voor beginners GEHAAKT KUSSEN DEKEN VEST GEBREID MODEL BESCHRIJVING GEHAAKT KUSSEN

voor beginners GEHAAKT KUSSEN DEKEN VEST GEBREID MODEL BESCHRIJVING GEHAAKT KUSSEN

GEHAAKT KUSSEN DEKEN VEST GEBREID MODEL BESCHRIJVING GEHAAKT KUSSENörgüköşesi # crochet # kit #handmade # crocheting # stitch #knittigpattern #crochetbag # örgümodelleri #easycrochet #crochet #handmade # crocheting # stitch …
Ik ben een dame, verwelkom iedereen van verschillende kanalen, Hallo op mijn kanaal, vandaag zal ik proberen de constructiefase van een prachtig haakmodel uit te leggen. Voordat je naar de video gaat, als je niet op mijn kanaal bent geabonneerd en op het teken klikt, word je onmiddellijk geïnformeerd over de nieuwe video’s die ik heb gedeeld en ondersteun je me om me op mijn kanaal te abonneren. Het is helemaal gratis. Mijn touwen zijn helemaal gratis. Vertel me de troepen van de nakon en laat me het nummer opnieuw op deze manier laten zien. Ja, laten we doorgaan naar de constructiefase van ons model. Ja, ik begin met aan de ketting te trekken als volgt: ik trek aan een ketting om het model te laten zien. Wat je ook gaat doen, we moeten aan de ketting trekken, hallo zeggen, maar je kunt dit model ook dubbelzijdig gebruiken. Ja, het is voor mij voldoende om een ​​model te laten zien. Ik ga zo door, abonneren? Ja, ja, nu, ja, laten we de ketting voltooien en dan verder gaan met de installatie van ons model. Heb ik het vaakst pinnen gemaakt? Het is voor mij voldoende om het model op deze manier te laten zien. Is het genoeg voor mij om het model te laten zien? We hebben een dubbele leuning gemaakt, ik trek aan een ketting, ik sla een frequente naald over en ga naar de andere, dus zeg het nog een keer, ik trek aan mijn ketting, we slaan de ene over en gaan naar de andere, en na deze rij kijk ik nog eens, ik zal de ene overslaan en naar de andere overschakelen, na deze rij zullen we het model opzetten, ik sla er een over en ga naar de andere abonnee Ja, we trekken een ketting ertussen. Ja, ik ga door in plaats van er nog een over te slaan, of laten we het resultaat op deze manier doen. We slaan de ene over en gaan weer naar de andere, ja ik zal de kleur veranderen nu ik neem mijn touw en kom deze zomer ik haal mijn touw, ik maak mijn touw hier vast, ik heb deze twee van ons gemaakt. Heb ik aan een ketting getrokken? Ik heb het model getrokken? Ik ben hier geëvolueerd Ik heb een van mijn strakke naalden aan de leuning hier gemaakt, zo, ik heb het hier, kijk hier, we hadden er een overgeslagen We hadden een strakke naald Ik steek daar op deze manier We maken deze dubbele leuning Heb ik dit gemaakt dubbele leuning Ik heb hem weer aan de haak gekregen Ik heb hem op de kop van de leuning gezet hier hebben we weer een dubbele leuning gemaakt Nu heb ik hem naar de kop van de haak gebracht Deze keer gaan we door de achterkant van de doos, ik ga door de achterkant van de doos, ik blijf hier bij de lege strakke naald, we doen weer dubbele leuning OK ik heb het weer op de kop Ik heb het op de kop van de haak hier Ik heb hem op de kop van de haak een twee drie twee keer dat ik onze leuning weer maakte, nam ik hem weer aan de voorkant van het haakwerk. Ik maakte een klein beetje strakke naalden aan de onderkant, heb ik weer dubbele leuningen gemaakt? Ik pakte weer de dubbele leuning op het hoofd. dit is een ik heb twee keer aan de reling getrokken, hebben we de leuning weer gemaakt, ik heb de leuning hier genomen, ik heb het touw weer aan de kop van het haakwerk gehaald Ik heb het touw van achteren naar de kop van het haakwerk meegenomen. de voorkant Een keer maken we de leuning van achteren en weer zo, wat ik aan de zijkant heb gezonken, kijk vanaf de achterkant, nu zinken we van voren een twee drie weer ik zink hier Ja, deze oude man maakt deze plek af en toen ik hier kwam, kwam ik aan de zijkant, ik keek hier vanaf de achterkant, ik zal hier van voren kijken, ik zal hier van voren kijken, kijken of ik twee leuningen heb gemaakt vanaf de voorkant en weer zo, en eindelijk maken we weer een dubbele reling door in het einde van de ketting te zinken, we zijn hier zo klaar, nu trok ik aan mijn 1234 ketting Ik draaide het model, kijk, de achterkant van het model wordt zo, ik vul de kop van het haakwerk, dat begrijpelijker wordt als we uitstappen, zie, ik sla dit over en zak weg in de zeer korte leuning. We hebben de IMK Utu hier gemaakt, waarom zinken we nu in deze verhalen? sinkingu Dus denk zo, ik trek weer aan een ketting, ik sla hier de lengte over, ik ga naar deze korte, ik maak een dubbele leuning, ik trek weer aan mijn ketting, ik geef de lange week een korte en deze bocht gaat door op deze manier en ik trek weer aan mijn ketting, we zinken zoals ik tegen de zeer korte zei. Slaap ik? Ja, kijk, een van onze beurten is zo. Nu veranderen we de kleur weer. Ik pak mijn andere touw naar boven, ik nam mijn touw naar boven, ik trok aan een ketting, ik draaide het model om. Deze keer heb ik hier de dubbele leuning, maar ik zink, ik heb hem weer op de kop. Deze keer zinken we vanaf de achterkant op dezelfde plek maar deze keer keken we naar de achterkant van de telefoon, ik keek naar deze leuning hier heb ik het gecorrigeerd en ik ga zo weer verder Ik heb deze dubbele leuning gemaakt die je weer haakt Ik heb er een gekocht van de langste op het hoofd, een van voren, een van achteren Vrienden abonneren zich op deze manier, dit model begint geleidelijk te verschijnen, zeg al hallo en ik passeer het weer van achteren en ik leg de leuning hier weer 3 deze keer weer vanaf de voorkant van Trabzon Kijk naar het hoofd en nogmaals, kijk goed van achteren, we zinken hier, schrijf je in. Ik laat mijn ketting zinken, we maken een van de randen recht, laten we het model bekijken. Nu is het tijd om mijn ketting 1234 weer om te draaien, dat zal steeds beter worden begrepen. Ik sla het over en ga weer kort, het is weer een ketting Vertel me, ik ga over naar de korte, ik zal je dit vermoeden laten zien in de zomeropstelling, we zullen onze video later afmaken, dit is een ketting en we hebben een strakke naald die we hebben het weer aan deze kant gedaan Ja dit is onze beurt, ik verander de kleur weer voor deze kant en schakel over naar wit. Ik draaide hem weer naar de hoek, ik maak de strakke naald van de leuning aan de zijkant in het model.

We snijden het niet eerst zoals je kunt zien dat het weer ok is, ik doe het om het hoofd, zeg hallo, zeg, hallo, zeg, maak mijn last recht, ik trok de leuning aan de kop van het haakwerk, ik heb de leuning hier, ik heb de leuning hier, ik heb hem weer op mijn hoofd, schrijf je opnieuw in en het is oké, ik heb hem van de achterkant van dit team nu heb ik hem een ​​paar keer van voren genomen oké ik heb hem naar mijn hoofd weer zink ik in de leuning hier onderschrijf dit ik ga weer zo, dit is van achteren en weer zink ik in de kop van de leuning Ja, het model ziet er zelf duidelijk zo uit Nu herhaalt het model mezelf zo, dit is ons model. Laat me je nu een stuk laten zien dat ik achter de camera heb gemaakt ja dit is het achterste deel van het grote stuk dat ik achter de camera heb gemaakt, je kunt zowel het achterste als het grootste deel gebruiken zoals ik al zei, op deze manier Ja wat je kan doen van dit model laat me erover praten Zoals ik al zei zou het een babydeken zijn Omdat je het bidirectioneel kunt gebruiken Je kunt mijn model weer gebruiken, je kunt een vest maken, je kunt het multifunctioneel gebruiken Ik heb een dun type Als je wilt, kun je dit model in een dikkere baksteen zien, dan zal het zachter zijn, nu heeft het geen zachte, zeer harde textuur Ja ons model is zo vrienden we zijn net aan het einde van de video gekomen om te delen de likes na het bekijken. Als je niet geabonneerd bent op mijn kanaal, vergeet dan niet je te abonneren, zorg alsjeblieft goed voor jezelf om je in de volgende video tot ziens te zien

admin

Bir cevap yazın