voor beginners Gemakkelijk gebreide hondentrui

voor beginners Gemakkelijk gebreide hondentrui

Gemakkelijk gebreide hondentruiEen lief en eenvoudig cadeau voor harige vrienden! Voor welk huisdier zou je dit proberen?
hallo allemaal welkom terug bij een andere tutorial over steken en krabbels vandaag veranderen we het een beetje met een project dat ik nog nooit eerder heb gedaan, maar ik had een verzoek van onze vriend om me een van deze voor haar hond te laten maken, dus vandaag we’ opnieuw een heel eenvoudige hondentrui aan het maken, deze wordt heel puppy-formaat vanwege hoe klein de hond van mijn vriend is, ze is een beetje klein ik weet eigenlijk niet zeker welke vlecht van hond ze is, maar heeft de vorm van een teckel of als een draadhaar teckel, dus dit project dat ik als voorbeeld aan het maken ben, zal heel erg klein zijn, maar je kunt gemakkelijk een maat groter maken door het aantal steken te veranderen. Het steekpatroon waar we vandaag mee werken is een één voor één ribsteek wat je kunt zien in het eerste paneel dat ik al heb gemaakt dit paneel wordt het achterpaneel van de trui die ik aan het maken ben en ik zet 42 steken op voor dit paneel het tweede paneel of het binnenpaneel wordt een stuk kleiner, daarom gebruik ik die in de tutorial, maar dit geeft je het voordeel dat je al kunt zien hoe het steekpatroon werkt en hoe rekbaar het is, dus ik zou aanraden om de hond te meten waarvoor je dit maakt en je stekenaantal dienovereenkomstig aan te passen, zolang het een even aantal is aantal steken het patroon zal nog steeds werken ik gebruik de um lussen en draden onberispelijk garen in de kleur pixie bloom bont ik heb er twee gekocht maar ik denk voor de grootte hond die ik dit project maak want ik heb er eigenlijk maar één nodig die is best wel spannend want dat betekent dat ik een extra streng garen heb die ik voor iets anders kan gebruiken ik ga mijn tweede paneel beginnen door 18 steken op te zetten en opnieuw kun je het aantal steken aanpassen aan de grootte van de hond die je maakt het voor dus ik deed 42 voor mijn grotere paneel dat over de rug van de hond gaat dit is degene die op hun buik gaat dus het is een stuk kleiner dus 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 en ik denk dat ik eigenlijk ga g om daar te stoppen in plaats van de volledige 18 te doen, want ik zie hoe lang dit zal duren voor het steekpatroon zelf. Je moet alleen weten hoe je gebreide steken en averechte steken moet maken, dus het patroon waarmee we gaan werken is gebreid één beweeg je garen en brei dan één averecht we gaan dat patroon overal herhalen, dus brei één en averecht één brei één averecht één brei één averecht één brei één averecht één brei één averecht één brei één averecht en laatste paar brei één en averecht een dat is het voor het steekpatroon je gaat hiermee door totdat je de gewenste lengte voor het paneel hebt bereikt het binnenpaneel is meestal een stuk kleiner dan het buitenpaneel ik maak dit ook weer voor een hond die een beetje de teckelvorm dus een heel lang lichaam, maar we willen nog steeds dat de onderkant vrij kort is, dus ik zal waarschijnlijk gaan totdat mijn binnenpaneel ongeveer de helft van de lengte van mijn buitenpaneel is om deze hondentrui te maken, zodat je de jouwe tot de gewenste lengte kunt breien en kom dan terug naar deze tutorial om te zien hoe u detwee panelen goed aan elkaar dus ik heb mijn binnenpaneel af en ik ga je laten zien hoe je de zijkanten naait, dus als je dit aan het naaien bent, wil je een opening in het midden laten die breed genoeg is voor het been van de hond past er doorheen en ik zou aanraden om voor dit onderdeel aan de grotere kant te gaan in plaats van aan de kleinere kant, omdat je niet wilt dat het te strak zit, terwijl de rest van de panelen op deze manier uitrekken, ze rekken niet erg veel op deze manier, wat betekent dat dat zal een vrij strakke pasvorm zijn als het te klein is, dus alles wat ik doe om dit te naaien, is een garennaald gebruiken en ik gebruik de matrassteek om dit te naaien en het leuke van het gebruik van een soort gestreept garen voor dit is dat het heel gemakkelijk zal zijn om ervoor te zorgen dat het gat overeenkomt als je dat punt bereikt, dus ik heb gewoon het voorpaneel uitgelijnd met het achterpaneel waar ik het wil en ik ga op een manier en terug andersom zal ik dat nog eens laten zien want ik was daar eigenlijk niet voor op de camera dus op de ene manier en terug de anders als je je voorstelt dat je steken eruit zien als sporten van een ladder, daar gaan we voor als we dit dichtnaaien, ik blijf gewoon heen en weer gaan en ik ga mijn laatste steek doormaken zodat het aan de binnenkant op het onderste paneel voor het gat eindigt, dus nu ga ik eigenlijk gewoon een paar steken doorweven om dat touwtje te verbergen en op die manier hoef je niet te knippen en opnieuw te beginnen met naaien en ga dan gewoon door met die matrassteek aan de andere kant van het beengat en als je de rand bereikt, ga je het gewoon knopen en dan ben je klaar om de uiteinden in te weven. Ik ga dat van de camera doen en dan laten zien jij een optionele laatste stap oke hier is onze laatste optionele stap zodra je de kleine trui hebt genaaid als je niet weet hoe je opnieuw moet haken dit is volledig optioneel en dat is niet nodig, maar als je dat doet, kun je een schattig kleine bies aan de achterkant van de trui, dus omdat dat de afkantrij is, heeft het een mooie gelijkmatige reeks steken voor jou om in te werken, dus ik ben een beetje aan het improviseren hier, maar ik ga beginnen met een enkele haak en doe een cluster van drie dubbele haakjes een steek verder, dus ik sloeg er een over en nu ga ik een cluster van drie ik sla een steek over en haak een vaste in de volgende, dus hopelijk krijg ik hierdoor een soort bloembladvormen aan die rand, dus ik sla er een over en doe drie dubbele haakjes in de volgende overslaan een steek en haak een vaste het doet niet helemaal wat ik wil, dus ik ga eigenlijk terug en in plaats van een vaste ga ik beginnen met een halve vaste en ik ga er twee overslaan en doe dan mijn stokjes, dus halve vaste, sla er twee over

drie stokjes in dezelfde steek en sla er twee over en doe een halve vaste dus een dubbele halve vaste daar zou me een meer uitgesproken bloembladvorm moeten geven als je gewoon een breister of gewoon een haakster bent en de andere wilt leren zou ik zeggen dat dit een behoorlijk goed voordeel is, omdat trimmen en haken een stuk eenvoudiger is dan trimmen in gebreid tenminste naar mijn mening en ik hou zeker van projecten waarbij ik de twee combineer met het maken van gehaakte randen aan dingen zoals truien met een nekgat ook gemakkelijker, vooral als je niet weet hoe je steken moet opnemen met breien, dus en ik ga het eindigen op die laatste steek, haal het door en weef in die laatste twee uiteinden, dus daar heb je een eenvoudige hondentrui met een soort van een golfrand met ruches en dit heeft me waarschijnlijk in totaal minder dan drie uur gekost, dus het is een gemakkelijk middagproject geweldig cadeau voor iemand die weer een hond in zijn leven heeft als je dit voor een grotere hond maakt, gaat het natuurlijk langer duren, meer meter in beslag nemen maar voor kleine hond ik heb waarschijnlijk nog een derde van de streng over en ik ben begonnen met 187 yards, dus dat is best goed als je op zoek bent naar een klein snel project, ik denk dat dit ook op een kat zou passen, maar als katteneigenaar raad ik persoonlijk niet aan om het te proberen om katten kleding aan te doen, want ik heb altijd katten gehad waar dat helemaal niet goed zou werken, dus probeer met katten op eigen risico en honden ook denk ik, maar ik hoop dat je plezier hebt gehad met deze tutorial en er iets mee kunt maken um i’ ik zou graag foto’s willen zien je kunt me altijd taggen in dingen op instagram mijn instagram gebruikersnaam is hetzelfde als youtube, behalve dat ik een punt tussen de woorden heb dus het zijn steken punt en punt krabbels um omdat steken en krabbels op zichzelf al waren genomen dus ja je kunt me daar in foto’s taggen je kunt me ook volgen op tic tac voor snellere tutorials en zo en ik hoop dat je dit leuk vond ik zie je in de volgende doei

admin

Bir cevap yazın