voor beginners Gehaakte ketting op gebreide trui

voor beginners Gehaakte ketting op gebreide trui

Gehaakte ketting op gebreide truiIk gebruikte een gehaakte ketting om een ​​nekrand te stabiliseren die een beetje te los was op dit top-down babyvest. (Het was mijn eigen schuld dat ik geen kleinere naald gebruikte…
hallo dit is Paula van de Knitting pipeline-podcast Ik ga demonstreren hoe ik een truihals strakker heb gemaakt dit is het baby theeblaadjes vestje een schattige trui ontworpen door melissa lebar maar ik heb de aanwijzingen om een ​​kleinere naald te gebruiken niet gevolgd toen ik begon uit de nek dus ik ging hier naar binnen toen ik klaar was en ik maakte het vast met een gehaakte ketting langs hier ik ga je laten zien hoe ik dat deed laten we dat uit de weg ruimen dit is nog een babytrui die ik’ Ik zal laten zien dat dit niet nodig is, dit is van Susan B Anderson en ik heb deze trui gemaakt toen ik een workshop van haar volgde bij SSK, dus je kunt hetzelfde garen gebruiken of je kunt een contrasterend garen gebruiken als je wilt voor een klein beetje van een verrassing in het midden ik gebruik dit zodat je beter kunt zien wat ik aan het doen ben ik begon gewoon het garen hier vast te maken en ik ga van rechts naar links en ik ga in deze rand waar ik opraapte en toen pakte ik het garen en haalde het erdoor en toen haalde ik het door de lus nu schatte ik op de andere trui die ik nodig had om het ongeveer 20% binnen te brengen en je moet hier een beetje giswerk doen. Ik denk niet dat het een exacte wetenschap kan zijn, maar laten we zeggen dat ik het binnen moest brengen zoveel zou ik misschien een twee drie vier vijf zes zeven doen en nogmaals, het is maar giswerk, breng het door en dan zou ik een steek overslaan, dus ik sla deze volgende ketting hier over en ga dan naar de volgende en dan en breng je haakketting erdoorheen en je kunt er echt niet veel van zeggen zorg dat het voor je gefocust is het is precies hier en het bracht de nek net genoeg naar binnen ik hoefde het niet nog een keer te doen nu kun je hier in het lint gaan als je wilt en laat me je heel snel laten zien hoe je dat zou doen Ik zou hier waarschijnlijk in een hobbel terechtkomen, wat ik deed met die ribbelsteek omdat hij geen opstaande rand had en dan moeten we hem daar aansluiten maar en dan zou ik in de volgende rij in hetzelfde ding gaan en het doorbrengen en dit zal dit strakker maken e rand nu als je vindt dat het te strak of niet genoeg is, dus gemakkelijk te repareren dat is een van de geweldige dingen van gehaakt, want dan kun je het er gewoon uithalen en ik had dit hier geknoopt, daarom komt het er niet uit, dus dat is een haak ketting die kan helpen bij het stabiliseren van een halslijn op een trui of misschien kun je hem ergens anders gebruiken dit is paula van de breipijplijn podcast en deze tutorial vergezelt aflevering 141 van de breipijplijn

admin

Bir cevap yazın