voor beginners GEMAKKELIJK TE MAKEN DEKEN TE MAKEN MODEL BESCHRIJVING ✅ GEHAAKTE KITTING

voor beginners GEMAKKELIJK TE MAKEN DEKEN TE MAKEN MODEL BESCHRIJVING ✅ GEHAAKTE KITTING

GEMAKKELIJK TE MAKEN DEKEN TE MAKEN MODEL BESCHRIJVING ✅ GEHAAKTE KITTINGörgüköşesi # crochet # kit #handmade # crocheting # stitch #knittigpattern #crochetbag # örgümodelleri #easycrochet #crochet #handmade # crocheting # stitch …
Hallo iedereen van dit breihoekkanaal, ik zal proberen je de constructiefase van een prachtig zwaardmodel uit te leggen, als je niet geabonneerd bent op mijn kanaal en op de bel klikt, word je direct geïnformeerd over de nieuwe video’s die ik heb gedeeld en je zal me steunen. Het is volledig gratis om je op mijn kanaal te abonneren vertel video dat ik de reden zal gebruiken waarom ik een haak zal gebruiken voordat ik doorga, ik zal een haak gebruiken, het nummer verwijderen, of ik kan een haak gebruiken, ik kan ook een haak gebruiken Ja, laten we doorgaan naar de constructiefase van ons model, ik ga aan een ketting trekken, nu trek ik aan een ketting om het model uit te leggen. Wat ga je doen? Ik trek aan mijn ketting, abonneren? Ja, zoveel kettingen zijn genoeg om het model te vertellen, ik tel het op de kop van het haakwerk 1 2 3 Ik reken op de vierde, heb ik vier kettingen gepasseerd, ik heb een dubbele leuning gemaakt, ik trek een ketting voor deze rand, neem hem op de kop van het haakwerk Ik zink weer op dezelfde plek, we hebben weer een dubbele reling gemaakt, ik heb hem naar de kop van een ketting gehaakt vanaf hier Ik tel 1 2 3 4 I geef het zo door 5 Ik heb deze dubbele leuning gemaakt Ik heb de twee kettingen weer op de kop van het haakwerk gezet en we zinken weer op dezelfde plek en ik heb weer aan dezelfde ketting getrokken Ik nam het mee naar het hoofd van Bartın, ik tel het hier 12345 Verzonken İnci weer Ik maakte dubbele leuning Ik trok twee kettingen samen Ik nam het mee naar de kop van het haakwerk We zinken op dezelfde plaats en vormen weer de letter V weer een ketting 1 2 3 4 weer Ik passeer 5 twee kettingen Ik heb er twee gemaakt leuningen ertussen Ik trok twee kettingen voor het team Ik pakte het weer Ik zink op dezelfde plaats Een ketting een samen Ik passeer 1 2 3 4 5 32 kettingen zien er goed uit deze w ay dit en we vormen de letters ja nu passeer ik weer V 32 ketting abonneer dit ik heb een ketting getrokken nu hier zullen we hetzelfde doen aan het einde als we nog een rand maakten. Ik heb een ketting aan de kop van de oven getrokken. Ik heb er een twee drie vier zoals deze 5 Ik doe deze leuning Een ketting Is het weer een ketting? Ik trok die ketting er vlak naast en ik liet hem zakken en ik bracht hem weer naar de kop van het haakwerk, ik trek niet meer aan mijn ketting en ik maak een randleuning Ik trok aan een ketting, nu snijd ik hier mijn touw door, dit is de installatie van dit model, nu ga ik een kleurovergang maken Ja, kijk wie ik heb gekocht rood, zie eruit als deze ketting aan de rand We hadden een pin aan de bovenkant van de ketting, ik heb het uiteinde hier vastgemaakt, ik heb 123 getrokken kettingen, oké ik heb het op het hoofd, kijk hier en ik zak weg in de brief Trouwens, we hebben twee kettingen in het midden en in het midden van de letters, er is een ketting aan de zijkant omdat we zullen zetten een half model op de rand nu naar binnen kijken, naar binnen kijken. een 123 13 kijk nu, ik zink weg in de plaats ertussen, ik bind deze plek vast zonder aan een ketting te trekken of zonder het hoofd van het team Oké ik heb het op zijn kop en ik ging weer de letter V in een 123 mP3 14155 Nogmaals Kijk, we repareren het hier met de meest voorkomende naald tussen de twee, ok ik heb het weer in de volgende en nin gaan we naar abonneren abonneer dat vlees vijf en ik heb de abzanı gemaakt, we zonken tussendoor, ja, oké, ik heb het weer, weer een 123 mP3 14 15 Ik fixeer de zon tussendoor Kijk, dit is de beurt, ik ben aan het einde gekomen, nu ga ik tot het einde, we doen hetzelfde als wat we deden toen we begonnen, en dan doen we het opnieuw. Ik zink er een 12 13 Oké, ik heb het op de kop, eindelijk Kijk, ik zal de rand van de bovenkant van de leuning op de rand laten zinken, ik zal deze randleuning als volgt maken? Heb ik aan een ketting getrokken, aan mijn touw hiervandaan getrokken en dit model overigens van zijn platte kant gemaakt, trouwens, de eerste keer dat we het breken, nu zou ik zeggen: word niet weer wit Kijk hier nog een keer zet ik mijn vrachtwagen op de top van de vijg hier, ja ik heb hier mijn touw vastgemaakt, nu trok ik mijn touw hier, ik trok mijn bonus 2 3 ik nam mijn ketting aan de kop van de haak Ja ik heb mijn touw aan de kop van het haakwerk ik heb mijn touw aan de kop van het haakwerk Ik zink op de eerste leuning hier Ik gooide het zo Ik maakte een dubbele reling Ik trok aan een ketting Ik heb het weer aan het haakwerk Hetzelfde We zinken naar de grond, neem een goede blik op deze manier Soms nam ik de kop van een kettinghaak Hier hebben we vijf leuningen in het midden, dat wil zeggen twee leuningen aan de ene kant, twee aan de ene kant, aan de ene kant maak ik een dubbele leuning aan de bovenkant van de middelste leuning, en we maken de letter v hier weer de typen Ik heb een ketting aan elkaar getrokken Oké, ik heb hem hier en deze en de middelste leuning We zinken weg in onze derde leuning, ik maakte deze dubbele leuning, ik trok 32 kettingen, ik ging op dezelfde plek naar beneden, ik trok weer een ketting aan elkaar, ik trok deze een of twee kettingen samen, in deze tussenliggende overgangen trekken we twee kettingen tussen ouders en een ketting abonneren abonneren 32 kettingen weer goed kijken Kijk nog eens naar de afbeelding, een ketting, nu 1 2 3, dus ik ging naar de bovenkant van de leuning aan de rand, ik maakte een leuning, ik trok een ketting, ik zakte weg dezelfde plaats, ik nam het mee naar de kop van het haakwerk, ik trok een dubbele leuning aan de bovenkant van de randleuning, nu halen we mijn touw weer van hier, ja nu weer kleurverandering We gaan doen, heb ik dit weer griep die ketting aan deze kant ik trok de bovenkant ervan inschrijven dit we hebben een ketting getrokken 2 fixiteit hier ik trek 123 kettingen keizer ik heb er een getrokken ik heb er al twee getrokken ik heb er drie, ik heb het uit zichzelf, kijk nog eens, dit We hebben een 12 in elkaar gezet en opnieuw heb ik drie leuningen gemaakt en ik bevestig hem hier aan een strakke naald. 1 2 3 mP3 14 abonnees gTA 5 5 leuningen opnieuw gemaakt, ik zit hier samen in, ja ok ik heb het in de volgende Ik was twee voor jou mP3 14 is dit en 55 is samen Ja Kijk, ons model is heel gemakkelijk te maken op deze manier maken. Het is noodzakelijk om het model vanaf de voorkant te maken, er zo uit te zien, de achterkant ervan is zo. Ik zal een stuk doorgeven dat ik achter de camera heb gemaakt, het wordt daar beter begrepen, ons model, ja dit is een stuk dat ik achter de camera heb gemaakt, ons model is op de een of andere manier erg stijlvol geworden en ik match deze kleuren heel goed. Ik vind het erg leuk met deze kleuren, de achterkant van ons model is zo. Vrienden, waar is dit model nu?

Je kunt het gebruiken, laat me je er een beetje over vertellen, je kunt van dit model een babydeken maken en je kunt het gebruiken om deze Grand weer te maken, je kunt het gebruiken bij de productie van een vest, we zijn een zeer stijlvol model Het is een model geweest dat je op veel plaatsen kunt gebruiken. Ik hoop dat het vandaag een begrijpelijke video is geweest, we zijn aan het einde gekomen van een video om de smaak te delen na het bekijken van de video’s als je je abonneert op mijn kanaal als je dat bent niet, vergeet niet te abonneren, tot ziens in de volgende video, wees voorzichtig met abonneren

admin

Bir cevap yazın