voor beginners GEMAKKELIJK TE MAKEN HAKEN KUSSEN DEKEN BREIEN MODEL BESCHRIJVING

voor beginners GEMAKKELIJK TE MAKEN HAKEN KUSSEN DEKEN BREIEN MODEL BESCHRIJVING

GEMAKKELIJK TE MAKEN HAKEN KUSSEN DEKEN BREIEN MODEL BESCHRIJVINGörgüköşesi # crochet # kit #handmade # crocheting # stitch #knittigpattern #crochetbag # örgümodelleri #easycrochet #crochet #handmade # crocheting # stitch …
Hallo allemaal van dit breien verschillende kanaal. Welkom op mijn kanaal. Vandaag zal ik proberen de constructiefase van een mooi haakmodel uit te leggen. Als je niet geabonneerd bent op mijn kanaal en op de bel klikt, word je direct geïnformeerd over de nieuwe video’s die ik heb gedeeld en word je door mij ondersteund. Abonneren op mijn kanaal is helemaal gratis. Zoals je kunt zien, is Alize bij mijn babyvrienden, is het ongeveer twee en een halve millimeter? Ja, laten we doorgaan naar de constructiefase van het model. Ik begin met het trekken van een ketting, maar vertel me, ik zal aan een ketting trekken om het model te laten zien. Wat ga je doen? Volgens mij is het nodig om een ​​ketting te tekenen, maar zeg me: Zal ​​ik genoeg kettingen trekken om het model Cindy te laten zien? Ja, om me te laten zien dat veel kettingen genoeg model zijn, zie er nu 1 2 zo uit, ik zink de derde zonder het hoofd van het team te halen en ik sluit hem op deze manier ik krijg hem op de kop van de haak Ja le Ok, ik heb het per hoofd, ik tel het vanaf hier 1 2 3 zo, ik zink de vierde, ik zink hier, ik heb deze dubbele leuning gemaakt, nogmaals, ik maak dubbele leuningen op dezelfde plaats, het was twee, het was 13 14 maar weer in 16, Beste 1 2 3 4 5 1 2 3 4 5 6 We hebben 7 dubbele leuningen gemaakt en nu tel ik het weer 1 2 3 zo, ik sluit de vierde plaats. het was twee de Heks ja dit is 4 heel anders 16 dit was het weer 1 2 3 dood tot de vierde en strak sluiten we hier af met een naald Ja, de installatie van ons model is zo, ik ben nu deze bestelling aan het afronden. Ja, ik heb het onderste deel van het model nu weer op dezelfde manier gemaakt. Ik zonk, ik trok een ketting, ik sneed mijn naam hier vandaan. Aan de andere kant gaan we zo verder, ik heb mijn touw gefixeerd, nu neem ik het een klein beetje mee. Ofwel maakten we regelmatig naalden, ik zette deze draad om onze draad hier te fixeren, ik bevestigde deze draad hier, ik verwijderde dit wat we zeiden, ik zal deze ene strakke naald hier maken. Ja, zei ze, sorry, ik trek aan mijn ketting voor twee of drie, we maken pinda’s op dezelfde plek 11 12 mP3 341 dit twee keer eh Hım ik sloot de eerste twee drie vier vijf ik trok mijn ketting om het hoofd van het team Kijk nu we zinken hier, ja dit deel een en deze 12 mP3 1412 keer heb ik het weer gesloten ik heb pinda’s gemaakt nu kun je een beetje moeite hebben op dit moment, de volgende rijen worden gecorrigeerd We hebben al een 1/2 ketting getrokken Ik nam het weer naar het hoofd van de haak Deze keer heb ik het hier een of twee keer zo 1 2 3 34 zo getrokken, maar ik heb mijn 12345 ketting er omheen getrokken, ik heb het om het hoofd van het haakwerk gedaan, kijk nog eens hier en hier zullen we maak deze pistache ja 1 2 3 134 dit een of twee keer heb ik hem weer gesloten 1 2 ik heb aan mijn ketting getrokken, zeg hem nu nog eens 1 2 3 mP3 1412 keer We sluiten hem. Kijk, een twee drie vier vijf ketens. Dit is onze beurt. Ik zal doorgaan. Ik ga nu door en kom tot het einde. Ja, zo gaan we door. Ik ga terug naar het begin, nu gaan we die rand doen met pistache aan de rand. We zullen weer eindigen met pistache. Laten we het eens zien, ik zink hier, kom hier, ik maak weer viervoudige pinda’s 2 mP3 tv41 Ik heb hem twee keer uitgezet en een ketting die ik aan het trekken ben Ik heb mijn touw hier doorgesneden abonneren? Ja, onze tweede rij was dat ook. Nu krijg ik weer een blauwe finish en ga ik verder met mijn blauwe draad. Nu zal ik me hierop abonneren gaan we verder. Zie mijn ketting hier. Ik geef hem als volgt door aan de training. Ik bevestig mijn blauwe draad hier schrijf het vast mijn touw hier een 12 Een ook We trokken aan onze ketting om hem strakker te maken, ik bracht hem naar het hoofd van drie vrachtwagens. Kijk, we maken hier deze dubbele leuning, we hebben vier leuningen in onze ketting, we hadden de leuning 23 13 en we hadden de ketting 4 er nu zo uit zien we hadden zeven deze leuningen hier 1 2 3 zo aan de vierde We repareren het op deze manier zonder om het hoofd van het haakwerk te wikkelen, en weer OK, ik nam hem mee naar de plaats waar we hier twee kettingen trokken, we gaan 1-2 dubbele leuningen maken, we zullen weer zeven dubbele leuningen maken, twee werden mP3 14 Ahmet Bey 16 377 dubbele leuningen Ik heb weer 1 2 3 gemaakt vanaf hier, dit is de vierde, en we sluiten deze plaats, dit model begon te verschijnen. Hoe dan ook, ik nam het weer naar het begin, anders zo, in het midden van de letter z, maak ik 17 dubbele leuningen op dezelfde manier 3 14 nee iets 16 de en 7 weer We repareren het hier op 1 2 3 4 dit is wat we sluiten. Ik ga nu door het einde van de rij en laat zien hoe je de rij kunt beëindigen. Is het aan jou? Ja, ik ben aan het einde, hoe de helft nu zo begon, we zullen hier halverwege eindigen ik neem het mee naar het begin van de haaklook, we hadden de aanbieding olie hier ik was aan het zinken naar het begin van mijn beurt en ik doe het weer 34 Ik trek aan een van mijn ketting, ik heb mijn touw hier doorgeknipt, kom hier nu hoe de helft begon We zijn halverwege hier op dezelfde manier klaar, nu ga ik weer door met onze witte draad. Ik neem dit wit zo, zie er goed uit, ik maak hier mijn witte draad aan het huis vast. Vertel me dat ik een frequente naald heb, dus het is steviger nu ik aan mijn 1 2 3-ketting heb getrokken OK ik heb het op zijn kop, nu zullen we het volgende doen, maar deze keer verwijderen we het tussendoor. Kijk naar het model hier Ik zink hier Ik stopte een 12 mP3 1412 per keer Ik trok mijn twee kettingen weer kijk hier weer naar dezelfde plaats 123 dit en zo 3 dit en zo d412 Ik sluit mijn ketting 1 2 3 4 5 weer trok ik mijn ketting weer kijk hier 123 13 3 en 4 Ik sluit mijn pinda’s in een paar keer

Ik trok weer een halve ketting, nam hem weer mee naar het begin van het haakwerk, ik kreeg hem op dezelfde plek waar ik hier wegzink, dit is een 123 mP3 en we hebben hem 412 keer gesloten. We eindigen hier op dezelfde manier als de kopzijde begon. Ik heb 3 kettingen getrokken. Heb ik eraan getrokken? Ik heb eraan getrokken? En we maken ons touw hier en hier vast, ik leg het hier en daar, maar ik zeg dat het hier is bevestigd, dit is hoe ik mijn touw bevestigde, nu trekken we aan een ketting en zinken we weer op dezelfde plek, zie er zo uit, nu we zijn de eerste keer dat we het deden. Dus hier hebben we een ketting getrokken en dezelfde heb ik regelmatig naalden op de grond gemaakt, ik kom bij de kop van het haakwerk, we gaan naar beneden en ik ga naar de letter een op 12 mP3 14 15 16 17 ja nog eens Kijk hier 1 2 3 4 we zinken en zetten het uit op deze manier ik krijg de kop van het haakwerk weer ik geef de bel door naast 1 12 mP 3 14 we zijn goed in 16 de beste nacht weer 1 2 3 4 valt al zo stijlvol samen Ja, ons model is zoals deze vrienden. Als er een plek is die zich vanaf nu zal herhalen, kun je de video bekijken door de video terug te draaien naar het begin. Makkelijk, je hoeft alleen maar op de randen te letten. Ik zal je een stuk laten zien dat ik achter de camera heb gemaakt. Zoals je kunt zien aan het grote stuk dat ik ben, is het een heel stijlvol model. Bij de productie van babydekens zoals deze, blauw voor de jongen en wit voor het meisje weer roze en wit Bursa zit niet alleen in de productie van dekens, maar ook naar mijn mening is het een heel mooie sjaal of een vest die je kunt gebruik voor meerdere doeleinden Ja Dus, na het bekijken van de video’s, zijn we aan het einde van een video gekomen, vergeet niet je te abonneren als je niet op mijn kanaal geabonneerd bent. tot ziens in de volgende video, zorg goed voor jezelf tot ziens

admin

Bir cevap yazın