voor beginners Gehaakte breimodel uitleg die u kunt gebruiken bij het maken van dekens 🌷haakbreien

voor beginners Gehaakte breimodel uitleg die u kunt gebruiken bij het maken van dekens 🌷haakbreien

Gehaakte breimodel uitleg die u kunt gebruiken bij het maken van dekens 🌷haakbreienörgüköşesi #crochet#kitting #handmade #crocheting#stich #knittigpattern #crochetbag #örgümodelleri #easycrochet #crochet #handmade #crocheting#stich …
Welkom op mijn kanaal, ik zal proberen je de bouwfase van een mooi model uit te leggen. Als je niet geabonneerd bent op mijn kanaal, als je je abonneert op mijn kanaal en op het belletje klikt, word je direct op de hoogte gehouden van de nieuwe video’s die ik heb gedeeld en steun je me. Abonneren op mijn kanaal is helemaal gratis. Voordat we ingaan op de video, laat me je vertellen over de garens, we zullen alize Diva gebruiken. Dus we zullen een dun garen gebruiken, mijn haaknummer is 170, of je kunt een haaknaald gebruiken die geschikt is voor je hand. Ja, laten we verder gaan met de constructiefase van ons model, ik begin een ketting te tekenen, maar nu zal ik enkele kettingen tekenen om het model uit te leggen. Als je een deken gaat maken, is een meter ketting voldoende. Abonneer nu. Zal ik een ketting tekenen om het model uit te leggen? Ja, dat is genoeg. Kijk, ik steek mijn tweede naald, niet de eerste. Sorry, ik plak de tweede ketting. Ik maak een enkel haakpatroon, toen trok ik een halve ketting en pakte deze van de bovenkant van de haak 1 2 3 dit ik zak weg in de ketting dit is de dubbele leuning Ik maakte twee kettingen Ik nam de haak opnieuw Ik maak op dezelfde plaats een dubbele leuning en ga verder met deze vorm 1 2 mijn ketting Ik trok er opnieuw aan, vanaf hier geteld 1 2 3 Ik keek naar mijn ketting zonder het hoofd van mijn dochter te nemen en ik sloot hem zo 1/2 ketting Ik trok aan de kop van de haak deze keer ik snap het deze keer 1 2 zoals deze derde Ik ben de ketting aan het zinken en we hebben weer een dubbele leuning gemaakt dit is degene die de halve ketting heeft gebroken Ik trok opnieuw Ik zink erin dezelfde plaats weer 32 kettingen Ik trok opnieuw Ik tel vanaf hier 1 2 3 strak Sorry tweede derde Ik keek weer naar de ketting 1 herhaal 2 ketting 1 2 3 ketting M dubbele leuning deze twee kettingen We zinken weer op dezelfde plaats 32 ketting 112 Ik zak weg in de derde put, kijk deze kant op en laten we nog zo’n ketting maken. Hier is een model. Hier is een model. Hier is een model. Laten we er nog een doen. Ik heb aan mijn twee kettingen getrokken 1 2 3 Ik zink weg in de ketting, ik heb weer twee kettingen getrokken We zinken weer op dezelfde plek, kijk goed, we hebben de letter b gemaakt, twee kettingen zijn er weer 1 2 3, want er is een rand als deze, ik zal kijken naar de vierde abonneren? Ja Kijk, we hebben onze eerste rij op deze manier voltooid. 1 2 3 Ik trok aan mijn ketting, ik draaide het patroon, ik zette het op de kop van de haak, kijk, ik stopte de haak onder de eerste vleugel van een hand van hier en daar, we maakten een dubbele leuning, ik nam het op de kop van de haak, deze keer waren het er twee naar je zin, deze deze twee 14 32 kettingen in 13 Ik trok dezelfde plek weer, een 3 / ik zonk 12 keer, ik kreeg hem weer aan de haak, kijk, we gingen door de andere vleugel van zoiets, deze keer gingen we zo onder het goud van de vrouw, we maakten een dubbele leuning, ik breng het naar de kop van de haak, ondertussen trek ik geen kettingen, kijk , toen het naar de andere haakvleugel van hier en hier ging, maakte ik een dubbele leuning, ik nam het naar de kop van de haak en stopte het in 2 3 mp3 14 32 kettingen laat me nog een keer iets doen 1/2 ketting ik trok weer op dezelfde plek een goede 12 13 3 4 weer en nieuw het doet het door minder vleugel te passeren Kijk goed, ik ga zo verder, maar zoals ik al zei, we trekken kettingen ertussen, kijk, ik kwam hier weer voorbij , ja ik cr heb de reling opgegeten, nu sorry deze deze 2 3 mP3 14 32 kettingen ik trok weer op dezelfde plek, een om 12, deze 3 4 weer vanaf hier, dit is de laatste die ik passeerde dit Pardon ik zou gaan it 12 mP3 34 twee kettingen Ik nam het hoofd van mijn dochter We zinken weer op dezelfde plek 11 12 13 weer op de vleugel van de vierde mot kijk goed op deze manier we hebben onze eerste rij voltooid Ja we zijn nu op de rand ok Ik neem het op je hoofd We hadden ook een frequente naald bovenop de frequente naald Ik ben zo aan het zinken, ik maak dubbele leuningen Dus, laat me je deze rij zo laten zien, we zijn klaar met deze rij, nu Ik ga de kleur niets doen, ik gebruik donkere openingen zoals deze, je kunt de kleuren gebruiken die je wilt, ik maak dit touw hier vast Ik knoop het niet vast, ik ga niet verder, als je knoopt terwijl het systemisch is, zal het nu steviger zijn vanaf de bovenkant van die leuning, we maken een enkele naald zoals deze en fixeren onze draad. We trekken 123 kettingen, ik nam het op de kop van het haakwerk, ik zak hier weer op dezelfde plek en we maakten dubbele leuningen Kijk, ik trok een paar kettingen zoals deze, ik wisselde hier in twee kettingen met behulp van frequente naalden, nu trek ik 1/2 ketting, ik heb het op de kop van het haakwerk. Laat me het omdraaien en je het kanaal laten zien van hier en daar, vriendschap, ik zink eerder daar, we maken gewoon een drievoudige reling één, dan twee, dan twee, kijk, ja, nu trok ik mijn twee kettingen ertussen het, oke ik heb het. Laat me je deze keer van de andere kant laten zien, net voor de vleugel hier, en dan de volgende twee. Het zal zo zijn, het zal zo dwars zijn, ik heb een paar kettingen getrokken, kijk, ik zink hier weer en maak het hier vast, ik krijg een halve ketting op de kop van de haak hier, dus eerst op deze vleugel van het volgende model, dan op de tweede, laten we zo’n diagonaal beeld krijgen, ik zak hier eerst een dan een laatste sorry dan twee volgende drie We hebben een dubbele leuning gemaakt. Ik trok twee kettingen, kijk nog eens, we gaan terug en zinken vanaf deze kant Ik trok het in een of twee drie keer 32 kettingen we zinken hier weer 1/2 ketting opnieuw hetzelfde proces slechts één, twee, dan twee twee kettingen Ik nam het begin van de set en weer 1/2 ketting hier zak ik weg in de bovenkant van onze twee kettingen, dit is waar we verder mee gaan. Heb ik aan de 12 ketting getrokken? Ik trok er nog een keer aan OK ik heb hem boven aan de ketting hier Ik zak weg in de bovenkant van de ketting hier heb ik een dubbele leuning gemaakt Ik trek aan twee kettingen Ik zink weer op dezelfde plek 112 Ik trek 3 kettingen en draai de model laat me je nu vertellen wat we aan het doen zijn kijk naar het begin van het model een twee drie We zijn begonnen met vier. Nu zetten we halve modellen aan de zijkanten. Hebben we één, twee, drie, vier of vijf modellen? Ja, we gaan een half model maken aan de zijkant, oké, ik heb het op je hoofd en ik reken op de ketting aan de zijkant 2 deze triple Sorry, we hebben drie dubbele leuningen gemaakt, ik ben aan het oppakken de haak. Bekijk het hier. en ik heb hem zo door de onderste vleugel gehaald, heb ik de dubbele leuning voor het team hier gemaakt? we hebben een half model opgezet, ik breng het naar het hoofd van het team, kijk, ik heb er net een gemaakt vanaf hier, dan ga ik in de ketting twee drie mP3 34 Ik trok twee kettingen en kreeg het weer aan de haak een van de 12 13 vierde kijk weer op die vleugel van de vleugel

ik ga er onderdoor ja ik doe het op deze manier ik krijg het weer op de top van de haak Er zijn hier twee kettingen kijk hier nog eens Ik ging door deze deze nu ik ga door twee drie mP3 14 32 kettingen Ik trok er een 123 13 leuningen weer op dezelfde plek Ik zette het weer op de haak hier ging ik onder de vleugel van zoiets en ik heb weer een dubbele leuning gedaan, dit is hetzelfde proces inschrijven inschrijven 32 ketting dit is 3 dit is 3 weer we doen het door het onder de vleugel van de vierde door te geven hier kijk zo ik ga zo verder ik kan niet wachten om het weer te krijgen we doen het half aan deze kant Eerst zoals deze onder de vleugel we deed 123 mP3 dit is hoeveel we hier hebben gemaakt we hebben vier leuningen samen met vier kettingen weer samen in Bolu gemaakt Ja nu gaan we weer van kleur wisselen zal ik met mijn touw komen Ja wat doen we nu gaan we de kleurovergang weer doen deze keer kreeg ik mijn crème touw Zoals ik al zei, ik open mijn touwen op deze manier ik gebruikte het van donker naar licht, we tur ned dit model, zie nog eens, hier is de bovenkant van de leuning. Ik heb er weer een enkele naald achter gemaakt 12 Ik trek 2 kettingen Ik breng hem naar de kop van de haak zie hier nog een, dan twee, dan twee twee kettingen, ik nam hem mee naar het begin van de haak, als ik eenmaal terug ben , voor de volgende, dan twee volgende, we doen dit om een ​​diagonaal beeld te krijgen twee eigenlijk staan ​​we op de eerste rij we hebben het nu gedaan laat me je later laten zien laten we onze video afmaken na twee kettingen Ik ging naar de jaarlijkse heuvel weer twee kettingen laat me je vertellen deze keer hebben we 4 modellen gemaakt op dit moment hebben we er vijf gemaakt omdat we de zijkanten half hebben gemaakt nu herhaal ik deze rij hier ben ik dit dit is de herhaling van de onderste rij, laat ik laat het je later zien, ik heb een groot stuk van het model achter de camera geprobeerd, we laten het 32 ​​kettingen vallen OK ik heb het gekocht, kijk, we hebben deze drievoudige reling hier weer gemaakt, twee kettingen, gaan we over in de twee kettingen aan de bovenkant? Ja, dit is het model. Vrienden, nu zeg ik het jullie Kun je me een stuk laten zien dat ik achter de camera heb gemaakt? Kijk naar het grote stuk dat ik achter het weiland heb gemaakt. Zoals ik al zei, ik heb mijn touwen van donker naar licht gebruikt, ik vind het erg mooi, vertel eens, het kreeg een driedimensionaal beeld, zo staat het model op de achterkant van dit model. Vrienden, wat kunnen jullie nu aan dit model doen, laat me jullie iets over hen vertellen? Ja Dit model wordt een heel mooie tas als je hem maakt met gekamde draden, je kunt een sierkussen maken, je kunt een vest maken, je kunt er een vest van maken, je kunt natuurlijk ook een babydekentje maken, dan zul je je baby moeten gebruiken, ja, ons model was zo. Ik hoop dat het een begrijpelijk filmpje was. Zo kwamen we aan het einde van een video. Als je nog niet geabonneerd bent, vergeet dan niet te abonneren, tot ziens in de volgende video, pas goed op jezelf, doei, abonneer

admin

Bir cevap yazın