voor beginners Gehaakte omslagsjaal | Natuurlijk Danielle

voor beginners  Gehaakte omslagsjaal |  Natuurlijk Danielle

Gehaakte omslagsjaal | Natuurlijk DanielleHé jongens. Dus ik heb zoveel dms tegelijk en vroeg me om dit truitje te maken … er is een foto in de video die laat zien waar ik het over heb … Hoe dan ook, ik …
alleen voor mijn baby’s hey jongens welkom terug op mijn kanaal en welkom op mijn kanaal als je nieuw bent, dus vandaag heb ik eigenlijk zo vaak een DM gekregen over het maken van deze trui met de vraag hoe je het kunt maken en dat soort dingen, dus ik keek op internet en ik kon de trui niet vinden, maar ik vond iets soortgelijks dat me liet zien hoe ik het kon maken, dus ik ging door en ik probeerde het net zoals het op de foto was, maar ik heb er gewoon een patroon van gemaakt, dus we gaan door en kijken naar deze trui, dus het is eigenlijk een trui die eigenlijk een paneel heeft met twee mouwen en het is erg oncomfortabel om te dragen, dus ik stel voor dat je het rapgedeelte naait, het gedeelte dat aan de voorkant kruist i stel voor dat als je het eenmaal hebt voltooid en je het aantrekt en het de gewenste maat maakt dat je doorgaat en naai het gebied markeert dat ik je ga laten zien, zodat het gebied met de groene lijn eroverheen voel ik me als dat deel moeten aan elkaar worden genaaid precies zoals het is wanneer u het plaatst erop kan automatisch op die manier vallen en je hoeft je geen zorgen te maken dat het open komt of dat je je ongemakkelijk voelt als je het draagt, maar dit is als een heel raar truitje zoals ik weet niet wie het gemaakt heeft wie heeft het bedacht waar het kwam van ik heb er nooit een patroon voor gezien dan weer ik lees geen handen en ik kijk er niet naar, dus ik weet het niet, maar ik heb mijn best gedaan en ik heb het niet in een kleine steek of met een kleiner garen Ik probeerde gewoon op te schieten en het uit de weg te ruimen, want het zag er zeker naar uit dat het me eeuwig zou duren, maar het kostte me niet maar een paar uur dus zoals ik al zei, ik doe mijn best en je kunt zien hoe het bleek en pas het hier aan, dus want ik ga zeker de mijne aanpassen en het aan elkaar naaien, dus ik heb het gevoel dat het frisdrank zou moeten zijn Ik ga ook de binnenkant ervan bekleden, zodat het een beetje warmer is en het is helemaal niet doorzichtig dus dat is genoeg om over dit wikkeltrui-ding te praten, laten we doorgaan en naar de video gaan, dus ik gebruik een garen dat ik heb gekregen van een seymour ik b elieve het is een gewicht voor garen is erg zacht en pluizig dan gaan we een vijfpunts vijf millimeter haak of zes millimeter haak gebruiken welke je maar wilt een meetlint enkele schattige steekmarkeerders die ik heb gekregen van hobby Lobby en jij bent ook ik heb een schaar nodig dus om te beginnen heb ik een ketting van vierentwintig gemaakt nou, je doet eerst een slipknoop sorry jongens ik probeer te helpen en beginnersstappen te doen, maar het is echt moeilijk voor mij omdat ik er net in ben gesprongen dus hoe dan ook, ik verander 24 kettingen die voor mij gelijk waren aan ongeveer 7 inch en die rond mijn pols gingen, dus het is eigenlijk de manchet op de foto de manchet is vrij lang en het lijkt erop dat het lijkt alsof het allemaal gebreide steek is maar je zou een ribsteek kunnen maken als je zou willen als je echt wilt recreëren hoe de trui eruit ziet, dus ik ga gewoon door en een enkele haak terug langs die 24 steken die we zojuist hebben gemaakt en als je dat eenmaal hebt gedaan, is het in feite de hetzelfde patroon vanaf hier tot je bij je 28 rijen komt of hoeveel rijen je ook nodig hebt, want 28 rijen was zeven inch voor mij, dus ja aan het einde van elke rij wil je er een ketenen en dan ga je door en haak je een enkele in de volgende steek, die ketting telt als een steek in dit patroon voor mij hoeft het niet voor jou omdat je elke steek kunt doen die je wilt, maar zoals ik al zei zijn de meeste van mijn video’s slechts richtlijnen voor hoe je dingen kunt maken, dus eigenlijk is dit na alle 28 rijen dat we klaar zijn. ik tel daar om er zeker van te zijn dat ik 28 rijen had en dat deed ik dus ik was 28 rijen vasten en dat ook gemeten tot 7-inch dus dan wil je gewoon je manchet omslaan en wil je vasten of losse steek slippen steek zal een beetje strakker zijn dan een enkele haak zou zijn, dus let daar gewoon op als je de steek wilt laten glijden wat ik ga een enkele haak de hele manchet samen van elk van het ene uiteinde naar het andere uiteinde sorry jongens ik ben proberen vertrouwd te raken met het uitleggen van dingen en niet eh en zeggen zeg het niet op een omweg en kom maar meteen ter zake, want ik wil niet dat mensen in de war raken en veel vragen achteraf hebben. Ik wil dat je heel zelfverzekerd bent als je iets maakt dat je besluit te maken, vooral als het van mijn kanaal is en jullie dit is niet mijn patroon Ik claim het niet Ik heb gewoon opnieuw gedaan wat ik in mijn hoofd zag en als het iemand zou kunnen helpen, dan ben ik blij, dus hoe dan ook, ik ben helemaal klaar bij de einde Ik heb mijn hele ronding dichtgenaaid en nu laat ik de manchet gewoon opzij liggen en gaan we aan de slag met het lichaamsgedeelte Ik heb al een kant van mijn project voltooid en je zult zien dat later dus ik maak gewoon weer een slipknoop en we gaan door en we gaan aan de slag met het lichaam dus ik heb 158 kettingen geketend sorry als je net dat geluid hoorde het is mijn kleine luchtverfrisser het is als een tijdgecensureerd ding en het blies gewoon wat geur uit, maar hoe dan ook, dus ik heb in feite gewoon een meetlint om mijn armen tot waar ik het gevoel had dat ik een trui wilde hebben om de lengte ervan te zijn en ik heb ze gewoon een ketting vastgeketend die gelijk was aan die lengte, dus ik heb 158 yah geketend Ik heb het gevoel dat ik een deken aan het maken was alsof ik ging om een ​​babydeken te maken of zoiets oh mijn god dit is zo vervelend, maar het is schattig en ik ga het de volgende keer weefgetouw als weefgetouw breien Ik wed dat het veel schattiger zal zijn als ik dat doe, maar het is nog steeds goed gekomen voor een eerste ronde ervan dus ja nadat je deze verandering hebt gedaan, gebruik ik een half stokje, dus ik ga eigenlijk twee lossen en dan ga ik een dubbele haak in de derde ketting of de ketting die je daarna vasthoudt je ketting twee op deze plek heb twee halve stokjes over alle 158 kettingen of hoeveel kettingen je ook hebt Ik zou mijn maat als extra klein of klein beschouwen misschien zelfs een medium, dus ik weet niet of dat je zal helpen om te bepalen hoeveel kettingen je hebt zou moeten maken, ik weet het niet, maar je garen zal afhangen – en mijn arm is behoorlijk rekbaar, dus ik doe het waarschijnlijk niet hoefde niet te doen 158 maar ik deed het gewoon voor de zekerheid, dus eigenlijk moet je gewoon helemaal naar beneden haken en je gaat dit heen en weer herhalen voor hoeveel rijen je om de een of andere reden ook nodig hebt. stopte net 28 rijen en het was goed voor mij dit is hoe je steken eruit zouden moeten zien als je een half stokje doet, dus zoals ik al zei ik deed de mijne voor 28 rijen dus hier gaan we met de 28 rijen klaar en in mijn dutje ziet eruit alsof het lang genoeg is, maar ik heb een korte torso en ik heb geen borsten, dus ik ben vrij klein en het past zeker bij mij, dus ik weet niet hoe het zou passen iemand weet dat hij een grotere buste had dan ik of zoiets, maar jullie weten hoe je moet haken, dus laat het gewoon voor je werken, dus in feite laat ik je slechts één kant zien die ik afmaak en ik celverwijzing dus ik heb een deel van het paneel dat we gemaakt hebben dichtgenaaid en dan bevestig ik de beker erop aan het einde en eigenlijk was dat helemaal alles wat ik deed, zo zag het eruit op de foto, dus ik heb het gewoon opnieuw gemaakt naar mijn beste vermogen ja dus zo ziet het eruit en dat is precies wat ik je ga laten zien aan de andere kant, dus ik weet niet hoe dit zou werken als je een panel bent met SuperDuper enorm maar ik ben er vrij zeker van dat je het nog kunt laten werken mijn mouw de mouw hier was natuurlijk veel groter omdat ik 28 rijen half stokjes had en mijn ehm mijn mouwmanchet was slechts 28 rijen vasten of 24 rijen enkele haak een van die, dus er zijn twee verschillende maten, maar ik heb het laten werken omdat je het zeker kunt laten werken, dus ik tel gewoon 24 steken op.

ik weet niet waarom ik 24 heb gekozen Ik heb veel 24 en 48 en 50 achten op deze nummers zijn raar, dus ik heb ervoor gekozen om 24 steken op te tellen en dat is hoe ver we gaan Ik ga mijn mouw naaien en dat is de deel waar mijn arm in zou gaan, dus trek de hele outfit aan en ik liet me niet zien dat ik hem aantrok omdat ik er geen shirt onder had toen ik het probeerde als ik klaar was, dus kijk maar naar de afbeelding ter referentie Ik ben er vrij zeker van dat jullie op internet kunnen zoeken om iets soortgelijks te vinden, maar ik was niet van plan om een ​​hele lange Google-zoekopdracht uit te voeren en gewoon door foto’s te scrollen totdat ik het vond, dus probeer het gewoon zo goed mogelijk te plaatsen kan maar zoals ik al zei ga je gang en je gaat je mouw aan elkaar haken dus nu ben ik aan het einde en het spijt me als mijn microfoon geluid maakt, maar hij is een beetje kapot en ik gebruik mijn telefoon om deze voice-over te doen omdat ik geen zin had om het op mijn laptop te doen, sorry als mijn voice-over een beetje is weggegooid mijn microfoon is oud die t hoed die ik voor mijn telefoon gebruik, dus als je klaar bent met het naaien van je mouw, ga je gang en knip je dat garen nu af, we gaan terug en pakken die haak die we hebben gemaakt Ik haal mijn steekmarkeringen er heel snel uit dus we pakken onze manchet en we gaan hem met de goede kant naar buiten draaien je wilt niet dat hij binnenstebuiten zit je mouw en je wikkeltrui winkelen moet binnenstebuiten zijn zodat je hetzelfde kunt zien aan de buitenkant maar je wilt de naad aan de buitenkant voor je manchetten niet want zoals ik de mijne zag, doe ik de manchet in de mouw en dan ga ik er gewoon een steekmarkeerder in doen en vasten het allemaal rond totdat ik sluit en de mouw en de manchet samenvoeg en zoals ik al zei, de manchet is kleiner dan de eigenlijke mouw, maar ik ga gewoon strekken en mijn garen op een geschikte manier of in een hoek vasthouden zodat ik kan bereiken wat ik probeer te krijgen, ik wil gewoon dat ze goed in elkaar passen en gewoon een hele mouw worden, dus dat ben ik alleen maar aan het haken en ja h Ik ben de laatste tijd zo zout geweest op sociale media, ik weet niet of je me volgt op sociale media, maar als dat zo is, ben ik zeker zo superzout geweest omdat ik gewoon het gevoel heb dat mensen mijn gelukstruipatroon blijven posten en ze zijn eigenlijk is het alsof ik niet boos ben als mensen het opnieuw posten en ze hebben mijn naam niet zo genoemd als je zo naar beneden gaat, zo ga je naar beneden, maar om eigenlijk te zeggen dat je de trui hebt gemaakt en zegt dat die van jou is zoals je hem hebt gemaakt maar ja, je hebt het gemaakt met het garen, maar je hebt het patroon niet gemaakt en mensen hier laten mensen in een reactie geloven dat die dag dit patroon heeft gemaakt en het maakt me echt pissig, dus ik ging deze video niet laten vallen maar ik had zoiets van waarom mensen me niet vroegen om ze te laten zien hoe ze het moesten maken en ik weet niet eens of ik het goed heb gemaakt, dus ik gaf er gewoon mijn kleine kijk op zoals ik altijd doe en ik hoop dat iedereen die het kan waarderen dat doet waardeer het maar klein, jullie moeten begrijpen hoe zout ik was, oh ik ben nog steeds een beetje zout het is zo onbeduidend hoe mensen tegenwoordig naar beneden gaan, maar ik ben mij hey wat kan ik dan toch terug naar deze trui dit is eigenlijk hoe mijn mouw eruit ziet als ik hem met de goede kant naar buiten draai alles past in elkaar, dus doe dat aan je andere mouw en boem je bent in principe klaar, tenzij je de jouwe aan elkaar wilde naaien nadat je hem hebt aangetrokken Ik had het je echt in de video moeten laten zien, maar misschien zal ik een video laten zien van hoe ik het naai en hoe het eruit ziet als ik het aannaai en omlijn, maar je moet het zeker naaien zoals ik al zei aan de voorkant om het gesloten te houden, zodat het niet opengaat als je het probeert te dragen of als je je armen probeert te bewegen, want het is erg ongemakkelijk toen ik het aantrok het was ongemakkelijk, maar misschien was het omdat ik er geen shirt onder had Ik weet het niet maar ik bedoel, het was wel super schattig en ik sta op het punt het je zo te laten zien zo ziet het eruit en ik zie jullie in een nieuwe video doei jongens dingen die ik leuk vind

admin

Bir cevap yazın