voor beginners GEBREIDE TRUI | Total Eclipse of The Heart Sweater | voltooide breiprojecten | yokieB

voor beginners  GEBREIDE TRUI |  Total Eclipse of The Heart Sweater |  voltooide breiprojecten |  yokieB

GEBREIDE TRUI | Total Eclipse of The Heart Sweater | voltooide breiprojecten | yokieBVergeet niet in te schrijven voor meer video’s zoals deze! Follow Along with yokieB: – Blog: https://yokieb.com – Pinterest: https://www.pinterest.com/yokieb …
hey y ‘all het is Tara de make-up achter de OTB maar ik zou gewoon hier beginnen en een video maken waarin ik praat en je mijn laatste voltooide item laat zien Ik maak meestal geen video’s van mij die praat eigenlijk alleen mijn handen die tutorials doen en dat is veel minder ongemakkelijk, maar ik ga proberen niet onhandig te zijn en ik ga proberen gewoon met je te praten alsof ik persoonlijk met je zou praten dat is mijn doel excuses als ik toch iets onhandigs doe dit is mijn voltooide totale zonsverduistering van de harttrui waarmee hij is gemaakt we zijn breiers de wol en natuurlijk en dit geweldige binnengaren van Amanda Solomon jullie ik hou er zo van ik bedoel, het is gewoon zo geweldig laten we eens kijken of dit zal focussen, maar het is gewoon zo mooi ik meen het er zit gewoon zoveel dingen in en als je me kent, dan weet je dat ik geen textuur ben en neon neon is mijn neutraal nee maar dit is hoe dan ook mijn voltooide trui ik ga er een blogpost over doen en ik zal het vertellen over het garen zullen veel leuke foto’s ervan zijn en ook zullen er gewoon een paar dingen zijn die ik anders zou doen y ik wil zeker een kledingstuk gaan maken dat is mijn favoriete ding om te maken als het is wat ik wil doen patroon Ik zeg het je gewoon, dus wees voorbereid ik heb besloten om geen patroon voor deze te maken, maar ik denk nog steeds dat ik een klein beetje heb leer over de maatvoering van dat soort dingen en afmetingen en hoe alles drapeert en dat soort dingen, dus want ik wil dat het echt perfect past Ik hou meestal van meer oversized kledingstukken dat is gewoon van mij het is gewoon mijn voorkeur, dus dat is waarschijnlijk wat ik zal doen het grootste deel van de tijd, maar ja, dit is mijn voltooide trui Ik hou ervan super warm toen ik er foto’s van nam het was 30 graden misschien 35 en ik droeg dit gewoon en ik draag een jas of zoiets en het is gewoon serieus jullie allemaal super warm dat is alles, maar ik hoop dat jullie een goede dag hebben en abonneer je alsjeblieft als je meer video’s wilt zien

admin

Bir cevap yazın