voor beginners GEBREIDE ZOMERJURKJES DIE JE MOET MAKEN!

voor beginners GEBREIDE ZOMERJURKJES DIE JE MOET MAKEN!

GEBREIDE ZOMERJURKJES DIE JE MOET MAKEN!Welkom bij mijn “Knit edition” van de zomerjurken die ik deze zomer heb gemaakt! Hier in Australië hadden we onze zomer aan het begin van het jaar en ik heb een paar geweldige …
hey allemaal welkom terug bij de dahlia-samenleving mijn naam is kristen en zoals beloofd heb ik mijn favoriete gebreide jurken die ik afgelopen zomer heb gemaakt degene die ik graag heb gemaakt en die ik graag heb gedragen ik denk dat ik ga geven je hebt hier genoeg inspiratie en ik heb besloten ze op te splitsen in twee afleveringen omdat je gewoon de hele dag hier op youtube bent en ik denk dat het op die manier gemakkelijker is om onderzoek te doen naar de patronen die je wilt zien en ook voor de opname stof die je misschien hebt die je nodig hebt om een ​​patroon te vinden want ik denk dat het op die manier beter werkt dus vergeet niet als je niet geabonneerd bent op het kanaal ik zou het geweldig vinden als je dat zou kunnen doen er zijn veel van jullie die dat kijken heb dat nog niet gedaan en het maakt het gemakkelijker als je op die meldingsbel drukt, je wordt gewaarschuwd zodra een van mijn afleveringen uitkomt, dus hier gaan we eerste jurk die ik aan heb hier is een mooie vezelstemming jurk het is de agatha-jurk de agatha-jurk is gemaakt om te dragen voor afgelopen zomer het is een prachtige gebreide rekbare jurk die je van zowat elke soort gebreide stof kunt maken, zolang het maar veel drapering en rek heeft Ik denk dat ik alles wat te veel van een stabiel breisel is zou vermijden, hoe soepeler hoe beter en dit zit in een soort polyspandex streep waarvan ik denk dat hij heel goed werkt het heeft een zeer diepe decolleté maar het heeft ook dat mooie soort vintage jaren 40-vibe met die mooie kleine gecanneleerde mouw maar zoals gewoonlijk vezelstemming zeer mooie patronen daar mooi unieke stijlen en ook zeer draagbaar dit is een prachtige jurk het is een patroon emporium mashup nu als je pad emporiums goed kent, weet je inmiddels dat alle patronen mashable patronen hebben die met hen coördineren, zodat je op elk patroon kunt zien dat je misschien wilt om deze betoverde jurk te mashen, past deze bij de uh hallo prachtige mouw en heeft een prachtige halslijn, dus ik heb een soort van twee dingen in één veranderd, maar je kunt echt je eigen modeontwerper zijn. neem daar het voortouw en gebruik je eigen beetje creativiteit om met een aantal ontwerpen te komen waarvan ik denk dat ze echt uniek en speciaal zijn, alleen voor jezelf, dus deze prachtige stof was van minerva. Het is een badkledingstof en het is eigenlijk mooi en soepel en perfect voor deze stijl van jurk ik zal je deze laten zien dit maakte het tot een van mijn top 20 20 maakt een van mijn meest favoriete merken van vorig jaar en het toont gewoon een beetje creativiteit je kunt met een aantal mooie unieke komen ontwerp alleen voor jezelf, dus ga naar het emporium om alle adressen te bekijken die je kunt combineren en geweldige creaties te maken dit is een prachtige jurk dit is een langere soort halflange mouw die ik heb gemaakt een mouwloze versie om je ook te laten zien het is van designer stitch het heet de stacy jurk het is een mooie vorm het is een gebreide stof dit is als een soort scuba crêpe scuba nogal een zwaar gebreid maar echt mooi soort glans bijna als een bubbels d van textuur, maar perfect voor deze specifieke jurk, ik denk dat het echt de moeite waard is om dit in een beetje meer van een stabiel breisel te maken in plaats van meer een gedrapeerde hals het houdt gewoon de vorm heel mooi vast en je kunt het grootste deel van de vormgeving zien komt van de mooie taillebanden die erg lijken op de andere designer stitch valentina-jurk het zegt op een zeer vergelijkbare manier van het lijfje en geeft je die mooie vorm die je dan kunt vastbinden en hoe goed is het er zijn geen ritsen geen sluitingen een goede gebreide jurk zal geweldig zijn daarvoor deze stof is afgelopen november in de spotlight gekocht, dus ik ben er vrij zeker van dat ze er misschien nog een aantal op voorraad hebben, zo niet, dan hebben ze een vergelijkbare soort stof zelf misschien andere prints, dus ik denk dat je dat zult doen vind het vrij gemakkelijk daar dit is de andere stacy jurk deze zelfde designer stitch stacy jurk deze keer in een mouwloze versie in een prachtig chevron ponte breisel dus dit is perfect ponte evenals scuba ik denk dat je van de stijl hiervan zult houden haar soort nauwsluitend, maar het heeft een beetje gemak, dus ik denk dat het een perfecte stijl is voor degenen onder jullie die iets meer willen hebben om hun silhouet te laten zien, maar ook om je comfortabel te voelen en ik denk dat gebreide jurken geweldig zijn voor comfort en voor iets stijlvolle zomer ook als je van een jurk in wikkelstijl houdt, maar niet te veel wilt flitsen, dit is fantastisch het heet de volg mij wikkeljurk van patroon emporium het heeft een prachtige kleine flirty stijl faux wikkel voorkant ziet er een beetje uit als halve omslag en het heeft die mooie franje aan de onderkant het is net alsof de flamenco me eraan doet denken het heeft een mooi klein aansluitend lijfje nu heb ik er een stropdas voor gemaakt maar het is natuurlijk verdwenen dus wie weet zit het in die kast van mij die er is sommigen zouden de puinhoop moeten zien die dit veroorzaakt als ik deze snelle veranderingen doe, je wilt niet op de achtergrond kijken. Het is een enorme taak, maar het is het zeker waard, want het geeft jullie een beetje een idee van wat voor mij heeft gewerkt dit afgelopen zomer dus dit is een prachtige grafische print van lincraft en ik denk dat dat soort geometrische stijl heel goed werkt, dus het is leuk en levendig dit kan zowel in een rok worden gemaakt als in de jurk en het lijfje je zult zien dat het heel eenvoudig is je kunt altijd die mouwen toevoegen als je meer golvende of bisschopsmouw wilt toevoegen dat kan ook ik vind het echt leuk een heel mooi jurkje terug naar patroon emporium weer dit is de lounge jurk nu als je geen lounge jurk voor elk seizoen mis je echt want ik heb deze naar het strand gewonnen ik heb een paar gemaakt voor de jaren 90 ik heb een paar gemaakt als winter soort tunieken het is eindeloos wat je kunt doen met een lounge jurk je kunt er ook zakken in doen je kunt het maken van zowat elke gebreide stof die de mens kent dit is een prachtige uh ity jersey van stof deluxe in footspray het is een prachtig grafisch printontwerp eindeloze halslijnen eindeloze mouwlengtes

zoals ik zeg ook zakken, je kunt de lengte daar vrij gemakkelijk aanpassen, maar perfecte perfecte jurk om naar het strand te dragen, aan te trekken en misschien naar de winkels te gaan die rondrennen in ik denk dat het een heel veelzijdige, makkelijke, kleine gebreide jurk is, zeker een die je wilt om in de patroonvoorraad te hebben en als je op het zuidelijk halfrond bent en je hebt het koud zoals ik op dit moment, denk ik erover om misschien een gezellige lounge-jurk met koeienhals te maken die ook in de winter met een legging kan worden gedragen, zo geweldig veelzijdig ontwerp om in de patroonopslag te hebben hoe leuk is deze print ik ben dol op deze stof het is er een die eruit sprong en me aansprak een heel mooie kleur je zoekt een heel gemakkelijk ding om te naaien met slechts één naad dit patroon unie semeco jurk is de perfecte stijl voor jou het heeft een mooie vorm je ziet hier hoeveel vorm er is en het is eigenlijk uitgesneden als een heel stuk, dus je voegt alleen je nekbinding en je mouwbinding toe, dus als je je zorgen maakt over te veel naden en dan ga je om van deze jurk te houden, ik zal je de naad aan de achterkant laten zien heel eenvoudig heel gemakkelijk een mooie brede stof nodig hebben om hem uit te knippen en ik denk dat je er veel plezier aan zult beleven om hem te maken ik heb besloten om voor een mooie streep ik geef niet om bandjes er is in het verleden gezegd dat strepen niet flatterend zijn je moet geen brede bandjes dragen je moet alleen dunne strepen voor mij dragen ik denk dat alles wat dat soort een beetje aantrekkingskracht geeft en afbreuk doet aan wat is gaat rond het midden ik denk dat het goed werkt en ik denk dat het is wat de aandacht trekt naar de hele jurk misschien in plaats van alleen bepaalde delen die je niet wilt zien ik hou ervan om een ​​brede pas te zien en vooral een zwart-wit riem ik vind het echt heel mooi opvallend iets dat je ook kunt mixen en matchen met gedurfde en felle kleuren dus wees niet bang voor strepen mensen denken er zeker over om het patroon semico jurk voor een zomerjurk omhoog of omlaag te kleden het is perfect om hetzelfde te dragen patroon unie semeco jurk t zijn tijd meer een midi-lengte die echt dramatisch lange lengte is ook prachtig, maar de midi-link is fantastisch dit is een prachtige vrijheidsjersey van tazuti-stoffen en ik vind dit geweldig omdat het pronkt met de stof die het de opvallende print geeft daar op een mooie eenvoudige blanco canvas de semicolo-jurk is daar perfect voor omdat je het patroon of de print niet doorbreekt, alleen door de achterkant te zien een naad laat je echt een prachtige opvallende print jersey stof laten zien dit is de laatste jurk die ik je moet laten zien het is de prachtige tankjurk van patent emporium prachtige uitgesneden mouw je weet dat je de juiste bh hiervoor hebt, dus een sport-bh of gumback-bh werkt hier perfect mee of zelfs een strapless het is een prachtig opengewerkt ontwerp het zit in een ponte deze en je krijgt een geweldige tutorial over hoe je deze specifieke brede banding moet doen. Het is een beetje anders gedaan dan een normale binding die je zou doen op een tanktop en Kate geeft daar geweldige instructies voor maar ik hou van de eenvoud van deze jurk, een beetje luchtig en schattig en ik denk dat basic zwart hier ook prachtig in zou kunnen staan. Je kunt het standaard lijfje volgen en misschien een mouw erop doen en dat mooie kleine a-lijn rokje hebben het komt ook in een volledige cirkelrok uh een heel brede grote volledige cirkelrok of de a-lijn rok ook en je hebt een paar verschillende opties daarvoor, maar dit is de a-lijn en ik denk dat de a-lijn is perfect voor mij ik draag deze jurk heel graag het is heel eenvoudig en gemakkelijk ook geweldig voor laagjes en voor alle seizoenen ik heb er ook een riem voor mezelf bij gemaakt met wat overgebleven stof en een kleine dubbele d-ring heel eenvoudig en gemakkelijk te doen of jij kan zelfs een stropdas maken als je wat definitie aan de taille wilt toevoegen ik hoop dat je hebt genoten van al mijn jurkseries voor wat ik voor de zomer heb gemaakt er is genoeg om uit te kiezen als je mijn deel een serie nog niet hebt gezien zijn al mijn geweven jurken van afgelopen zomer ga alsjeblieft naar dat ik zal linken die aflevering ook, zodat je alle patronen kunt zien die ik heb gedragen en elke aflevering is allemaal hieronder gelinkt alles wat je moet weten staat ook in die beschrijvingsvakken, dus ik wil je enorm bedanken voor alles de geweldige reacties die ik heb gehad op deze afleveringen ik weet dat jullie het geweldig vinden als ik de kleine modeparades doe het is veel werk, maar ik vind het geweldig omdat het alles laat zien wat ik heb gemaakt allemaal in één hit die je kunt gaan terug en eigenlijk teruggaan als een encyclopedie van alles wat ik heb genaaid en alles wat ik ook heb gezien ik heb afleveringen die daarbij horen je kunt teruggaan en kijken wat ik heb gedaan vond het leuk om ze te maken ook bedankt dat je bij me blijft ik weet dat het echt een gigantische taak was om door te komen, maar ik hoop dat je genoten hebt van deze serie dus fijne zomer als je op het noordelijk halfrond bent geniet van het mooie warme weer blijf naaien en hou het veilig en we zien je snel doei voor nu jij

admin

Bir cevap yazın