voor beginners gehaakte baby vest trui

voor beginners gehaakte baby vest trui

gehaakte baby vest truihier is de video https://www.youtube.com/watch?v=RsZfsrFx8xg&list=PLKxj0oZEre1_ckIc2yje0c_EDTbtaOMe-&index=16&feature=plpp_video.
hoi Yolanda dit is Christine met speciaal kruis Omar weer voor het maken van je trui ik heb hem in het geel gemaakt ik heb de knoop gemaakt maar deze heb ik toegevoegd omdat ik niet weet dat ik het zo leuk vond de achterkant het kostte me niet zo lang om het te doen man ik vind het goed, laat het me weten alsjeblieft, ze zal het geweldig vinden voor haar kleine jongen en om het in het haar te wedden als een soort pleister om hier voor een jongen te plaatsen Ik zal zo cool zijn maar niet om er een te kopen als ik haal wat geld nu mijn man heeft net een baan voor me zo goed geniet van god zegene dank je wel tot ziens

admin

Bir cevap yazın