voor beginners gehaakt babyvestje voor meisjes. voor beginners. stap voor stap. Deel 1

voor beginners  gehaakt babyvestje voor meisjes.  voor beginners.  stap voor stap.  Deel 1

gehaakt babyvestje voor meisjes. voor beginners. stap voor stap. Deel 1

hallo lieve vrienden mijn naam is Karina in deze video zal ik je laten zien hoe je de zielige categorie voor meisjes haakt dit vest crush diepte op de maat van 6 maanden tot 3 jaar en de dikte van het garen hangt af van de maat van je kinetisch op zo als je klaar bent, laten we beginnen, maar het werk hebben we nodig garen en 1 haak mijn haak is nummer 2 millimeter en je kunt ook 25 of dezelfde millimeter haak gebruiken en mijn garen is in 100 gram 20 250 meter je kunt ook een reis kiezen die je wilt ok en ik wil zeggen begonnen vanuit mijn Engels Ik zal proberen je ook zo goed mogelijk te begrijpen Ik hoop dat ik denk ik hoop dat je het goed zult kunnen doen laten we beginnen met het werk allereerst we zullen 72 ketting maken ok de eerste twee drie vier vijf zes zeven acht negen tien en ga verder en maak tweeënzeventig ketting ok we hebben hier 72 kettingen en we beginnen de eerste rij behalve deze lus aan de haak we doen het in twee een twee drie vier vijf oke we zal een stokje maken bij de vijven lus de wapens zijn haak ok dit i t wordt 1 2 3 4 5 en de 6 en maakt 1 stokje en 1 losse sla er ook een over en maak een stokje bij de tweede losse ok een losse en maak 1 stokje ja dat is de tweede losse sla er een over en het is een moet je er een houden en bij de tweede haak je een enkele een stokje en we herhalen het tot het einde van nul een losse sla een over en hier bij de tweede maak je 1 stokje ok en aan het einde zul je zeker 4 hebben van hen oh dit houdt van Windows dit is de eerste 2 3 4 5 nu hebben we er 5 en je zou moeten hebben je zou het moeten doen 34 van hen ok een ketting sla een bij de tweede over maak een stokje dus ik heb er al 33 vensters en laatste vierendertigste ik zal een ketting maken en een ding maken een stokje als de laatste steek hier oke het was de eerste rij nu maak ronde nummer twee dus maak 14 en zoek dit stokje dat je de laatste rij hebt afgemaakt en we zullen maak hier en hier een vaste, het is goed 1 2 3 4 en maak hier 1 vaste 1 2 3 en 1 vaste en hier zo’n haak tot het einde van de toer oke 4 lossen 4 3 4 en 1 vaste hier oke ga verder en ik maak de laatste keer 4 lossen en zoek hier een hoek zoek de hoek en maak 1 enkele haak oke en dan verkeerde nummer 3 maak 3 lossen en maak hier 2 stokjes 1 en hier de tweede en hier haak een enkele en 1 2 3 14 en hier een enkele haak oke we hebben een zijmaas gemaakt in de we zouden er acht moeten hebben ze nu hebben we maar één haak voor ketting ja en elk hiervan maken we een enkele haak die we hier al hebben en nu gaan we hier een enkele haak maken het is al een twee een twee drie vier enkele haak en het is drie een twee drie vier vier een twee drie vier vijf een twee drie vier zes een twee drie vier zeven een twee drie vier acht en nu interessanter kijk hier nu we zouden een kleine doos moeten hebben zoals beide we hebben hier acht van dit gaas en we hebben er tussen twee van deze tussen twee van deze mesh we heb hier een lus, we zullen het vinden ja dus hier is het en het heeft twee kanten dichtbij mij en ver van mij ik zal net ver van mij vinden net aan de achterkant van de lus begrijp ze niet allebei maar ga er gewoon vanaf en maak hun zeven dubbele haakjes oke één twee drie vier vijf zes en zeven je kunt zien dat je net in de helft van deze lus tussen twee rotzooi en dichtbij en dit gaas zal maken een vasten en nu is dit slechts één kom en ik heb 17 dit houdt van doos vind ook tussen twee mazen de volgende deze vind de helft van deze lus terug de helft en je ziet dit is dicht bij mij dit is ver van mij ik zal vinden om te kijken kreeg van mij en maakt een zevende zing stokjes een twee drie vijf zes en zeven en maak ja een keer in de mesh een enkele haak en herhaald zoek ook tussen twee mesh een blik op de achterste helft maak zeven enkele dubbele haak vier vijf zes en zeven ik hoop dat je het begrepen en elke keer zullen we maak hier nog een enkele haak oke vind deze lus nog een keer maak hier aan de achterkant half zeven stokjes nu hebben we er een twee drie je zou er 17 moeten hebben Ik heb 17 van deze ballen gemaakt en nu is dit de zeventiende en ik zal Nia in deze wedstrijd maken oke hier zal ik een enkele haak maken en nu zoals hier heb ik acht mesh gemaakt, ik noem dit mesh. Ik weet gewoon hoe ik het moet coderen, maar ik denk dat het is als mesh maak een ketting voor vier en bij de volgende mesh zullen we een enkele haak maken, het is 1 1 2 3 4 hier enkele haak en het is 2 1 2 3 4 3 4 5 6 7 dus kop 7 en de laatste 2 3 4 2 2 8 8 zullen bij de laatste mesh 8 zijn en nu zal ik een hoek vinden hier is een hoek hier is een hoek en ik zal hier 3 maken stokjes dit is ook mijn hoek een hier en in dezelfde steek drie drie dus nu ga ik het is rij nummer vier maak een fase en maak bij de eerste lus een enkele haak het zal de helft van een kom zijn en nu bij de paal in de buurt van deze kom zal ik een nieuwe kom pulpo maken dus hier heb ik een lus Ik zal het werkhuis aan de achterkant vinden en daar maken zie je me zeggen acht zeven n dus zeven stokjes twee drie vier vijf zes en zeven dus ik heb het gemaakt en nu doe ik dit hier een stokje

admin

Bir cevap yazın