voor beginners Gehaakte wintermuts voor beginners

voor beginners Gehaakte wintermuts voor beginners

Gehaakte wintermuts voor beginnersVolg ons op sociale media! Instagram: @DaisyFarmCrafts Facebook: Daisy Farm Crafts Facebook Haakhulpgroep: Daisy Farm Crafters Group Twitter: …
hallo daar is het Tiffany van Daisy Farm Crafts en ik ben blij dat ik je kan laten zien hoe je de echt simpele half dubbel gehaakte slip stitch muts kunt maken die ontworpen was en ik wilde gewoon aannemen dat het zo super beginnersvriendelijk is dat ik je mee wilde nemen van het allereerste begin en laat je een paar dingen zien als dit misschien de allereerste hoed is die je ooit maakt oké, dus we hebben het gehaald met deze burn-out roving en ik wil dat je dat doet Ik wil je iets leren over het label zodat je het weet wat voor haak ik gebruik de maat ervan is een volumineus vijf gewicht en als je hier kijkt niet de breinaalden maar naar de haaknaalden raadt het een maat K 10 en een halve maat haaknaald aan en dat is wat ik heb vandaag is dit mijn trouwe Susan Bates ons k 105 dus als je een beginner bent, begin daar en dan wil ik je ook laten zien dat als je zo’n bol garen krijgt, je een beetje met je vingers in een van beide wilt graven kant en probeer een van de, je weet wel het lef, een soort hartslag uit te trekken om het einde te vinden datkomt uit het midden soms kan het een beetje lastig zijn Ik deed het off-camera Ik weet dat je het einde hebt gevonden, maar trek dat er een beetje uit soms komt het eruit als een grote klomp maar het is erg belangrijk om hiermee vanuit het midden te trekken project je gebruikt gewoon die ene bol garen en oké, dus om te beginnen, je gaat gewoon een simpele, een simpele schuifknoop maken, een beetje een lange staart achterlaten en hoe ik mijn Slipknot maak, er zijn veel verschillende manieren dat ik gewoon zo oversteek en de helft er zo door trek, zodat het half omhoog komt en dan strak trek gewoon een simpele Slipknot, je bent vrij om er een te maken, maar welke manier dan ook voor jou het gemakkelijkst is, dus dat is mijn Slipknot nu we zal beginnen met 25 kettingen dus pak het garen om het garen trek door dit zijn gewoon simpele kettingen we gaan tellen alsof ik er drie heb gemaakt en we zullen 28 maken voor dit project oke probeer je spanning gewoon leuk te houden en ik bedoel, ontspan je handen maar toch maken, ik denk dat je weet dat ik probeer de lussen allemaal te maken de kleine kettingen allemaal even groot oke ik had het over ik telde niet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 7 en 28 oke we hebben onze 28 kettingen dus de eerste rij van haar patroon begint met een normaal half stokje en een half stokje we beginnen in de derde ketting vanaf de haak dus we tellen nooit deze die aan de haak zit we gaan 1 2 3 omslaan steek je naald onder die bovenste lus omslaan trek nog een keer door de omslag en haal door alle drie de lussen op je naald oke dus ik heb omgeslagen laat me het nog een keer langzaam laten zien en dan als dit nog steeds zo is niet langzaam genoeg voor je voel je vrij om terug te spoelen je kent de video en vertraag het en kijk maar ik ben aan het garen om mijn naald in te steken om te garen om de lus op te trekken om te garen en door drie te halen oke je gaat aan het werk dat in elke ketting naar beneden dat is het tot het einde van het andere uiteinde van de rij oke dus ik zal je dat laten oefenen en ik zal het afmaken is rij en kom terug en laat je de volgende steek zien voor de volgende rij oké, hoe heb je het gedaan hier zijn mijn zesentwintig halve stokjes dus we hebben achtentwintig geketend maar we zijn begonnen in de derde ketting vanaf de haak nu hebben we zesentwintig halve stokjes en dat is ons nummer waar we altijd op zullen letten zijn zesentwintig dus nog iets aan het einde van de rij je gaat gewoon een van die werken gewoon een simpele ketting een oke nu is er een kleine tip die ik wil dat je doet onthoud dat vooruitgaan is dat wanneer je de rij omdraait en de staart van je werk hier is, begin de rij uit, dat zou je een indicatie moeten geven dat dit de rij zal zijn dat je de halve dubbele gehaakte halve steek gaat haken of ik ‘ Ik heb mensen er nu naar horen verwijzen als de draad over de halve vaste. Deze worden nog steeds in de achterste lus van dit halve stokje gehaakt, dus als je echt kijkt naar je steken die je hebt gemaakt, heb je deze twee V’s die lopen over de voorkant als je het plat neerlegt als y kijk als je je werk omdraait en naar beneden kijkt, er zijn twee V’s en je gaat werken onder deze die hier zit en heb je gemerkt dat ik al had omgeslagen, je gaat een lus optrekken maar met een normaal half stokje Ik zou je opnieuw laten garen, maar dit is de halve vaste en je gaat gewoon door, dus ga om de achterste lus, sla om en haal een lus op en blijf door die laatste twee lussen trekken en dat geeft het meer een gebreid uiterlijk van deze muts zo krijgen we de gevlochten look van boven naar beneden op deze muts nu ik deze steek heb gebruikt dit eigenlijk Hannah leerde dit van een dekenpatroon dat ik vorig jaar maakte somber dutje deken garen en ik maakte een plaid voor mijn vriend we noemden het de mint hart plaid ik denk in ieder geval dat dat op mijn website staat, je kunt altijd al onze dekens bekijken die we hebben gemaakt onder het menu kopje deken en het is echt een het is gewoon zo mooi dat het ab is mooie manier om deze twee steken te combineren om een ​​andere look te krijgen om te haken en vooral voor degenen onder u die houden van de plattere plattere steken zonder gaten erin je kent het zonder dat het werk eruit ziet alsof het te veel gaten heeft ok kijk je naar me terwijl ik dit doe, hoop ik dat ik soms aan het praten ben en ik vergeet je te vertellen wat ik aan het doen ben, maar ik ben gewoon aan het garen over de achterste lus en trek door dat is het verschil oke dus als ik aan het einde van deze rij kom Ik ga hetzelfde doen door er gewoon een te ketenen en te draaien, maar ik zal nu de halve dubbele haakrijen werken, waar ik terug ga naar garen over en garen over en door alle drie de lussen aan de haak trekken. Oké, het is slechts een klein boe-geroep een klein verschil en het maakt een groot verschil in het uiterlijk van de hoed die je gaat maken oke dus ik denk dat ik je zal laten zien hoe je moet draaien en dan is dat alles wat je gaat doen do is afwisselend normaal half stokje met deze omslagsteek voor 38 rijen s en dan kom ik terug voor de camera en laat ik je zien hoe ik de rijen aan elkaar ga naaien oke als je in de war bent over wat de laatste steek is, want we gaan die twee kettingen vanaf het begin negeren ga terug en tel en zorg ervoor dat je 26 hebt je hebt altijd 26 steken 1 losse en keer en omdat ik nu weet dat dit hier aan mijn linkerkant is, is de staart aan mijn linkerkant nu weet ik het oke dit zijn mijn halve stokjes gewone halve dubbele haakrijen die over een lus worden gehaakt een lus optrekken en nu trek ik door drie lussen oke geweldig oke veel succes met het afmaken van je 38 rijen je kunt dit pauzeren en ik kom terug en laat je zien hoe ik het doe de slipsteek om het werk te verbinden oke dit is een andere hoed die ik eerder had gemaakt een ander monster in de crèmekleur en dus heb ik hier ongeveer 38 rijen werk ik weet het niet, soms doe ik het gewoon om de breedte op een andere manier is de 38 rijen is eerlijk gezegd slechts een suggestie die je kunt als je een kleiner hoofd hebt misschien jij heb je niet zoveel rijen nodig als je een groter hoofd hebt misschien heb je er nog een paar nodig mijn suggestie is om dit gewoon om je hoofd te wikkelen en het uit te proberen of je weet en ziet maar 38 lijkt ongeveer een gemiddelde maat te zijn passend hoofd dus afhankelijk van waar je was gebleven, kan deze staart hier zijn of aan de andere kant, het maakt niet uit wat er toe doet, is dat je het werk afmaakt en je gaat door en draait zodat we gaan beginnen met slipsteken Ik heb wel een ketting één gehaakt, maar we gaan nog steeds de steek in de achterste steek steken die je net onder de ketting van de eerste rij gaat pakken en we gaan gewoon

dat heet gewoon een gewone slipsteek we gaan die twee nu gewoon samen werken als je kieskeurig bent en je het uiterlijk van deze slipsteek echt niet leuk vindt, je bent vrij om ook een tapijtnaald te pakken en dat kan heel gemakkelijk pak gewoon de staart eigenlijk ik als je als je die methode verkiest laat een langere staart en je kunt dit aan elkaar naaien maar ik geef de voorkeur aan deze methode de ik denk dat het het net genoeg verbergt en we zijn in orde ik zal het je laten zien als we klaar zijn dus Ik laat het werk gewoon aan elkaar naaien, het is echt heel snel en ik werk een steek en onder die twee kettingen, dus ik zal doorgaan met werken buiten de camera en dan zal ik je laten zien hoe het eruit ziet, klaar ok, zo ziet mijn naad eruit leuk en ik denk dat een ander ding dat ik moet vermelden is dat eerlijk gezegd oké, dus de heck heeft wel twee verschillende kanten en je kunt kiezen welke kant je het mooist vindt, want als ik de hoed binnenstebuiten draai, wordt dit thema nog minder getoond, dus kies welke kant van je hoed die je naar buiten wilt kijken en dan d o de slip stitching met de goede kanten op elkaar en het kan alle kanten op om je de waarheid te vertellen oké, maar voordat ik het met de goede kant naar buiten draai, wil ik dat je weet dat aan het einde van je werk een tapijtnaald ik zal houd een tweede goede tapijtnaald wat ik noem is een van deze zeer stompe naalden met een heel groot oog je zult dit gebruiken om de hoed aan de bovenkant te verzamelen het is gewoon simpel maak er een lange staart van clip dit van de draad het doorrijg je naald erdoor en je gaat gewoon ik ga je gang het is simpel gewoon weven het gewoon in en uit langs de bovenkant van je werk en doorhalen en verzamelen en dat is alles wat je zult doen en als je weet op de hoed zal verzamel je en dan kun je ervoor kiezen om een ​​pom-pom te bevestigen en we kochten onze pom poms bij Joanns de harige ze komen met touwtjes je trekt die gewoon door er zijn instructies op de pom-pom ik denk over hoe je bevestigen, maar je trekt gewoon de touwtjes naar beneden door de bovenkant van de hoed en legt een knoop en d zo krijg je de pom-pom om te bevestigen, dus hoe dan ook, ik hoop dat dit een geweldig beginnersvriendelijk hoedvriendelijk project zal zijn echt super schattig elk nummer dat ik je heb gegeven is flexibel als je een grotere hoed wilt zodat je kunt oprollen de rand en je vindt het niet erg om twee strengen van de berm te gebruiken die zwerven, ga je gang en koop er twee, maar als je gewoon deze eenvoudige wilt, wil je misschien een kortere muts, weet je, ik ben eerlijk hoe we het nummer 38 hebben gekregen, we zijn gewoon geketend en gemeten vanaf het puntje van onze neus tot de kruin van ons hoofd en je zou dit voor een kind kunnen maken door dat gewoon te doen maak een ketting die loopt van het puntje van hun neus tot ongeveer de kruin van hun hoofd en ga gewoon rond en vertel dat de hoed om hun hoofdje past en je hebt dat Ik denk dat nog iets voor een beginner waar ik wel van af kom vaak wordt gevraagd, is hoe je de uiteinden kunt weven als je klaar bent, dus laat me hier naar beneden springen tot een einde dat moet worden geweven en eerlijk gezegd is het eenvoudig is net zo eenvoudig als gewoon je naald in een en rond een van de hechtingen het is gewoon je weet dat het er een beetje onder komt, je trekt het door en rond en vooral met deze burn-out zwerver zal het blijven plakken, het zal eronder blijven plakken en het zal er niet uit trekken, maar ik hou ervan om te gaan een beetje omhoog en onder en dan over wegen en dan werk ik mezelf weer naar beneden door die steken en verberg het garen zo goed mogelijk ik kan de staart verbergen, dus ik zal dat een beetje waarschijnlijker doen als ik met een garen zou werken dat was niet zo grippy weet je dat was gladder ik zou echt heen en weer werken maar met burn-out zwervende denk ik dat we goed zijn dat ik dat einde zal blijven, dus ik knip gewoon en ik ben klaar met het einde zit erin verborgen dus oké, dus ik ga verder, je weet dat ik met mijn tapijtnaald zou weven dat op zijn beurt het binnenstebuiten en je hebt een hoed dus bedankt voor het komen door het volledige patroon als je meer een persoon bent die graag leest ga naar mijn website daisy farm crafts com ik zal een link hebben als je dit kijkt op youtube naar het patroon in de beschrijvingen, dus als je dat kleine driehoekje net onder de video kunt zien, tik dat dan naar beneden als je mobiel bent en de link naar het patroon zou daar moeten zijn en je kunt het snel vinden op onze website, bedankt jullie allemaal voor het langskomen om later met jullie te praten

admin

Bir cevap yazın