afbeelding die we in deze rij blijven breien, terwijl we op de voorkant van het breiwerk de hartfiguur vormen. open hier we kunnen ook ons ​​blauwe garen knippen inschrijven 13 laat mijn blauwe garen hier blijven we binden het in het ziekenhuis nu ga ik verder met breien met wit garen zie ik heb mijn eerste steek gebreid met dat witte garen recht dit is wanneer we bij de volgende steek kwamen we bij de volgende steek kijk ik heb de steek verwijderd Ik schroef hem voorzichtig van je spies naar de witte lus daar S Laten we onze woorden niet missen, we hebben weer die witte lus 13 bereikt, ik heb die witte bereikt lus Ik zak weg in mijn eiwitvoer, we halen de piep onder die blauwe draden vandaan en breien de onderste lus recht. we zijn bezig met het demontageproces Ik heb mijn lus eruit gehaald totdat ik 3 draden had, een van hen 12 Kijk, het waren weer twee lijnen Ik heb onze 3 draden eruit gehaald nu heb ik de resterende lus hier verzonken, dus ik gaf hem onder de draden door zoals dit en brei mijn lus recht, dit maakte het iets strakker en opnieuw, drie rechte steken en een 12 mP3

het kwam elke dag tussen beide harten, wat doen we hier, we verwijderen het tot de witte lus, drie in het midden van het hart, tot aan onze witte lus, dus ik haalde er vier lussen uit één één twee drie vier vier , sorry, ik denk dat er weer drie waren, ik denk dat er hier geen vier witte lussen zijn Ben ik verzonken in mijn blauwe draden, we hebben de witte lus recht gebreid zodat de witte lus op de naald blijft, dus scheiden we hem in ons hart dat meisje en weer 3 lussen zijn recht 1 12 13 weer kwam ik tot het midden van haar hart, eerst deed ik de lus los en schroef hem drie keer los 1 2 3 is dit de resterende lus? nu zonk ik zo en stierf plat ik ging en zocht lichtjes weer drie rechte lussen en dit vormt ons hart dan nog twee lussen hier we verwijderen het vier keer tot de witte lus 1 2 3 334 ik heb de witte lus gebreid MEB dit en recht gebreid deze rand Ik heb mijn beurt voltooid door de lus te breien, laten we eens kijken, goed kijken, onze harten zijn gevormd. we breiden onze steken plat op de achterkant van het platte breiwerk, heb ik alle lussen omgekeerd gebreid en kwam ik terug om te breien, zie het spoor op de voorkant, onze eerste rij harten is gevormd Nu, nog een rij op de voorkant, gingen we terug naar het proces dat we in de eerste plaats deden, we breiden onze lussen recht aan de voorkant en breiden een rij aan de achterkant. als we terugkomen, beginnen we onze nieuwe dag weer met een hart, laten we eerst onze lussen recht breien en doorgaan naar het einde van de rij, dus ik heb onze aanrakingen recht afgemaakt, toen we achteraan kwamen, bond ik onze tweede tweede kleur touw, nu is ons model aan het glijden, zie er zo uit, als we naar de bovenste rij gaan, plaatsen we een hart tussen beide harten Laten we eens kijken hoe we dit verschuivende proces tussen twee harten doen als we weer omhoog gaan, dit is de eerste edge loop, we beginnen met een half hart en plaatsen een hart in het midden. Allereerst was ik erg blind, we veranderen van kleur in het tweede hart, ik heb mijn garen hier vastgebonden, ik heb mijn breiwerk aan de zijkant vastgebonden, ik trek aan het touw en na die eerste lus heb ik deze tweede kleur gebreid, laten we nu breien zeven witte lussen ertussen, omgekeerd 12 mP3 14 15 16 Ik heb zeven witte lussen aan elkaar gebreid. Kijk, ik zit midden in mijn hart, nu plaatsen we ons nieuwste hartgezicht hier, trek mijn draad van de tweede kleur draad hier en deze hier Ik heb een fuchsia lus gebreid en zeven averechte lussen gebreid met mijn witte draad opnieuw. 11 12 mP3 14 15 16 bayezid-i Ik heb nog twee lussen, ik begon de eerste lus als een lus voor dat hart, ik breide de laatste randlus als buikwit en maakte mijn toer af. We hebben hun plaatsen bepaald, nu door de bewerkingen te herhalen die we onderaan hebben gedaan, laten we doorgaan met breien, laten we hier vandaag twee harten maken, kijk, ik brei de tweede rij totdat ik de harten voorbereid, om te weten, we hebben hier onze stappen gemaakt en gebreid mijn eerste 4 rijen fuchsia garen. Hier is hoe we het doen van de rand tot het halve hart van de tweede rij. Ik wil je vertellen dat er geen verwarring is, in de vorige rij, na de randlus, witte draad Allereerst ben ik mijn witte draad weer gaan breien, kijk, ik verwijder 3 steken omdat dit het midden van je hart. Ik trek 3 steken uit. Ik bracht de lus van deze man in kaart en breide de witte draad zoals ik onderaan zei, witte vriend. Turkse gescheurd in blauw Nu hebben we net 3 steken losgeschroefd want hier hebben we morgen een hart BIM Ik heb 3 steken gebreid Ik heb mijn halve hart voltooid 12 333 Ik heb het tweede hart voltooid hier moeten we het losschroeven totdat het lijkt alsof ik ben weggegaan de steek 1 2 3 14 ben ik die witte steek kwam een ​​beetje uit Ik ben de lus aan het zinken dit en ik brei hem recht, zo hebben we onze beide harten gescheiden en weer zijn er 3 lussen gebreid 12 13 Nu hier we verwijderen 3 lussen als we bij het midden van het hart komen 1 2 3 nee zus dit en ik heb recht gebreid maar zo maken we deze toer af deze twee harten Zo hebben we onze beurt afgemaakt. Nu, wanneer we de een boven de ander passeren, zullen we het opnieuw doen zoals we in de eerste plaats deden. hoe we het gingen plaatsen hoe we het deden vanaf de rand Sorry, na het algemene diner breien we hier 4 lussen we plaatsen onze tweede kleuren hier we breien zeven lussen en weer komen 8 lussen precies in het midden van het hart hier nieuw kleur Kay iemand plaatst onze harten zo gaat het omhoog ik hoop dat je het leuk vindt een nuttige video ik wens het gemakkelijk voor vrienden die het willen doen, ik zeg vaarwel om elkaar te ontmoeten in nieuwe video’s, zorg goed voor jezelf, aa abonneer

admin

Bir cevap yazın