voor beginners Gehaakte sweaterlaarzen met flip-flopzolen – Deel 1

voor beginners Gehaakte sweaterlaarzen met flip-flopzolen – Deel 1

Gehaakte sweaterlaarzen met flip-flopzolen – Deel 1Leer hoe u laarzen met teenslipperzolen haakt in deze gratis patroon- en video-tutorial. Deze sweaterlaarzen zijn supergezellige pantoffels of outdoorschoenen! In deel 1 …
hallo daar is dit Jess voor mij kan crew comm doen en in deze video laat ik je zien hoe je een goedkoop paar teenslippers kunt nemen en ze kunt veranderen in gehaakte sweaterlaarzen, dus om deze laarzen te maken is dit wat we gaan doen een paar teenslippers nodig hebben en ik raad aan om een ​​maat kleiner te kiezen dan je normaal draagt. twee strengen Lion Brand zullen dik en snel gebruiken in de kleur grijs marmer een kleine hoeveelheid kamgaren die past bij de kleur van je slippers- flops haken en maten BK en L zes knoppen een schaar een scherp stuk gereedschap om gaten in je teenslippers en een naald te prikken en in te rijgen het eerste wat ik ga doen is de bandjes van de slippers afknippen en ik ben we gaan deze kleine rubberen stukjes bewaren om later in te lijmen, dus het volgende dat we gaan doen is gaten prikken helemaal rond de rand van de flip-flop en dat zullen we zijn waar we in haken en de gaten prikken Ik gebruik dit scherpe gereedschap, het is bedoeld om met klei te werken en als je het niet wilde gebruiken, zou je dat kunnen gebruiken het is als een boor of een tapijtnaald, het hoeft alleen maar scherp en dun te zijn, dus er zijn twee manieren om deze gaten te prikken. uit elkaar helemaal rond de zool en je wilt hetzelfde nummer porren voor de rechtervoet en de linkervoet, dus als je dat doet, begin je gewoon zo ongeveer middenzool en dan porren het omhoog door de bovenkant ongeveer een kwart inch terug je gaat dat nu ongeveer elke derde van een inch doen, aangezien de maat van dit patroon zo belangrijk is en de maat volledig afhankelijk is van hoe vaak je gaten rond de flip-flop Sol Ik kwam op de proppen met deze kleine in wezen liniaal die de gaten precies zo vaak uit elkaar houdt als je nodig hebt om de meter in het patroon te krijgen en je kunt dit krijgen als je de pdf van het patroon koopt, het is maar een paar dollar en het bevat geen advertenties en het is bedrukbaar, dus het is een leuke manier als je graag gewoon op de bank haakt we gebruiken je tablet je wilt niet voor de computer zitten dat is een goede manier om het te doen en het komt hiermee dat je kunt afdrukken uit en gebruik het om je hele porren te begeleiden, dus als je dit gebruikt, zou ik het zo op de achterkant van de hiel plakken en dan ga je een gat in elk van deze stippen prikken en door dat te doen ben je ga garanderen dat je in wezen dezelfde steekmaat of frequentie van steken hebt als ik in het patroon, dus ik ga gewoon door en prik gaten helemaal rond de zool door ze in het midden te prikken en dan meteen ongeveer een een kwart inch in de zool, dus of je nu deze kleine liniaal gebruikt of niet, je gaat dat helemaal rond doen en ter referentie dit is maat zeven acht in deze slipper voor dames en ik ga steek vierenzestig gaten om het helemaal rond te maken nu we gaten hebben rond de zool die we gaan adverteren een basislaag van enkele haakwerk met het garen dat dezelfde kleur heeft als de zool dit is slechts een kamgaren en ik gebruik mijn maat B haak die mijn kleinste haak is, dus om het garen te bevestigen ga ik mijn haak erin steken van boven naar beneden in de achterkant van de hiel en dan pak ik het garen en trek het erdoor en laat een stukje van een staart achter en dan ga ik er een ketenen om dit touw aan de slipperzool te bevestigen nu omdat ik rechtshandig ben ga ik vooruit naar rechts net zoals ik zou doen met een normale rij vasten ik ga mijn haak dit keer van achteren naar boven steken grijp het garen trek het erdoor en maak dan een normale enkele haak, dus ik steek mijn haak weer in de rug naar de bovenkant, grijp het garen, trek het erdoor en maak dan een enkele haak, dus ik ga zo door met een enkele haak helemaal rond de zool tot Ik kom terug bij deze draad die in wezen mijn steekmarkering gaat worden nu we dat hebben gedaan maakte het helemaal rond de zool terug naar waar we begonnen ik ga nog een laatste vaste haak maken en dan ga ik gewoon een steek haken in de eerste vaste die we hebben gemaakt en mijn garen er doorheen halen om de rij en dan ga ik het afsnijden en helemaal doortrekken, dus dit is iets dat je kunt weven of zelfs aan de steekmarkeerder kunt knopen en het afknipt, nu is het tijd om onze grotere K-haak te gebruiken en de dikkere te verbinden garen bij de teen, dus ik doe het hier aan de rand van de teen, een soort van waar mijn grote teen zou gaan en ongeacht of je aan de rechter- of linkervoet werkt, we gaan het garen daar verbinden dus als je aan deze voet werkt, zou je het hier gewoon op dezelfde plek in de klok aansluiten als je het zou zeggen en als je linkshandig bent, ga je dit gewoon omkeren, dus je gaat naar sluit het hier aan omdat je het in deze richting gaat werken, dus ik heb net mijn garen door de eerste steek rechts h gehaald ere en ik ga vasten in elk van deze donkergrijze steken helemaal rond de zool haken nu ik hier mijn eerste rij vasten heb afgemaakt Ik ga gewoon een steek in mijn eerste steek van deze rij halen om mee te doen en dat zo door te trekken en van hieruit kan het nuttig zijn om te verwijzen naar het geschreven patroon dat je kunt vinden, maak en doe crew comm, zoek gewoon naar sweaterlaarzen en dat is een gratis patroon en je kunt het volgen in het patroon met deze video

admin

Bir cevap yazın