voor beginners GEHAAKT VEST DAMES, gratis patroon #1124, QUICK EASY zomervest, truien & tops

voor beginners GEHAAKT VEST DAMES, gratis patroon #1124, QUICK EASY zomervest, truien & tops

GEHAAKT VEST DAMES, gratis patroon #1124, QUICK EASY zomervest, truien & topsGEHAAKT VEST VOOR DAMES, gratis patroon #1124, QUICK EASY zomervest De foundationketting moet in even aantallen zijn. link naar het GRATIS PATROON aan het einde …
hallo allemaal, dit is Emma vandaag. Ik ga je laten zien hoe je dit heel snel en gemakkelijk vest kunt maken, je kunt het maken voor elke maat, elke vorm, elke lengte, lang of kort en zo ziet het er van de achterkant uit, dus laten we beginnen een andere haarspeldjes voor kinderen sluitingen die geweldige sluitingen voor het beste kun je elk formaat garen en elke maat haak gebruiken om deze vis te maken Ik ga het rechter hart Super Saver en een 9 millimeter haaknaald gebruiken om een ​​basisketting te maken die over de grootste deel van je lichaam en nadat je ketting de juiste lengte heeft, ga je een vaste haken in de tweede steek vanaf de haaknaald en in elke steek over de ketting dus een vaste in elke steek over de ketting dus een enkele haak helemaal over de rij ok ik zal het district zijn Suren aan het einde van de rij ketting een om de beurt aan de achterkant van de steek haak alleen een vaste in elke steek over de rij dit patroon gaat werken met twee rijen vasten 1 toer stokjes en het zal gewoon een herhaling zijn van dat in het hele patroon, dus ik ga door en haak een enkele steek in elke steek helemaal over de rij of sluit hem aan over de rij aan het einde van de run ketting 3 1 2 3 en keer en dit komt in de plaats van het eerste stokje en een losse 1 dus je gaat deze volgende steek overslaan stokje in de volgende steek die nog steeds aan de achterkant van deze steek werkt ketting 1 sla stokje over 1 sla stokje over 1 stokje overslaan ok dus je gaat dat herhalen over de hele toer ok ik heb de hele toer gehaakt om 1 losse te maken nu ga ik een losse lossen en keer ik ga een vasten haken in elke steek over de rij en dat betekent dat ik een vaste ga haken in elk stokje en in elke losse een spatie en het wordt een herhaling van deze rij Ik wil tot het einde komen Ik ga ervoor zorgen dat onze enkele haak hier twee keer omdat de ene voor de ketting een spatie zal zijn en de andere zal Ik ben voor het dubbele haakwerk, dus ik ga een ketting lossen en draai nog steeds aan de achterkant van de steek een vaste in elke steek over de rij hier is de bovenkant van een dubbele haak en daar is de ketting een spatie enkele haak daar ook dus werk aan de andere kant van de toer en zorg ervoor dat je hier een vaste haakt voor de ketting een spatie en een vaste hier voor het dubbele haak nu ga je verder en maak je vier secties zo ga je er een maken voor de achterkant en om te confronteren en dan ga je dit gewoon langs de zijketens en de schouder, goed gezien, dus nadat je al je secties hebt gemaakt, heb ik ze hier gestapeld i’ ik ga ze over de schouders laten zien en ik ga ze langs de twee kanten verkopen, dus als ik hier naar boven kom, als ik deze zo plaats, kan het hier in het midden samenkomen of een beetje overlappen en wanneer je het draagt deze zullen een revers vormen, dus ik heb wat bijpassend garen in een geregen aal en als je eraan denkt om een ​​lang uiteinde van het garen aan de bovenkant te laten, kun je het uiteinde van het garen gewoon gebruiken om je naad te naaien, maar dat heb ik niet gedaan, dus laten we eens kijken ik ga mijn steken hier matchen, match ze en ik ga naar neem de steek Ik ga gewoon dat uiteinde van het garen daar vasthouden en het zal vastzitten in mijn naad en hier ga ik een afhechtsteek nemen gewoon door zo in de lus te gaan ik ga beide vasthouden deze garenuiteinden zitten er niet in vanaf het begin van het werk en dit andere garenuiteinde en ik ga ze gewoon aan de buitenkant van het thema houden, zodat ze niet door het midden prikken en ik ga gewoon ga je gang en naai over en naai de steken zo helemaal naar hier en als ik hier ben ga ik een paar steken nemen en opnieuw een afhechtsteek maken, dan weef ik mijn garen heen en weer in de naad en ik zal kunnen afhechten en als dat klaar is, is je gast klaar om te dragen, dus je kunt hier op het vest zien dat dit de toer van het stokje is i n de ketting een spatie en daar zijn de twee rijen vasten en dat is wat we allemaal door het patroon hebben twee rijen vasten 1 rij stokjes 1 ketting en dat is het zo gemakkelijk is het voor jou om een ​​vest te maken bedankt voor kijk doei voor nu

admin

Bir cevap yazın