voor beginners Gehaakt vest/Gehaakt patroon/Gehaakt baby vest

voor beginners Gehaakt vest/Gehaakt patroon/Gehaakt baby vest

Gehaakt vest/Gehaakt patroon/Gehaakt baby vestDeze vest-tutorial legt je vest-ontwerp eenvoudig stap voor stap uit. Dit is het ideale patroon voor je baby. hij zal zich goed voelen met dit baby vestje.
hallo iedereen tutorial ik zal je stap voor stap laten zien hoe je dit prachtige vest kunt haken om meer haakpatronen te krijgen, abonneer je vandaag op mijn kanaal ik gebruik roze garen en vier millimeter haaknaald nu maak ik dit patroon dit patroon wordt bloksteek genoemd dit etui kun je zelfs 2 kleuren gebruiken het ziet er zo uit ik maak een hals als een vierkante vorm laten we beginnen ik gebruik honderd gram garen en vier millimeter haaknaald deze 100 gram is genoeg voor dit 4 vest en muts eerst hebben we een knoop nodig en tweeënveertig ketting ze kunnen deze gebruiken voor baby’s van nul tot drie maanden dit is mijn tweeënveertig ketting sla 3 lossen over in de vierde dubbele haakketting eerst heb ik zes stokjes nodig 3 4 5 6 nu doe ik de eerste hoeklosse volgende dubbele haak in hetzelfde veld dit is de eerste hoek daarna hebben we nog tien stokjes nodig twee vijf zes zeven acht negen tien kettingeen in dezelfde ruimte nog een stokje tien en elf stokjes op dezelfde plaats, gescheiden door de eerste c hain daarna hebben we 12 stokjes nodig nu maak ik de derde kromme ketting een op dezelfde plaats een stokje 12 en 13 dubbel in de haak op dezelfde plaats en scheid een met de losse daarna hebben we tien stokjes nodig Ik ga nu de laatste kromme maken naar de vierde bocht 10 stokjes één op dezelfde plaats weer een stokje we hebben ook zes stokjes nodig dit patroon werkt als zes stokjes tien stokjes, één twaalf stokjes ketting één tien stokjes één zes stokjes Ik doe nu de tweede toer haak nu drie zeven nog zeven stokjes in de laatste hoek sorry, het is in de laatste kamer waar we nog twee stokjes nodig hebben en zeven dubbel vijf zes zeven acht acht stokjes lossen een in het stokje hetzelfde plaats nu weer naar de volgende plaats Ik heb twee stokjes nodig met dezelfde plaats elk vasten voor een vast stokje deze 10 stokjes Ik moet gaan tot 14 stokjes de n Ik meerder twee stokjes van links naar rechts nog twee stokjes daarna in dat volgende veld nog een stokje nog een stokje op dezelfde plaats in het volgende veld nog twee stokjes elk stokje voor een enkel stokje deze keer ik zal deze 12 stokjes vermeerderen tot de 14 stokjes naar de volgende plaats 1 stokje een losse een stokje volgende Ik heb nog zestien stokjes nodig, helaas 14 stokjes deze toer gaat als 8 stokjes 10 1 14 stokjes 1 losse 1 16 stokjes 1 14 stokjes 1 8 stokjes 8 stokjes zeven acht het lijkt alsof het nu bijna een vierkante ketting is drie keer een andere kant deze keer heb ik tien stokjes nodig Ik moet twee stokjes meerderen voor de eerste kromme in de laatste kamer zijn er nog tien, sorry nog twee stokjes, dan nog eens tien stokjes ketting nog een stokje in dezelfde Volgende heb ik 18 stokjes nodig s tijd Ik meerder 14 stokjes tot 18 stokjes 1 losse in hetzelfde veld nog een stokje volgende Ik heb 20 stokjes nodig 16 meerder tot 20 stokjes het wordt gescheiden door de losse a volgende Ik heb 18 stokjes nodig Meerder deze toer 4 lossen gaat als 10 stokjes 1 lossen 18 stokjes 1 20 stokjes lossen1 18 stokjes 1 10 stokjes 10 stokjes Ik eindig mijn derde toer van 3 lossen deze keer keer ik een andere kant in de 4 toer Ik moet 10 meerderen stokjes tot 12 stokjes 4 toeren eerst hebben we 12 stokjes nodig voor de eerste hoek hebben we 2 stokjes nodig Deze keer nemen we aan dat het niet de hoek is, maar alleen de middelste 3 stokjes in 18 stokjes in de meerdering naar 21 stokjes in het midden het zijn twee stokjes gemeerderd op dezelfde plaats dan komen ze allemaal samen als 21 stokjes tweede hoeklosse nog een stokje op dezelfde plaats nog twee stokjes i n dezelfde ruimte elk enkel stokje tot enkel stokje dit keer hebben we 24 stokjes nodig 20 stokjes vermeerder tot 24 stokjes voor de derde bocht twee stokjes per losse één los op dezelfde plaats een keer stokjes, daarna weer we alleen haak een middelgroot stokje, dat betekent dat 18 stokjes worden vermeerderd met 21 stokjes nog twee stokjes haak gewoon een stokje in de volgende hoek elke keer dat de hoeken door de losse moeten worden gescheiden nog een stokje op dezelfde plaats, we hebben er nog 12 nodig dubbele haken deze keer Haak als een vierde toer gaat als 12 stokjes eenentwintig stokjes één vierentwintig stokjes één 21 stokjes, 1 stokje elf stokjes 12 stokjes dit is mijn vierde ronde ketting met drie keert aan een andere kant in de vijfde toer hebben we 14 stokjes nodig deze keer 12 stokjes meerdering op 14 stokjes één in hetzelfde vierkant en d haak het nog een keer dit is de eerste hoek je hebt 14 stokjes daarna hebben we 25 stokjes nodig elk vast stokje tot het enkel stokje hoek wordt vermeerderd met 2 stokjes ketting nog een stokje Het spijt ons dat de volgende 24 stokjes waren verhoogd naar 28 deze keer. We hebben 28 stokjes nodig deze toer 5 gaat als 14 stokjes één losse vijfentwintig stokjes één losse 28 stokjes één vijfentwintig stokjes ketting één veertiende hn stokje dat is het patroon ga door veertien twintig vijf achtentwintig vijfentwintig veertien volgende toer gaat als 16 27 32 t/m 27 t/m 16 volgende heb ik weer 25 stokjes nodig nog een stokje opsteken in het midden dit is mijn toer 6 6 8 10 12 14 16 10 14 18 21 25 27 het is dezelfde en volgende 12 14 20 24 28 32 dit is het patroon volgende ik heb 2 losse nodig draai een andere kant over sla 2 stokjes over en maak 2 stokjes 2 stokjes sla enkele losse 2 lossen over Sla 2 stokjes over en haak nu vasten Ik doe het vest volgende eerste kromming en tweede kromming samen 2 lossen door de ruimte en vasten 2 lossen dat is met de hand gehaakte ketting twee sla twee dubbele vasten over deze toer gaat door hetzelfde patroon ketting twee twee Sla dubbele vaste overslaan we scheiden de volgende hand dri tter en de vierde kamer hoek samen en gaan door deze kamer en doen een enkele haak ketting twee sla twee dubbele vaste over dit is het frame rond dit is ketting drie keer een andere kant in de kettingruimte moeten we twee stokjes doen Ik kan eerste 2 lossen tellen als 1 stokje volgende In het volgende veld drie stokjes twee stokjes drie stokjes dat alles door de toer gaat zoals dit patroon stokje twee stokjes drie stokjes in de ketting, twee spaties deze toer gaat als 2 stokjes drie stokjes dat is mijn ronde afgewerkte ketting 2 keer een andere kant e Sla 2 lossen over en enkele haaklossen 3

enkele haakketting 3 in de volgende kamer enkele haakketting 3 in de volgende kamer ketting enkele haakketting 3 enkele haak deze toer gaat ketting 3 in de volgende kamer enkele haak is rondom 2 losse vasten omdat ketting 3 een andere kant in de kettingkamer 3 2 stokjes in het volgende vakje nog drie stokjes elke lossenlus tot drie stokjes dit is het patroon dat door het vest gaat dit patroon heeft een twee ronde één is het frame rond een andere is bloksteek toeren drie dubbele haken voor dit vest Ik heb zes bloksteken nodig in totaal 18 toeren in de ketting 3 gaten voor 3 stokjes in de eerste 2 lossen voor twee stokjes de losse haak in de ruimte drie lossen sla drie stokjes over en haak dit patroon gaat door dit vest hetzelfde patroon gaat om de zes voor de bovenkant en nog zes bloksteken voor de dons Ik heb dan nog 4 toeren nodig In een afgewerkt vest, deze maat is genoeg voor baby’s van nul tot drie maanden 4, 5, 6 Nu doe ik een beetje franje ketting twee drie 2 lossen lossen sorry, sla 2 stokjes over in de vaste lossen 3 sla 2 stokjes over en haak dit patroon gaat door de hele toer het ziet eruit alsof het net een beetje mooi zou zijn daarna zal ik deze kant afmaken ik zal van deze kant elke losse in een enkele haak maken dan zal het er mooi uitzien afwerking nu maak ik een knoopsgat voor de 2’s – Ketting Sorry, twee enkele haakketting 2 lossen 5 enkele haakketting een Sla een spatie over en naar de volgende plaats een vaste vijf enkele haaklossen een losse 1 lossen en haak individueel Ik doe een mooie afwerking voor de zijkant ook nog te doen een andere kant nu wil ik een vest want het slipt ik wil zes stokjes overslaan en het garen met vest sluit 3 lossen over sla 3 stokjes en vasten over drie lossen drie stokjes vasten dan in totaal drie stokjes vasten steek erin naar de volgende ruimte ketting schuif 3 nog twee stokjes in de ketting 3 ruimte in de volgende ketting 3 ruimte nog drie stokjes in de volgende ruimte drie stokjes dit patroon gaat door de hele toer dit patroon heeft twee toeren plus deze frameronde de volgende is de flop stick-ronde naar deze handmouwen Ik heb nog zes toer nodig na de zesde toer moeten we een vaste maken voor de ene om een ​​mooie afwerking te geven sla een spatie over en drie vasten sla een spatie over en drie vasten Dit patroon gaat de hele toer door en wordt dan iets kleiner 2 vasten sla een spatie over een losse drie vasten de volgende toer is hetzelfde maak ze dan wat kleiner en mooi afgewerkt nu is het mooi f af dit is mijn voltooide vest als je wil je er mooier uitzien, je kunt bloemen zoals deze plaatsen als je wilt leren hoe je deze bloem kunt maken je kunt mijn andere video zien als je mijn video’s leuk vindt, abonneer je dan op mijn kanaal voor meer patronen en Knowi ng video’s geef een duimpje omhoog Bedankt voor het kijken

admin

Bir cevap yazın