voor beginners Gehaakt babyvest deel 2 || Diagonale steek met reliëf

voor beginners Gehaakt babyvest deel 2 || Diagonale steek met reliëf

Gehaakt babyvest deel 2 || Diagonale steek met reliëf

hallo mijn kijker welkom terug bij kinderen. Haak het is deel twee van deze babytrui en uh zoals ik beloofde ik ben terug zodat we deze trui samen hebben afgemaakt, dus terwijl ik weg was deed ik de helft van de ene hand en zo zijn we vandaag sorry aan de andere kant dus nu werken we aan de mouwen dit is het hamgat dat we de vorige keer deden dus we gaan door met hetzelfde uh vereisen items dat je dezelfde haken gebruikt en dus gaan we door, dus heb je garen klaar en we gaan stokjes maken rond dit armsgat dus begin vanaf dit verbindingspunt waar we deze lijn naaien, zodat je daar begint, maak je garenketting twee vast en dan gaan we stokjes haken die veelvouden van vier zijn zoals de steek was omdat we dezelfde steek haken als voor het lijf dus aan de andere kant heb ik 40 stokjes gehaakt dus aan deze kant ga ik ook 40 steken dus we werken aan de buitenste steek die was een kettingsteek die je gebruikt hebt om er twee zo te ketenen dat is waar we aan vastnaaien dus ga hiermee door en ik ontmoet je aan de andere kant jij gaat rond en ik ontmoet je aan deze andere kant dus nu ben ik terug met mijn 40 stokjes we waren stokjes aan het doen en dus en zorg ervoor dat als je aan het tellen bent, je de eerste ketting twee die we deden niet meetelt, want dat zou het verbindingspunt zijn dus nu ben ik daar ik ga een steek over die ketting twee halen ja gewoon zo en nu ketting ik twee en ik ga zo draaien dat ik nu van binnenuit ga werken we gaan vanaf deze binnenkant werken dus nu zoals we eerder aan het lijf werkten, is het dezelfde steek als ik zei het nu, we gaan vier stokjes voor de achterpaal doen omdat dit de binnenkant is nu van de buitenkant dit wordt de voorpaal dus we doen vier stokjes voor de achterpaal twee drie en vier weer we haken vier stokjes voor de voorpaal een twee drie vier en vijf sorry dat je er maar vier werkt, dus we hebben er weer vier gedaan vier achterposten a En we gaan dit afwisselen tot het einde van deze rij doorgaan en ik moet aan de andere kant dus ik ben aan de andere kant gekomen en je gaat een slipsteken op de tweede ketting die we deden dus slipsteken daar ketting twee en draai je werk nu werk je van buitenaf dus nu hebben we er vier van deze kant nu zijn het achterpalen we hebben er vier dus de eerste gaan we werken voorpalen de rest van de drie werken we als de werf dus een voorste paal de al achterste palen die er zijn met z’n drieën werken ze als het jaar dus drie achterpalen en dan zoals we in het lichaam aan het doen zijn claimen de volgende zodat we met vier blijven we hebben er dus vier dus nu hier zijn drie voorposten we gaan ze bewerken zoals ze zijn en dan claimen we de volgende zodat we vier voorposten hebben twee drie en dan claimen we de volgende en daar hebben we vier tot de volgende we werken ze als het jaar drie achterposten en claim dan de volgende enige om die set van vier te voltooien en dit tot het einde te blijven doen en ik ontmoet je aan de andere kant, dus ik ben aan het einde van de rij en nu zou je hier maar drie stokjes voor de voorpaal moeten hebben de rest zijn er vier behalve de laatste die een stokje voor de voorpaal is, dus nu we steken een steek naar het begin van de ketting we lossen er twee op en keren dus op deze rij we gaan gewoon de steken bewerken zoals ze zijn als het drie zijn, haken ze drie als ze vier zijn, haken ze zonder aanspraak te maken op deze rij dus ga door met werken de steken en ik ontmoet je aan het einde dus nu ben ik aan het einde van deze rij met losse steek op de begin ketting en ketting twee en we draaien ons werk dus nu hebben we één voorpaal hier werken we zoals het is en we claimen de volgende zodat we er nu twee hebben en op dit deel sorry dat we drie achterposten hebben, dus we werken ze als het jaar en claimen de volgende zodat we een complete set van vier hebben, dus nu gaan we verder eh met dit patroon claimen één steek en als je draait, werk je de steken als het jaar totdat je die set hebt voltooid en dit is hoe je kunt weten of je een set hebt voltooid zoals hier, we zijn bijvoorbeeld begonnen met achterposten ja vier van hen, dus nu moet je een set afmaken als je nu vier voorposten hebt hier als je begon met voorposten vier van hen zou je hebben nu vier achterposten om die set te voltooien, dus een goede zaak hieraan is dat we geen reducties gaan doen, dus we gaan gewoon werken als het lichaam zoals we dat nu deden als je de gewenste lengte krijgt voor je armmaat en hiervoor heb ik drie sets gedaan, nu begrijp je welke sets in dit geval zijn dus nu heb ik drie sets gewerkt en dit is hoe je gewoon kunt weten of je handmaat in orde is, dus nu hiervoor heb ik gewerkt um de lengte van de hand is de som waar nu de steek begint je ziet dat ze op pa zijn dus nu willen we het andere deel van de doen en dat is dit deel en zoals ik al zei gaan we hier vasten gebruiken dus nu we moeten onze haakmaat veranderen naar degene die we gaan gebruiken is 25, dus nu doen we ga hiermee door, dus ik heb dit al afgemaakt, dus nu gaan we naar onze eerste rij een ketting maken en omdat deze steken een beetje klein zijn, hebben we een steekmarkeerder nodig, dus waar we onze ketting plaatsen gaan we markeren zodat als we die rij voltooien, zullen we weten waar we begonnen zijn, dus nu gaan we reducties doen vanaf dit deel gaan we vijf singles bewerken en dan aan de volgende steek

we doen een reductie dus we beginnen dit is een steek twee drie vier en vijf dus nu in de volgende gaan we een reductie doen en dit is hoe je kunt verkleinen je doet een normale vaste en voordat je net klaar bent zet je je haaknaald op de volgende steek heb je nu drie haken aan je lussen aan je haaknaald omgaren en ga ze allemaal weer doorlopen we haken vijf een twee drie vier en vijf we doen nog een reductie en we blijven dit doen tot het einde vijf vasten en verder de zesde doen we een reductie ga zo door tot het einde waar we onze steekmarkering plaatsen, dus ik ben terug bij ons beginpunt ik moet hier een enkele haak maken en nu gaan we een halve steek waar onze slip onze steekmarkering is, we ketenen er een en nu verwijderen we onze steekmarkeerder en haken hem op de plek waar we onze ketting deden en nu gaan we op deze rij doen, zijn er twee om gewoon enkele haakjes te naaien geen reductie dus haak gewoon enkele steken tot het einde van deze rij en ik ben op de andere kant zodat we weer een slipsteek waar de steekmarkering is w e ketting een en verwijder onze steekmarkering markeer deze op de nieuwe ketting dus weer op deze rij gaan we weer wat verkleining doen totdat we de gewenste um-maat hebben, dus we gaan weer verkleinen op de zesde ketting, dus we werken vijf singles twee drie vier en vijf we zullen weer een reductie doen, dus je herhaalt de eerste rij van singles twee drie vier vijf en dan doen we een reductie sorry het is een reductie dus ga hiermee door tot je bij de steekmarkering komt, dus aan het einde hier haak je losse steek we lossen er een op en markeer dat dus op deze rij helemaal geen reductie dus je doet gewoon vasten tot het einde aan het einde hier we lossen ketting 1 verwijder je steekmarkeerder en markeer die volgende ketting dus op deze rij we gaan verkleinen op de derde ketting op de derde steek ik bedoel dus nu doen we twee steken van enkele steken en dan op de derde doen we een reductie die twee is op de volgende doen we weer een reductie we werken twee steken enkele steken in de volgende verminderen we en gaan we door tot het einde van de rij dus nu haken we zoals gewoonlijk een losse en markeren je nieuwe losse dus op deze rij gaan we geen reducties doen, alleen vasten aan het einde van die rij aan het einde hier we lossen ketting één op markeer dat een ketting en nu gaan we van deze delen alleen vasten haken zoals je kunt zien nu is dit in ieder geval uh verkleind tot die maat dus vanaf hier gaan we vasten haken tot we de gewenste lengte van dit deel hebben van de um dus haak nu gewoon vasten tot je de gewenste lengte van je arm van de trui hebt dus nu laat ik je hier bij dat je doorgaat met werken dat ik terug zou zijn bij de mier als hij klaar is en zo ook wil ik wij doen het voorste deel dat dit deel is, dus nu gaan we weer met vasten werken en dus gebruiken we nog steeds deze haak en gaan we het garen aan één kant vastmaken in het begin hier hechten we het garen daar we ketenen er een en we zullen uh we gaan in rondes werken, dus jij bevestig het garen en je begint vasten te maken dus je gaat gewoon door met singles we doen niets meer geen reducties geen toevoegingen dus we gaan gewoon door met singles ik verberg de garens die zichtbaar zijn terwijl ik doorga, dus nu ga je hier verder mee werken je gaat weer naar de nek naar deze andere kant je gaat naar dit punt en ik ontmoet je aan die andere kant dus ik ben rondgelopen van hier naar boven naar de nek en weer naar beneden en ik ga gewoon neerzetten mijn laatste steek mijn enkele steek daar ik ketting er een en draai die en ik ga gewoon doorgaan uh doen wat ik net heb gedaan ik ga weer vasten haken maar op deze ronde nu op de achterste lus oké dus we haken vasten op de achterste lus dus ga verder met het haken van vasten op de achterste lus helemaal omhoog rond de hals en naar het punt waar we begonnen zijn en dat zullen we keer op keer doen, oké dus wanneer je bij de andere zijketen komt, draai je je werk en wo rk op de achterste lus je blijft dat doen totdat je twee kanten elkaar kunnen overlappen niet ontmoeten elkaar niet alleen zo maar als overlappen krijg je ja dit is wat ik bedoel je loopt tot ze elkaar overlappen zoals het is op deze deze is al gestikt het kan niet worden geopend ik heb hier en hier rond genaaid maar je kunt zien hoe de overlappingen je kunt de binnenkant zien ja ze overlappen elkaar dus ga zo door dat ik terug ben met de complete trui als ik deze heb afgemaakt ik heb dit ook afgemaakt en de voorkant en tot nu toe zeg ik dank je abonneren op dit kanaal als je niet geabonneerd bent en geef deze video een duim omhoog zie je later dus met de voltooide trui dit is hoe het eruit zou moeten zien dit is het voorste deel op bovenkant en de andere zit aan de binnenkant en dit is helemaal aan de zijkant gestikt en hier beneden dus zo hoort je trui te zijn ik ben er niet in geslaagd deze af te maken vanwege het garen ik wacht nog steeds op het garen om klaar te gaan, zodat je de ha kunt zien nd is niet klaar aan de voorkant, ik moet ook wat doen

meer rijen hierover dus heel erg bedankt voor het bekijken van dit tot het einde, ik hoop dat het nuttig was en als het vriendelijk was, geef deze video een duim omhoog en neem afscheid voor jullie

admin

Bir cevap yazın