voor beginners Gemakkelijk en snel gehaakte deken | Bag O Day haken

voor beginners  Gemakkelijk en snel gehaakte deken |  Bag O Day haken

Gemakkelijk en snel gehaakte deken | Bag O Day hakenbagoday #easycrochet #crochetthrow Deze makkelijke en snelle gehaakte deken is een geweldig makkelijk haakproject voor beginners en zo leuk voor gevorderden. deze makkelijke…
hallo allemaal het is kristal dus vandaag ga ik jullie laten zien hoe je deze mooie plaid kunt haken ik noem het mijn vreugdevuur deken ik weet nu de video het is midden in de zomer maar ik hou niet van haken voor de zomer ik wilde maak deze deken ik maak over het algemeen geen dekens zelf um ik geef dat meestal door aan mijn man of zoiets, maar ik heb besloten om deze zelf te doen en het is heel gemakkelijk om dat te doen als je een beginner bent en je de basis kent steken alles wat je moet weten hoe je dit moet doen, is een enkel uiteinde dubbel ketenen en het is heel erg gemakkelijk en ik denk dat, omdat het zo’n simpele steek is, het goed werkt voor een bont garen zoals dit um en het zal ook werken goed voor een vaste stof en je kunt gebruiken, je kent gestreepte garens of wat voor soort garen je maar wilt, maar ja, dus mijn maat is 54 lang en het is 60 centimeter lang, dus je kunt het zo groot of zo klein maken als je wilt of je kunt gebruik de steek voor iets anders oh zeker, maar ik zal doorgaan en je het garen laten zien i gebruikt dan gaan we door en beginnen ik vind het geweldig het is zo mooi ik hou van deze kleuren hoewel hey dit zijn mijn kleuren ik hou van ze laten we doorgaan en aan de slag gaan voor de mijne um ik gebruik een speciaal garen voor de mijne omdat ik aan het maken ben dit om op een schommelstoel voor mijn huis te gaan dus ik gebruik dit het merk dat ik gebruik heet aarde het is de merino chunky extra fijne superwash merino um het is een met de hand geverfd garen ik heb het mijne van kleine breisels online um maar er is hun website dus wat het is het is een 100 extra fijne superwash merino en het is een super volumineus gewicht ik beschouw het tussen een vijf en een zes gewicht um en er zijn 99 meter dus het is niet veel meter erin maar dat is oke want zoals ik het al zei was een speciaal project je hoeft dit garen niet te gebruiken elk garen dat je wilt gebruiken is prima en elk gewicht dat je wilt gebruiken is prima voor mijn project ik gebruikte een negen millimeter haaknaald en ik gebruikte ook um over laten we eens kijken 20 strengen van dat garen, dus ongeveer 22 bijna 2200 yards voor mijn worpmaat um van een tussen een vijf en zes of acht garen um maar onthoud dat je een zes gewicht vijf gewicht vier gewicht drie gewicht twee richtingen een gewicht kunt gebruiken, wat je ook wilt gebruiken, je hoeft alleen je beginketting naar wens aan te passen um nu voor tussen de vijf en de zesde ik gebruik een gewicht ik gebruikte een negen millimeter dus als je een vijf of een zes-weg gaat gebruiken, raad ik een haak van negen millimeter aan zoals ik deed als je een vier-gewicht gaat gebruiken zou ik waarschijnlijk een 65 millimeter haak drie gewicht Ik zou waarschijnlijk een vijf en een halve millimeter gebruiken, want ik wilde dat het een beetje los zit, dus het is niet echt strak, je weet dat het een beetje heeft, zodat je het om jezelf kunt wikkelen als je wil het garen dat ik gebruik alleen maar om je te laten zien van mijn staal voor het geval iemand wil weten is bernat baby marley ik heb hier een babydeken van gemaakt als jullie het willen bekijken op mijn kanaal het is een heel mooi garen, maar ja, dat is volumineus vijf, dus dat is wat ik alleen voor het staaltje gebruik h dus onthoud elk garen, elke steek of elk garen is sowieso goed, dus ik ga je op een andere volumineuze vijf op kleinere schaal laten zien, daarom is dat garen dat ik gebruik een beetje druk en jij ik wilde je niet om moeite te hebben om te zien wat ik aan het doen was, dus deze steek wordt gedaan in een oneven aantal steken, dus het maakt niet uit hoe lang je ketting is, zolang het maar een oneven aantal is, nu was de ketting waarmee ik begon 141 kettingen onthoud dat nu wordt de breedte van je project, dus 141 is waar ik mee begon en zodra je je ketting van 141 klaar hebt, gaan we een stokje doen in de vierde steek vanaf de haaknaald, dus we tellen deze niet mee onze haaknaald en we gaan een twee drie vier en ga je gang en haak een dubbel in die vierde steek en dan ga ik een stokje steken in elk van de resterende steken vier de lengte van onze ketting een dubbel in elke steek totdat we tot het einde van onze rij oké, ik ben aan het einde van rij één gekomen en als je me volgt je zou in totaal 139 steken moeten hebben en dat is inclusief deze ketting hier aan het einde, hij telt als een steek nu is dit slechts een herhaling van twee rijen, dus rijen twee en drie zijn de herhalingsrijen voor de hele worp, dus het is heel gemakkelijk om te doen dus laten we doorgaan en beginnen met rij twee we gaan een ketting maken en we gaan ons werk draaien nu die ketting een niet telt als een steek telt niet als iets dus we gaan gewoon doen alsof het niet eens is daar en we gaan door en steken een vaste in de allereerste steek daar zo nu gaan we een ketting van twee een twee haken nu hier gaan we een stokje overslaan en hier in tussen dit stokje dat we in het volgende stokje hebben overgeslagen, gaan we een vaste plaatsen zodat we deze niet in de bovenkant van de steek plaatsen, we gaan hem tussen de stokjes haken, dus hier in het begin slaan we een dubbel over en dan gaan we ertussen en een enkele haak zo, dus nu zijn we we gaan de herhaling van toer twee beginnen, dus we gaan twee lossen en nu gaan we twee stokjes overslaan, dus sla overslaan over en tussen de twee stokjes die we hebben overgeslagen en het volgende stokje is waar we gaan haken onze single niet in de bovenkant van de steek maar ertussen onder de steken zoals die enkele haak ketting twee weer twee steken overslaan overslaan en tussen deze twee die we in de volgende hebben overgeslagen hier plaatsen we een enkele haak ketting twee overslaan twee overslaan overslaan spreid je steken uit en daar tussenin ga daar naar beneden en doe je vaste en dit is wat we gaan herhalen tot we aan het einde van de rij zijn twee lossen overslaan je twee steken overslaan overslaan en dan de ruimte hier tussen enkele haakjes, dus wat we doen is kettingafstanden maken voor onze volgende rij, dus ik ga dit patroon herhalen van twee aaneengeschakelde twee overslaan twee overslaan overslaan en een enkele

haak in de ruimte tussen de stokjes tot ik bij het einde van mijn toer kom en ik zie je weer goed ik kom aan het einde van de toer en ik heb nog drie steken over, dus ik stopte toen ik had drie steken ik heb net een vaste gedaan ik ga door en doe een ketting twee ik ga deze twee steken overslaan maar ik ga mijn vaste in de bovenkant van de laatste steek doen ik ben ik ga er niet tussenin ik ga gewoon naar de bovenkant van de laatste steek en een enkele haak nu als je me volgt, moet ik in totaal 67 lossenruimten hebben laten we nu rij drie beginnen rij drie we’ we gaan een ketting maken en ons werk opnieuw draaien die ketting telt niet als iets, dus we doen altijd net alsof het er niet is, wat we nu gaan doen is dat we hier een stokje in dit heel naai eerst de vaste van de vorige rij zo, nu gaan we twee stokjes haken in elk van de lossen twee ruimtes s o ik ga hier naar de volgende ketting van twee spatie en ik ga er dwars doorheen en haak twee stokjes er is een en er zijn er twee dan spring ik naar mijn volgende twee lossen spatie hier en haak twee stokjes er is weer een en twee hier mijn volgende ketting twee spatie ik ga twee stokjes haken spring naar mijn volgende ketting twee spatie twee stokjes dus ik ga verder met rij drie door 2 stokjes in elke ketting te haken 2 spatie totdat ik bij mijn laatste ketting kom 2 spatie en dat is waar ik je weer zal ontmoeten, dus er zijn er twee in de volgende en twee in de volgende en ik ga door totdat ik bij mijn laatste kettingruimte kom. ik kom aan het einde van ronde drie en zo eindigen we ronde drie dus hier is mijn laatste ketting twee spatie wat ik ga doen is een stokje in deze ketting twee spatie en dan een stokje in de laatste steek van de vorige rij en zo eindigen we rij drie en als je me volgt, sh we zouden onze 139 steken weer hebben dus dat is het, je blijft rijen twee en drie herhalen, dus het is heel gemakkelijk om te doen laten we eens kijken ik vind beide kanten van de pro van het project leuk uh ikzelf nu als je wilt, je wilt eindigen in een rij een stokje dat is wat ik deed als je er een rand op wilt zetten je kunt een enkele gehaakte rand leuk vinden um uh shell rand zoiets dat je wilt dat dit uit de weg is nu ik grensde niet aan de mijne omdat ik van de ruwe hou kijk op dit randje, het past gewoon bij het decor dat ik ga gebruiken zoals ik al zei dit is mijn eigen persoonlijke worp die ik voor mezelf heb gemaakt, dus ik wilde deze specifieke kleur en ik wilde dat de steek eenvoudig te tonen was van het garen en ik wilde een soort rustieke uh ruwe rand hebben, dus ik grensde niet aan de mijne, maar jij zeker, als je de worp maakt, kun je hem omzoomen en een enkele haakschaal wat je maar wilt, onthoud dit steek is ook geweldig voor sjaals truien een omslagdoek kan een makkelijke omslag maken van deze wol zou heel mooi zijn um rechthoek sjaals alles wat je wilt doen of shrag um alles echt het is het is het is een mooie beginnerssteek en het werkt goed ik vind het erg leuk dus ik hoop dat je genoten hebt van mijn tutorial vergeet niet op die abonneerknop te drukken en vergeet niet op alle meldingen te klikken die je wilt om ervoor te zorgen dat je al mijn meldingen ontvangt, zodat je geen andere video’s mist omdat ik veel inhoud plaats en soms mijn tutorials verloren gaan, maar ik doe vrij vaak tutorials en ik doe ook veel andere gareninhoud vergeet niet om me te controleren op instagram um en je kunt al je wat je maakt daar posten ik zou heel graag een foto ervan willen zien gewoon hashtag me bagel day crochet and don vergeet niet op de uh te drukken deel deze video en geef hem een ​​like als je het niet erg vindt bedankt iedereen voor het kijken doei jongens tot ziens bij mijn volgende video oke blijf veilig

admin

Bir cevap yazın