voor beginners Gehaakte Kiwi Coaster Gratis patroonvideo-zelfstudie

voor beginners Gehaakte Kiwi Coaster Gratis patroonvideo-zelfstudie

Gehaakte Kiwi Coaster Gratis patroonvideo-zelfstudieDit is een gratis patroonvideo-tutorial voor een gehaakte kiwi-onderzetter! Dit is een perfecte decoratie voor de zomer. Vind de geschreven tutorial en meer op de blog! Materialen: …
hallo dit is stephanie van unieke garenontwerpen en vandaag bespreken we een ander patroon van een onderzetter voor een kiwi-maat. de basisconstructie hiervan en dan, zoals je kunt zien aan de voor- en achterkant hier, zien de zaden er hoe dan ook geweldig uit, dus ik ga jullie laten zien hoe ik dat kon doen zonder erin te weven, je weet wel 30 verschillende uiteinden voor elk zaad dus voor dit patroon gaan we een haaknaald van vijf millimeter of maat h gebruiken en dan hebben we karen gewoon zacht in gebroken wit pistache en zwart en dan hebben we rood hart zacht in deze toastkleur dus het eerste wat we’ wat we gaan doen is met het gebroken witte garen we gaan onze magische lus maken we zullen er een lossen om die lus te sluiten nog een ketting dus dat zijn twee lossen en dan gaan we 12 stokjes haken aan de binnenkant hiervan magische lus oke dus nu ben ik 12 en in plaats van dit laatste stokje af te maken, ga ik weg heb de laatste twee um echt die laatste twee lussen aan de haak en ga je gang en schakel over naar pistache geef mezelf een staart ik ga aan deze lus trekken om te sluiten knip deze gebroken witte kleur zodat het niet meer in de weg zit en dan glij je uit naai terug naar het begin van de rij om de toer te beëindigen en dat doe ik niet ik naai niet vast aan de um ketting twee die we aan het begin deden ik hecht vast aan dat eerste stokje ik sla altijd de lossen over voor elke rij omdat ik vind dat het er daardoor over het algemeen een beetje strakker en netter uitziet en dat is rij één voltooid, dus ik ga door en trek nog een beetje aan mijn magische lus, dus dat is lekker knus en nu zijn we ga twee lossen niet keer je werk helemaal niet we gaan de hele tijd aan deze voorkant werken dus nu ga ik twee stokjes maken in elke afzonderlijke steek, dus dat wordt een totaal van 24 steken voor de tweede rij in orde dus nu zijn we aan het einde van onze rij mijn uh magische ring komt ongedaan als ik ga dus aan het einde van de echte kleine halve vaste naar die eerste deal het eerste dubbele haakwerk van deze toer dus sla die twee ketting over, dus dat is rij twee voltooid en je hebt 24 steken voor die ronde, dus nu ga ik weer twee lossen ik ga twee stokjes haken in de eerste steek en dan een stokje in de volgende en dan gaan we dit herhalen, dus we doen twee stokjes gevolgd door een stokje helemaal rond tot het einde van de rij dus we vergroten deze cirkel gewoon goed, dus nu kom ik aan het einde van rij drie en je hebt in totaal 36 steken aan het einde van deze rij en zoals eerder zal ik een slip maken steek aansluitend op dat eerste stokje van de toer, maar ik ga dat eigenlijk doen met, dus we gaan op dit punt van kleur veranderen, dus zoals je kunt zien, werd dit vrij snel breed, dus ik ga door en knip mijn af, knip mijn groen af ​​en hecht af met toast, dus dit is rood hart zacht in toast als er een karen is, gewoon zacht en een soortgelijke bruintint die je zou willen gebruiken, dat is prima dit is gewoon het bruin dat ik heb geselecteerd oke dus ik heb mijn halve vaste gedaan om de vorige rij te beëindigen en dus nu ga ik er een maken doe een enkele haak in de eerste steek twee vasten in de volgende en dan ga ik dat herhalen tot het einde van de rij, dus een enkele haak gevolgd door twee vasten in de volgende steek nu dat verhoogt ons aantal steken vrij snel, maar ik ontdekte dat dit de gemakkelijkste manier is om ervoor te zorgen dat dit rond van vorm blijft en geen kleine stekels aan de zijkant heeft, zoals wanneer je meestal een cirkel vergroot, dus het geeft gewoon een mooie consistente rand helemaal rond, dus bij het einde van deze laatste rij heb je in totaal denk ik 50 8 of 56 steken um het aantal voor de laatste rij is niet zo belangrijk omdat we dat niet zijn, dit is het einde ervan, zolang het er mooi en rond uitziet zelfs hoewel in het wild een kiwi is, is hij niet echt rond het is meer een ovaal, maar toch jij snap het idee goed dus nu kom ik aan het einde van mijn toer en dus eindigt deze toer met een twee vasten en dan ga ik aansluiten op die eerste vaste van de toer hecht af en daar is onze mooie kleine kiwi en op dit punt wil je doorgaan en deze uiteinden weven voordat je de zaden toevoegt, anders gaan al deze staarten in de weg zitten, dus ik heb er een klaar om te gaan, dus hier is mijn voltooide cirkel alle uiteinden zijn ingeweven zijn uh zijn weg en dus heb ik een stuk zwart garen van ongeveer 30 cm lang geknipt voor de zaden ik ga het door mijn naald rijgen we gaan een eenvoudige terugsteek maken dus ik ben gewoon we gaan beginnen we gaan tussen waar wit en groen elkaar ontmoeten en dus de manier waarop ik deze mooie afstand heb, laat me uh misschien gaan we daar, laat me een beetje inzoomen, laat je zien wat ik bedoel ongeveer dus als je je de tweede toer herinnert we hebben een stokje gehaakt twee stokjes in elke steek rondom en dus naai ik in elke steek h stokje als we rond de toer gaan en dat is hoe het deze mooie gelijkmatige afstand kreeg, dus laten we dat nu doen, dus ik heb door dit tussengedeelte van het witte stokje getrokken, dus ik ga dat gewoon omhoog trekken geef mezelf een klein beetje een staart zodat ik dat later kan weven zodat het niet uit elkaar valt laat me een beetje meer inzoomen voor je dus nu ga ik beginnen met naaien in dit soort v-patroon zoals wat we hebben het natuurlijk gemaakt terwijl we rondgingen en trek niet eh niet te strak aan je zaden, want op dat moment begin je wat openingen tussen je steken te krijgen, dus dit hoeft niet ongelooflijk strak te zijn, het hoeft alleen maar knus tegen zijn

de steek van de rij nu ga ik door en draai dat hier om en je kunt zien hoe leuk dit er nog steeds uitziet op de achterkant, dus dit is gewoon een eenvoudige manier om je zaden te doen en je hebt maar twee uiteinden voor zoveel zaden of jij zou er een kunnen doen, je zou dat in kleinere secties kunnen opbreken en het afbinden of gewoon weven terwijl je gaat, maar dit is een echt uh eenvoudige manier om veel details over je kiwi te krijgen en dan blijf ik gewoon doorgaan tot uh tot het einde van de kiwi en dat is het nu heb je een perfecte kleine kiwi nogmaals bedankt voor het kijken dit is stephanie van unieke garenontwerpen en ik zie je later

admin

Bir cevap yazın